Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

ogólnie mówiąc watppie czy kiedykolwiek będę szczesliwy

Polecane posty

Gość gość

a czemu bo niejestem wstanie odbudowac samo ocent bedac najmłodszym w domu czy tez przeskoczyć finansów dopiero za 5 miesiecy może sobie kupie jakiś tam samochod bo nastudia niepujde już raczerj zasłaby jestemchocbym poprawke zdał . , jak samochód bede miał to moze wkońcu wyjde z domu . nielubie swego miejsca zamieszkania ani ludzi stad . a czemu bo mnie gnoili w szkole a realnie z kobietami sie nieda pogadać skoro cie nieznaja . jedynie to mi sie wpracy wsumie najlepiej układa . fajnie było kiedy bylimy na wyjazdach w miescie wszedzie blisko było skim wyjśc było masa osób kobiety normalne były może bym nawet jakas poznał , zupełnie inne życie po pracy idziesz na miasto po ogladasz kobiety i za 10 minut jesteś spowrotem w domu , niestety już sie to skończyło . bo już chyba niepojade tam . tak mnie nigdy nikt raczej niezrozuiał bo sam siebie dokładnie nie rozumiałem. ale jedno wiem ze ciezko bedzie miało siecokolwiek zmienic gdy człowiek niewierzy w siebie i niema kto go wysłuchac i podniesc nanogi . mozna byc silnym ale tak sie niepodniesc takie głupie gadanie byc silnym totalna głupota głupich ludzi . silnym można być gdy sie coś stanie albo coś a nie gdy masz całe zycie zawalone ktore cie meczy wzasadzie i sam sie meczysz .i wiara wcale tez niepomaga bo to jest niedopołaczenia media sex i wiara a wybierajac wykańcza sie człowiek np umnie już lepszy by był chyba sex niz ta przekleta masturbacja . niewiem moze sie kiedys coś uda ale równie dobże moge miec dalej pecha aż do śmierci w życiu .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować