Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szybkie randki:(

Polecane posty

Gość gość

siemanko, czy ktoś z Was był na speed dating? ja wczoraj byłem już po raz trzeci i dziś otrzymałem wyniki - jak zwykle nikt nie chce mnie poznać. Ja już byłem tak zdesperowany, ze zakreśliłem pozytywnie WSZYSTKIE dziewczyny, a mnie nikt;( czy to znaczy, ze jestem az tak nieciekawy?;/

Gość gość
ja jeszcze na tym nie bylam o co w tym chodzi mozesz mi wyjasnic?

Gość gość
a jestes w miare fajnie ubrany, perfumy i byles u fryzjera?

Gość gość
Byłeś u fryzjera? Po 2. zastanów się czego oczekujesz, jaki jesteś i w taki target celujesz.

Gość gość
za pewne chodzi o urodę :( kobiecie jak się spodobasz to by Ci dała szanse nie zrażaj się bo ja się podobam też tylko pewnej grupie kobiet dla reszty jestem brzydalem... i nawet bym nie startował do takich speed randek bo po co? każda by mi powiedziała narka...

Gość gość
a jak byles ubrany? i co mowiles o sobie?

Gość Wawelowe
Zwróć uwagę na to, co mówisz: "ja wczoraj byłem już po raz trzeci i dziś otrzymałem wyniki - jak zwykle nikt nie chce mnie poznać. Ja już byłem tak zdesperowany, ze zakreśliłem pozytywnie WSZYSTKIE dziewczyny, a mnie nikt;" To nie nikt nie chce Ciebie poznać. To Ty nie chcesz nikogo poznać. Inaczej: chcesz poznać kogokolwiek, a to jakby nikogo. "Zakreśliłem pozytywnie wszystkie dziewczyny" - sugeruje coś w stylu: nie zwróciłem na żadną uwagi, nie nawiązałem porozumienia. Popatrz na dziewczyny na szybkich randkach INDYWIDUALNIE, a nie jak na masę. Ela (która prowadzi szybkie randki)

Gość gość
nie ma co się załamywać. Głowa do góry, nast razem się uda :)

Gość gość
nie zawsze wszystko się układa tak jakbyśmy chcieli ale napewno na następnym spotkaniu los się do Ciebie uśmiechnie :)

Gość gość
Nie trać wiary, zapraszam do nas na spotkanie 13 grudnia do klubu New York w Łodzi, może u nas spotkasz kogoś wartego uwagi :) http://speed-dates.pl/

Gość gość
desperacja to zły doradca, zamiast powinieneś się skupić na jednej dziewczynie i podczas rozmowy z nią postarać się zrobić na niej jak najlepsze wrażenie.

Gość gość
A jak mozna sie zaczac spotykac na takich randkach

Gość gość
nie do końca rozumiem, o co pytasz. Chodzi Ci o to jak się zapisać na takie spotkanie ?

Gość gość
Trening czyni mistrza dlatego dalej powinieneś chodzić na speed dating ale też na zwykłe randki, w końcu napewno Ci się powiedzie, pozdrawiam :)

Gość gość
Nie ważne co powiesz. Ważne jak wyglądasz.

Gość gość
Tinder jest dobry.

Gość DreamDate.pl

Witam, zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą na dreamdate.pl Są randki dla aktywnych, podróżników, dla miłośników kawy, kinomaniaków i wiele innych. Poznaj nawet do 15 osób w ciągu zaledwie jednego wieczora. Jesteśmy tak pewni, że kogoś poznasz, że oferujemy gwarancję.