Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córka 1,5 miesiąca się nudzi?

Polecane posty

Gość gość

Nie mam pomysłu co z nią robić od 17 do 20. Wcześniej jest grzeczna, więcej śpi, noce też są ok, natomiast te 3 godziny mnie wykańczają bo czuję się bezradna. Nie chce w tym czasie spać, jest najedzona, pieluszka zmieniona itp, płakać tak mocno nie płacze, raczej jest to marudzenie z "kwękaniem". Na chwile pomagają zabawki, ale nie na długo, max 10 min. Nawet do mnie przytulona nie chce leżeć... Boleć na pewno nic ją nie boli. Wydaje mi się, że jest to płacz/marudzenie spowodowany nudą... Czy 1,5 miesięczne dziecko może się nudzić?

Gość gość
Z taką matka na pewno

Gość gość
Tak :) zapewne nuda.Ma to po mamie

Gość gość
Ahahahahha!! :-D

a pewnie, że się nudzi. Skądś to znam. Cóż- trza wziąć na ręce i pokazywać świat :) wszak nie będzie leżeć i gapić w sufit. A zabawki? Przeciez to maleństwo nawet nie umie ich trzymać w rączkach, wiec jak mają ją zajmować?

Gość gość
Wez na rece, pokazuj swiat. Ja spiewalam piosenki, recytowalam wierszyki, trzeba mowic jaknajwiecej do dziecka, zeby bylo madre. Tulic, nosic, zabawiac, mowic, spiewac, odgrywac przedstawienia, pokazywac swiat, kwiatki, itd nawet jak wydaje sie, ze dziecko nie rozumie, to atakuje sie zmysly i wtedy mozg sie lepiej rozwija. Powodzenia

Gość gość
od 17-20 to moja miała kolki,też myślałam że ryczy bo ryczy, a potem sięokazało ze mała się męczy bo to koka była, więc sprawdz, takie dziecko jeszcze raczej się nie nudzi, może bardziej potrzebuje bliskości, bujania itd