Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam strasznego doła siedze i płacze

Polecane posty

Gość gość

Zniszczyłam sobie życie. Związałam sie po raz klejny z nieodpowiednim człowiekiem. Dlaczego to mi się musiało znów przytrafić.? Mój 1. facet mam z nim 10 letnią córkę zostawiłam go bo bił mnie i małą w dodatku piekielny zazdrośnik. 2. dla niego najważniejszy był on i pieniądze i jego sprawy kochałam go ale to nie miało sensu a teraz myślałam ze w końcu cud! a tu okazuje się że w drugą strone...zazdrosny, kazał mi kontakt z przyjacióką zerwać znam ją od 5lat zawsze mogę na nią liczyć wiele razy mi pomogła ale dla niego ona ma w sobie demona. Nie moge wychodzic z kolezankami....dziś jednak wyszłam zabrałam córke i pojechałam z tą koleżanką i jej dziećmi nad wode to wystarczyło...wkurzył się. W odwecie on zabiera kumpli i jedzie z nimi na aquapark(100km od domu) w dzien kiedy mamy wizyte u ginekologa robi badania prenatalne i ma podac plec. on woli jechac z koleami bo inny termin mu nie pasuje....

Gość gość
mam wybrać albo ona albo on. kit ze jestem w ciąży skoro on jest dziś w pracy i może się denerwowac jak ja jestem z nią nad jeziorem to ja moge się denerwowac na badaniach.

Gość gość
Zatruje Ci życie. Wampir energetyczny. Współczuję. Napisalabym zostaw go, ale tego nie zrobisz.

Gość gość
jedynie to mi przychodzi do głowy ale co ja zrobie sama z dwojka dzieci kazde z innym. Dlaczego pokazał swoje chamstwo dopiero jak w ciąże zaszłam?

Gość gość
Zerwij z nim. Może być tylko lepiej.

Gość gość
i co dalej jestem w 3 miesiącu ciąży...corka ma 10 lat....

Nie masz szczęścia do dobrych facetów.Na Twoim miejscu była bym ostrożna i bardziej rozsądna.Po co Ci ta ciąża? Sama pakujesz się w bagno.Co teraz zamierzasz zrobić? Nie sądzę żebyś odeszła w tej sytuacji.Facet wyraznie chce Cię ubezwłasnowolnić!!! Dlaczego pozwolisz sobie na takie zachowanie? Napisz czy jesteś zalezna od niego, masz swoje mieszkanie, czy mieszkasz u niego?

Gość gość
mam swoje mieszkanie i samochód. Obecnie jestem n l4 i nalezy mi sie tylko macirzyński. ale pracodawca zwleka mi z dokumentami wiec chwilowo nic nie mam w zusie i jestem na jego utrzymaniu. Mam alimenty na corke 500zl. Wiem ze jjak sie teraz zgodze aby mna manipulowal to on nie popusci i tak bedzie cale zycie... A jak postawie na swoim odejdzie