Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie którzy nie mają matury nie mają inteligencji

Polecane posty

Gość gość

Co jak co ale matura to egzamin dojrzałości, nie masz tego egzaminu to nie posiadasz ani dojrzałości ani inteligencji. A jeśli ktoś ma maturę na 30% to tak jakby jej nie miał bo i tak nie pójdzie na studia z takimi wynikami. Z drugiej strony jak ktoś ma 25-30 lat to już nie ma sensu by podchodził do egzaminu zawodowego??? bo po co? w wieku 30 lat zdobędzie wyższe wykształcenie, przecież się tylko ośmieszy.

Gość gość
Ja w wieku 31 lat zrobiłam licencjat :D

Gość gość
a potym wpisie co tu umiesciles/as odrazu sie domyslilem ze jestes po maturze bardzo inteligentny tekst nic dodac nic ujac wlasnie tekich inteligentow potrzebuje nasz kraj i rzad

Gość gość
nie mam matury i jakos zyje mam prace meza dom zyje mi sie dobrze robie co chce i jak chce bylam juz dojrzala jak mialam 17lat wiec nie gadaj ze ludzie bez matury nie sa dojrzali i czegos im brakuje

Gość gość
60 letnie babcie zdobywają wyższe, człowiek tak naprawdę ma dużo czasu :)

Gość gość
znam ludzii którzy są mega inteligentnii i nie mają matury to zależy w którą strone chcesz iśc - do stworzenia fajnego związku i do zarabiania dobrych pieniędzy nie jest potrzebna matura tylko inteligencja

Gość gość
Czyli jak mam wyższe to mam się czuć władczynią świata ? heh nie każdy ma pociąg do nauki... nie każdego to kręci. Znam wiele osób bardzo inteligentnych i wcale szkół pokończonych nie mają. I na odwrót... Znam kilku magistrów, co to w głowie pustkami świeci :)

Gość gość
czlowiek uczy sie cale zycie a ty jak masz mature to po 30 tce juz nie musisz jak dobrze zrozumialem tekst gratuluje madrosci

Gość gość
czlowiek uczy sie cale zycie a ty jak masz mature to po 30 tce juz nie musisz jak dobrze zrozumialem tekst gratuluje madrosci

Ja mam 24 lata i za rok również podchodzę do matury, moje czwarte podejście. W 2011 nie zdałam (zaliczyłam tylko polski ustny i pisemny) W 2012 poprawiałam ale nic nie zaliczyłam W 2013 w ogóle nie podeszłam W 2014 podeszłam i zdałam tylko angielski ustny W 2015 wszystko załatwię Oprócz tego nie zdałam egzaminu zawodowego i zastanawiam się czy podchodzić? ale chyba sobie odpuszczę, zamierzam mieć doktorat i koniec.

Gość gość
najpierw powinno sie uczyc pracy a puzniej robic mature i srednie a nie odwrotnie i wtedy bysmy cos osiagneli a tak mamy szkolonych baranow gdzie czesto praktyka nie idzie w parze z teoria