Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0987667890

Koleżanka do mż i więcej się ruszać

Polecane posty

Gość 0987667890
Tez mi wychodzi na oko kolo 1000 kcal . Boje sie ze przesadze !

Gość 0987667890
Dziewczynki 52 brzuszki wieczorne ukonczone :-) i 10 i pol przysiada ha...ha Dzien zaliczam do udanych mimo iz nie glodowalam tak jak wczoraj jakas nie dojedzona chodzilam. :-)

Gość 0987667890
Aaaaa.... zapomnialam pol godziny marszu do marketu. Z powrotem tramwajem przyjechalam. Siaty ciezkie a war niesamowity !

Gość różowysłonikzielony
całkiem się sporo dziś poruszałaś 0987667890 ;). też jestem zadowolona ale też niesamowicie obolała bo @ plus zakwasy :O.

Gość 0987667890
Co do chodzenia to przyzwyczajona jestem. Zawsze duzo chodzilam, ale co do brzuszkow to boje sie jutra. Plecy juz czuje! Jutro bedzie rowerek :-)

Gość 0987667890
Do jutra moje mile :-) Jestem padnieta :-(

Gość różowysłonikzielony
też bardzo lubię chodzić, spacery te sprawy ;)

Gość gania123a
nie wyrobilam sie z pojsciem na rower:( ale za to caly czas od 19 sprzatalam mialam okropny balagan w mieszkaniu ale teraz czysciutko :) dietowo ok zjadlam o 18.40 i wytrzymalam do konca :) dobranoc Dziewczyny do jutra :)

Gość gania123a
Dzien dobry :) jestem juz po sniadaniu jogurt z 3 lyzkami musli jade juz do pracy, oby dzien szybko minal:) jak sie bedziemy wazyc? codziennie? raz na tydzien?

Gość 0987667890
Witam dziewczyny w ten cieply poranek :-) Dzis dzien zaczelam od kawki niestety, sniadanko za chwilke ;-) Za godzinke jade do lekarza, a ze specjalista to troche mi zejdzie :-( Postaram sie napisac jak przyjade.

Gość 0987667890
No i nie wkleilo mi sie wszystko :-( Gania pisalam ze przy sprzataniu tez mozna fajnie spalic kcal. I nie ma sobie co ze duzo na glowe brac bo jak nie wychodzi to sie zniechecamy :-) Czuje te swoje miesnie po tych wczorajszych wyczynach i mam nadzieje ze jak sie troche rozruszam to nie beda tak doskwierac . A co do wazenia to proponuje jeden dzien w tygodniu ( dogadamy sie ) czesciej nie ma co bo waga skacze czasami. Jak nie @ to wiecej wody wypilysmy itd

Gość poranna_kawa123
Cześć Dziewczyny :) Ja wczoraj maszerowałam 2x40 min i poćwiczyłam 20 min brzuch i nogi/pośladki :) zakwasów brak za to humor wyśmienity :) zjadłam 1200kcal więc w sam raz właśnie pochłaniam śniadanie - płatki owsiane, jogurt i banan + kawa z łyżeczką cukru jeśli bolą Was plecy po brzuszkach to znak że źle je wykonujecie prawidłowo: odcinek lędźwiowy przyklejony do podłogi!! i unosimy się tylko do oderwania łopatek, nogi i stopy w zależności od ćwiczenia ale polecam na szerokość bioder i też przyklejone :)

Gość poranna_kawa123
co do ważenia też jestem za tym aby było raz w tygodniu, może piątek żeby przed weekendem się nie rozleniwiać z dietkowaniem? :)

Gość gania123a
piatek bedzie idealnir moim zdaniem :)

Gość 0987667890
Poranna kawo dziekuje za rady :-) Ja mam problem z kregoslupem i mysle ze to jes wiekszy powod bo plecy bolaly mnie juz wczesniej a wczorajsze brzuszki tylko dadaly oliwy do ognia. :-D Co do piatku i wazenia fajny pomysl ja jeszcze chce sie mierzyc co Wy na to ?

Gość gania123a
dobry pomysl z tym mierzeniem, bo czesto jest tak, ze waga stoi a centymetry leca :) oby tylko szybko nam lecialy :)

Gość różowysłońzielony
hej dziewczyny ;). na śniadanko było musli ;). niech będzie ważenie raz w tygodniu ;).

Gość poranna_kawa123
Mierzenie super sprawa, moje pierwsze będzie zatem w piątek, bo wczoraj tego nie zrobiłam. 0987667890, jak kręgosłup dokucza to może jednak zostań przy spacerach czy maszerowaniu. na drugie śniadanie pożarłam serek waniliowy z łyżeczką kakao i gruszkę :)

Gość gania123a
a ja juz po obiadzie:) duszone warzywa z pestkami dyni pychota:) co myslicie o cwiczeniach chodakowskiej? Cwiczyla ktoras z Was?

Gość różowysłonikzielony
Hmm nie ćwiczyłam z Chodakowską. I nie wiem co o tych ćwiczeniach myśleć, słyszałam sprzeczne opinie.

Gość różowysłonikzielony
wiele osób z kolei poleca filmiki z mel b

Gość poranna_kawa123
ćwiczyłam i z ewą i z melb :) powiem Wam dziewczyny że po jednych i drugich ćwiczeniach są rezultaty ale melb jest bardziej żywiołowa, energiczna, czasem "rzuci mięchem" i dzięki temu mam większego kopa :) radzę poćwiczyć z jedną i drugą i w ten sposób sprawdzić swoje preferencje :) u mnie pora obiadu - placuszki bananowe bez cukru i mąki od samego rana jem na słodko ale zdrowo :))

Gość różowysłonizielony
takie bananowe placuszki brzmią smacznie ;) jak je robisz? u mnie obiad za godzinę, trzeci dzień z rzędu zupa rybna, ale lubię ją, więc jeszcze mi się nie znudziła. ja póki co właśnie pije kefir. może spróbuje dziś z tą mel b.

Gość gania123a
to ja sprobuje z Ewka:) tylko co na poczatek? Skalpel? Killer?

Gość różowysłońzielony
poćwiczyłam 10 minut na płaski brzuch mel b, męcząco, ale ciekawe ćwiczenia.

Gość gość
No to w piatek wazenie i mierzenie dziewczyny ! Ja juz po obiadku, zjadlam jak planowalam moja kapuche z pomidorami + buleczke chrupiaca . Wiem...wiem.... ale po wczorajszych obiczeniach i dzisiejszym smaku mysle ze moze byc . Bedzie wychodzic ok 200 kcal wiecej. Gania podaj przepis na te warzywka z pestkami dyni , brzmi smakowicie. Tak jak u porannej kawy te banany. Co do Ewy i Melb to nie cwiczylam tylko ogladalam filmiki i przekonalam sie do Melb tak jak pisze poranna kawa jest bardziej energiczna z zyciem , ale to kwestia gustu dziewczyny.

Gość 0987667890
To ja cyferka ten gosc :-)

Gość 0987667890
To jak Wy kobitki takie aktywne to ja na rower wskakuje :-)

to ja madzik 123:) zalogowalam sie na swoim starym niku ( to moje 2 imie) wiec bede juz na nim ja sie chyba wylamie i wazyc i mierzyc sie bede w sobote bo mam wolne od pracy , a tak to zapominam sie , bo juz w biegu wszedzie :) wyjatek bedzie ten poniedzialek , bo bede po @ i wtedy sie zwaze, bedzie to juz mam nadzieje waga dobra , bo mi zejdzie woda , a potem w sobote, zapomnialam znowu zakupic cm :( dzis zjadlam na sniadanie ok 500 kcal, teraz wypilam maslanke mirabelkowo -sliwkowa i tu juz wiecej kal , bo 250 , zakupilam zielona kawe do picia i w tabletkach zobacze czy to cos da dodatkowo nie chce mi sie juz jesc zadnego obiadu , bo upal , a chyba mnie trzyma pozne sniadanie ,dosc kaloryczne

Gość poranna_kawa123
różowysłonizielony, placuszki robi się banalnie prosto :) Do bazy potrzebny jest 1 banan (dojrzały), płatki owsiane ok 3-4 łyżki stołowe, 2 jajka, szczypta soli i odrobina oleju do posmarowania patelni. Banana rozgniatam widelcem, dodaję jajka, zmielone płatki owsiane, mieszam i gotowe. Jeśli ciasto jest zbyt gęste dodaję troszkę wody lub mleka. W wersji ciekawszej można dodać miód, cynamon, kakao, imbir, siemie lniane, ziarno słonecznika lub dyni, orzechy, żurawinę albo rodzynki. Ja kombinuję w zależności od tego co mam w kuchni :) Nakładam je łyżką i smażę na patelni (przesmarowanej olejem) na rumiano. Wszyscy domownicy ****ardzo lubią :)