Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onakobieta

Testowałam wierność męża: ( PRZECZYTAJCIE proszę!!!

Polecane posty

Gość onakobieta

W skrócie ,żeby nie zanudzać. Tak pokombinowałam,że udalo sie na 3 m-ce dzieki znajomej zatrudnić w pracy męża fajną, bardzo ładną dziewczynę, która miała go troche pokusić... Mąż jest otwartym, gadatliwym ,przyjaznym człowiekiem, ma swoje wady też. No i sama nie wiem co o tym myśleć. Odwzajemniał jej uśmiechy, puszczał oczka...na firmowym festynie robił jej zdjęcia..pomagał w pracy, kilka razy przekroczył granice dotyku, jak stal obok niej, to objął ją w pasie, łaskotał tam drocząc sie z nią,

Gość gość
i co dalej?

Gość gość
od kiedy to gimgowna maja mezow

Gość ONAKOBIETA
Dziewczyna miała przy sobie dyktafon , nagrywala to dla mnie. Kiedyś jak byli sami robili kawe w kuchni, to podszedł do niej obok, też udawał,że robi kawe, ale drugą reką znowu "dla żartow" objął ją w pasie....Dziewczyna położyła swoją reke na jego dłoni...no połozyl drugą i praktycznie "obmacał cala" jej talie.. Dziewczyna miała powiedziane dokąd jest granica i tak zrobila. Nic wiecej nie inicjował. Kazałam jej napisac do niego maila,że to a tamto fajne,ze to jej sie podoba i TWEDY ODPISAŁ COŚ CO SAMA NIE WIEM, CZY MAM SIE CIESZYC CZY NIE

Gość onakobieta
ODPISAŁ JEJ TAK: " Myslę,że mnie nie zrozumiałaś. Jestem otwartym człowiekiem , taki mam styl. Ale nie wiem czemu nie zauważyłaś,że mam obrączke na palcu? Mam taki styl, lubie przytulić i porozmawiać z bardzo ładną kobietą ale bez zobowiązań. Przepraszam,jeśli odebrałaś mylne wrażenie. Pozdrawiam" I co ja mam o tym myśleć?

Gość gość
no i? masz co chciałaś, nie?

Gość onakobieta
Ale ta jego odpowiedz....jest taka jakaś dziwna, niby chciał,ale jakby ją spławił:( ale....sama nie wiem.

Gość onakobieta
Ale ona miała sie tylko pokręcić obok niego a nie iść z nim do łóżka!! Jak oceniacie maila mojego męża? Mam sie cieszyć czy jak...

Gość gość
jego styl ha ha obejmuje ladne laski dobre

Gość gość
jesteś skończoną idiotką

Gość onakobieta
On taki jest w pracy dla koleżanek, otwarty pomocny ale nie robił tak,że kazdą dla zartu obejmował sam na sam pasie. Nie wiem, o co mu chodziło z przytuleniem

Bo inne nie sa zainteresowane. Kobiety rzadko sie przytulaja do przypadkowych facetow w pracy. Natomiast o twoim mezu wiemy tyle, ze jak kobieta ladna i chetna, to przytuli.

Gość onakobieta
Dziękuje za wypowiedz. Jakoś to wszytsko teraz przetrawie..wolałabym ,żeby nigdy nie zrobił tego co zrobił. Nawet jak ładna to myślałam,ze ją oleje ...

Ide o zaklad, ze on tez by wolal, zebys go nie testowala. Ja bym zostawila faceta, gdyby mi cos takiego zrobil.

Żebyś się nie zdziwiła, gdy Twoja "przyjaciółeczka" zaciągnie Twojego faceta do łóżka. Wrogów trzymaj blisko, a przyjaciół jeszcze bliżej.

Gość gość
Ale po kiego grzyba Ci to do szczescia wiedzieć ? Chyba ze szukasz powodów do zepsucia własnego związku... W sumie już go tym popsułas :-o

Gość onakobieta
Ok więcej tak nie zrobie.. Czyli uważasz,że postapił całkiem naturalnie?

Tak. Taka jego natura. Ty masz te przewage nad wiekszoscia kobiet, ze przynajmniej wiesz. A ze niekoniecznie ci z ta wiedza lepiej, o to mozesz winic tylko siebie. Naiwnie zapytam: masz zamiar mu o tym powiedziec, czy zyc w klasmtwie? :)

Gość gość
Uważam ze skoro go testowałas to poczułas ze masz ku temu powód i tym jedynie faktem martwilabym się w tej sytuacji Nie wiemy jeszcze co dokładnie napisała do niego ze tak jej odpisał wygląda mi to na propozycje na która nie chciał się zgodzić

Gość onakobieta
Zapomniałam tam napisac ,że potem napisał jej jeszcze 2 zdania " Jesteś super i masz przepiękny uśmiech. Jestem zajęty ale gdybym był wolny to napewno coś by z tego było...Pozdrawiam i trzymaj sie" I co wy na to..

Gość onakobieta
Napisała mu coś w stylu,że lubi go, że lubi jak jest blisko niej a o dotykaniu już nie wspomni i zapytała,czemu tak zrobił. no i wtedy odpisał. Pozniej dodał,ze gdyby nie był żonaty to na pewno cos by z tego było.. Testowałam, bo przeszkadzała mi otwartość jego wobec innych kobiet.

Gość gość
To ze dziękuje ale nie

Gość gość
Ze w tej chwilii jest ci wierny ale nigdy nie wiadomo później, facet to facet może go jedna urobic, może akurat ta nie byla w jego typie pomimo ze ładna.

Gość gość
I najważniejsze masz kochającego faceta, jesli jednak będziesz zazdrosna wkońcu Cie zdradzi Nie drąż tematu więcej bo sama zniszczysz ten związek

Gość gość
jak mozna takie rzeczy wyprawiać?? skoro Ci przeszkadza jego otwartośc to trzeba było za niego nie wychodzic, a co bys zrobiła gdyby chciał sexu?? sama sie prosisz o porazke

Gość gość
Sama sobie niszczysz związek, najlepiej będzie jak wynajmiesz prostytutkę, wtedy się dowiesz że jak samemu pcha się druga osobę w objęcia innej, to zawsze źle to się kończy. Jesteś chora i powinnas się leczyć, polecam wizytę u dobrego psychiatry.

Gość gość
"bedzie oszukany ten, który nie ufa"

Gość onakobieta
ok...