Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zrozpacznaania

twarz po niciach pdo czy zmieniają się rysy? pomocy

Polecane posty

Gość zrozpacznaania

Dzień dobry Mam ogromną prośbę do osób, które miały nici pdo lub coś na ten temat wiedzą. Ok 10 miesięcy temu założyłam sobie nici pdo, przeklinam dzien kiedy to się stało, nici kompletnie zmieniły mi rysay twarzy, ponaciągały ją masakrycznie, uwidaczniły wszystkie jej mankamenty, ale przede wszystkim z calkiem ładnych rysów twarzy zrobiły coś okropnego, z twarzy szerszej, podciągnięte do góry coś. Meczę sie z tym już 10 miesięcy, próbuje odzyskać swoje rysy twarzy, ładne szerokie kości policzkowe i w ogóle wszystko. Te nici są bardz trwałe, choć niemal każdego dnia katuje twarz masażami, żeby się poluzowały i próbuje opuszczać je w dół, one tam nadal są, widzę je. Konsultowałam to z lekarzem, oczywiście nie z tym u którego je załozyłam, powiedział, że na opakowaniu producenta jest napisane, że utrzymują się do roku, lekarz mnie uspokajał, że kiedy się rozpuszczą rysy twarzy wrócą, no może jeszcze trzeba będzie pochodzić na kilka masaży i wrócą danwe rysy twarzy. Moja walka z tym sk***y.... trwa. Proszę powiedziecie czy po ich rozpuszczeniu swoje rysy twarzy wracają??????????????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować