Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 90 na klatę to dużo?

Polecane posty

Gość gość

chodzi mi o podniesienie na siłowni.

Gość gość
Każdy człowiek powinnien być w stanie chociaż raz podnieś swoją wagę, więc jeśli tyle wazysz to nie jest dużo.

Gość gość
zalezy od kiedy cwiczysz , 90 na klate dla poczatkujacego to jest sporo. Mam kumpli co po 2-3 latach po 125-130 x 10 robili , z moja asysta , silne chlopaki.

W wieku 15 lat wyciskałem na sztandze parę kilo więcej niż ważyłem. Teraz wyciskam ponad 1,5 razy więcej. Także słaby masz wynik. Bierz się do roboty.

Gość gość
ale ja ważę 69 kg

>>>Czy 90 na klatę to dużo?<<< To zależy od Twojej wagi. Nigdy nie interesowały mnie tego typu sztuczne rekordy. Pracując kiedyś u bauera założyliśmy się, jak wysoko uda nam się, ułożyć wzdłuż ściany, worki ze zbożem. Wyszło coś koło 3m. Ostatni metr osadzaliśmy z wyskoku, coś na kształt wbijania piłki do kosza :D. Tyle, ze nasza "piłka" ważyła 50kg :D :D :D.

Gość gość
hehe :) wychodzi na to ze nietrzeba silowni zeby miec pare w lapach.

Przyznam, że nie bardzo rozumiem trenowania wyłącznie na siłowni. Jako nastolatek trenowałem całe swoje cielsko, w sposób dość naturalny. Nie było ważne, jak dany mięsień prezentuje się, ale jak funkcjonuje. Przypominam sobie, że zawodnicy niektórych drużyn, oddawali nam walki walkowerem :D, bo po wspólnej rozgrzewce nie byli w stanie ustać na macie :D :D :D.