Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niskie uważają, że wysocy faceci o nich marzą ? Jest wręcz przeciwnie

Polecane posty

Gość Łukasz 34
Ma aż dwa? To ja wymiekam. Mam tylko jednego ;)

Gość gość
Najczęściej wszystko mamy proporcjonalne. Ja mam 177 a i tak nie szukam dziewczyn poniżej mojego wzrostu. To powoduje u nich ból. > Jednak nie jesteś proporcjonalny :P

Gość gość
Łukasz 34 poprawiles sobie dziś humorek tym " długim" hahaha?

Gość gość123210
To ciekawe bardzo, bo jakiś czas temu oglądałam,program Dobrenocki,Były właśnie wysokie ,i puszyste kobiety. Wypowiadał się fachowiec,pochwa takiej kobiety niczym się nie rożni od niskiej ,sczuplej,

Gość gość
Poza tym 177 cm ,niziutki jestes

Gość gość
Masz brata ginekologa i nie powiedział ci że najb przeszkadza im twoja krzywizna? A nie to że jest duży? sorry ale jednak kobiety nie narzekają na dużych, ty masz wadę anatomiczną, uwierz mi, każda taka wada (każdego innego narządu) powoduje jakieś problemy ze zdrowiem i funkcjonowaniem. każdy lekarz ci to powie. Gdyby kobieta miała tyłozgięcie to lekarz od razu by jej powiedział że ma wadę ale wy faceci nawet z krzywym hujem mieścicie się w normie...

Gość Łukasz 34
Różni się. Koszykarka 2m wzrostu ma taką samą pojemność co dziewczyna 1.5m? Oczywiście że nie. Co do mojej "wielkości" to nie ma się co cieszyć bo jest w kształcie bumeranga :D

Gość gość
Jeszcze gorzej. .. nie dość że mały to jeszcze krzywy

Gość Łukasz 34
Czy ja wiem. Właśnie bym powiedział ze to lubią. Pikanteri to dodaje. Większość facetów ma bardziej lub mniej krzywego.

Gość gość123210
Tak,taka sama pojemność właśnie...

Gość Łukasz 34
Tak tylko gadacie a jakby przyszło co do czego, byscie mnie zobaczyły, to byscie się pierwsze nadzialy :D

Gość gość
Mam 165, uwazam ze jestem niska i do tej pory jakos zaden facet na moj wzrost nie narzekal

Gość gość
Haha no widzisz, właśnie nie. Bo ja mam 158 ale lubię tylko takich wysokich coś powyżej 180 to sorry ale jesteś za niski. Chciałabym jeszcze tylko dodać, że mądry facet ma gdzieś wzrost dziewczyny a małe mają duże cycki hehe

Gość gość
Właśnie bym powiedział ze to lubią Wydaje im się, może ciekawie to wygląda ale tzipa nie jest przystosowana anatomicznie do jakiegoś banana. Dlatego statystyczny k***s jest prosty, inaczej wszyscy mieliby krzywych albo pół na pół

Gość gość
Tak tylko gadacie a jakby przyszło co do czego, byscie mnie zobaczyły, to byscie się pierwsze nadzialy smiech.gif > Kolejny pożal się boże idiota na forum :O

Gość gość
hej ja mam 173 ale nogi mam mega dlugieeeeeeeeeeee 36 musze miec rozmiar dlugosc i masakra znalezc dziny a stratuja do mnie i karalany i wysocy dla mnoie koles sie zaczyna od 188

Gość gość
Ja am 185 mój mąż 190 i jest mną zachwycony niskie kobietki go nie kreca

Gość gość
Bo gusta sa rożne i bardzo dobrze. Jakby się wszystkim to samo podobalo,to by nudno było:-)

Gość Łukasz 34
Mnie tez nie. Ja niższą niż 180 miałem tylko 2 razy. Zależy co kto woli. Jedni wolą grubsze, inni glupsze. Ja akurat wyższe. I właśnie dlatego ze sam nie jestem wysoki to chce wyższa żeby dzieci miały łatwiej. Nawet moja matka ma 185. No niestety, chorowałem jak bylem dzieckiem. Myślę że to miało wpływ.

Gość gtefrd
Ja tam nie mam nic przeciwko, żeby ci wysocy panowie, powyżej 190 cm mieli kobietki 180 cm. Co do tytułu wątku, to czemu jakiś facet miałby o mnie marzyć tylko dlatego, że jest wysoki, a ja niska? :D Głupoty. Z kierowaniem, uległością niskich kobiet i kompleksami wysokich to też jakieś prowokacyjne wymysły autora. Każdy to widzi, ale miło podyskutować :P

Gość gość
I właśnie dlatego ze sam nie jestem wysoki to chce wyższa żeby dzieci miały łatwiej > No tu się zgodzę :) Skoro przez chorobę jesteś niższy a w rodzinie są wysocy, to dzieci spokojnie mogą byc wysokie

Gość gość
Ale za to ma geny z chorobą :P chyba, że to była choroba typowo niedziedziczna, na którą wpłynęły jakieś warunki zewnętrzne, a nie skłonność do niej.

Gość Łukasz 34
Miało być niższy. Sorry. Pomyliło mi się, ale wiadomo o co chodzi.

Gość gość
Kazda chce bardzo wysokiego takiego 190+. Normalnego faceta ok 180 cm kobiety uwazaja za scierwo.

Gość gość
Znowu bzdury nie wiadomo skąd. "Każda chce".

Gość dawny cream
kobiety lecą na niskich , wysokich mają gdzies :O