Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winowieczorem

Kobiety 30letnie i starsze nie sa juz dla facetow nic warte

Polecane posty

Gość gość
ech a co ma powiedzieć kobieta po 50, zadbana, kobieca, potrzebująca czułosci i seksu gdy jej starszy mąż już oklapciał 😭

Gość Jorge
"Jak to jest, ze jedni zlapia juz swoja milosc w wieku 20paru lat, 6-7 lat razem, slub i szczescie az po grob, a inni chodza po swiecie samotnie i znosza docinki rodziny i innych ludzi. " Za dużo się bajek naoglądałaś (chociaż bajki są fajne). Na szczęście po grób trzeba intensywnie, wspólnie i stale pracować. Niezależnie w jakim się wieku poznało. Zresztą jeśli Ty potrzebujesz kogoś, żeby nie znosić docinków, no to sorry. Nie zazdroszczę "wybrańcowi"

Gość gość
Jorge a ty szczęśliwie w związku?

Gość gość
Ja mam 30 lat i mój facet (kilka lat młodszy) lata za mną jak głupi, mimo że już kilka razy chciałam go rzucić bo nic do niego nie czuję, ale on mi spokoju nie daje, zabiera na wakacje, płaci za wszystko, no ale ktoś wyżej pisze że jestem już stara i brzydka, nie podobam się facetom... No więc o co tu chodzi, jak żyć boże, jak żyć? idę się powiesić buuu

Gość gość
,,Ja tez za pozno sie ocknelam, trzeba bylo w mlodosci chodzic wszedzie gdzie sie dalo, chociaz... mezczyzni w Polsce wcale nie podrywaja tak w miejscach publiczych i na trzezwo.'' Twoim błędem było, że odrzucałaś wszystkich ,,pijanych''. ;) Niektórzy (nieliczni) tak właśnie mają, że jak im na kimś wyjątkowo zależy to muszą przed wypić. ;) A na trzeźwo są w stanie poderwać pierwszego z brzegu balerona. ;)

Gość gość
Jorge dziś Ja? Nie. Ja się tylko wymądrzam na forum. Jakkolwiek preferuję to nad biadoleniem. Więc biadolę na forum tylko czasami oczko.gif To wszystko tłumaczy hehe, ale dzięki za skomentowanie mojej wypowiedzi, szczery z Ciebie chłop.

Gość Jorge
Bo naprawdę wszystko przed Tobą, przede mną. I przed każdym, kto tego chce.

Gość gość
,,Ja mam 30 lat i mój facet (kilka lat młodszy) lata za mną jak głupi, mimo że już kilka razy chciałam go rzucić bo nic do niego nie czuję, ale on mi spokoju nie daje, zabiera na wakacje, płaci za wszystko, no ale ktoś wyżej pisze że jestem już stara i brzydka, nie podobam się facetom... No więc o co tu chodzi, jak żyć boże, jak żyć? idę się powiesić buuu '' Taa i obudzisz się pewnego dnia z ręką w nocniku jak się wreszcie zakocha i wszystko czego go nauczyłaś przetestuje na młodszym modelu, który za te m.in. nauki go na jakiś czas pokocha w przeciwieństwie do ciebie. ;) Wbijcie to sobie do głów: młodszy o parę lat facet, pomijając różne przypadki z psychopatologii wzięte, nigdy nie zakocha się w starszej od siebie kobiecie. Nie można ewolucyjnych i kulturowych nawyków zmienić od tak sobie. Sam znam kilka takich przypadków i wszystkie kończyły się g***townym rozstaniem. Nawet nie wyobrażasz sobie jakie świństwa opowiada o tobie rozmawiając ze swoimi rówieśnikami. ;)

Gość gość
Także zejdźcie, drogie Panie, na ziemię i wykształćcie w sobie k***wstwo. Proponuję zacząć od niezakładania jutro bielizny do pracy. ;)

Gość gość
Dobra:-P ale panowie też bez niczego pod spodniami.

Gość gość
spytać czy może mieć kochanka?

Gość gość
Ja od dłuższego już czasu ubieram się tak żeby mi się odznaczał. ;) I powoli zaczyna mnie to nudzić, tzn. spojrzenia, uśmieszki. Trochę więcej odwagi, Drogie Panie. ;)

Gość gość
Właśnie w pracy (praca biurowa) wszyscy są zajęci, nawet młodsi ode mnie się żenią. Nie wiem, czy tak jest we wszystkich firmach, może tak po prostu jest w Polsce x Bo młodzi,których nic w Polsce nie trzyma za granicę wyjeżdżają masowo

Gość gość
Taa i obudzisz się pewnego dnia z ręką w nocniku jak się wreszcie zakocha i wszystko czego go nauczyłaś przetestuje na młodszym modelu, który za te m.in. nauki go na jakiś czas pokocha w przeciwieństwie do ciebie. oczko.gif Wbijcie to sobie do głów: młodszy o parę lat facet, pomijając różne przypadki z psychopatologii wzięte, nigdy nie zakocha się w starszej od siebie kobiecie. Nie można ewolucyjnych i kulturowych nawyków zmienić od tak sobie. Sam znam kilka takich przypadków i wszystkie kończyły się g***townym rozstaniem. Nawet nie wyobrażasz sobie jakie świństwa opowiada o tobie rozmawiając ze swoimi rówieśnikami. xx Spoko, ja za nim płakać nie będę, sama mu ciągle mówię, żeby poszukał sobie młodszej :) A tymczasem za kilka dni zabiera mnie do Hiszpanii i płaci za wszystko. Nie wiem co on widzi w takiej brzydkiej starej pomarszczonej 30latce z cellulitisem i cyckami na brzuchu :D

Gość gość
Może pora zdjąć spodnie :-P albo nie bo za to grozi prokurator ;-)

Gość gość
zaluje ze wzielam slub.

Gość gość
Nie ty jedna. A dlaczego jest tyle rozwodów?

Gość gość
z byle kim nie ide do lozka.

Gość gość
No i co w związku z tym?

"Rownolatkowie pozenieni co do jednego i co nam zostaje? " X nie mam jeszcze 30stki, ale odpowiem na to pytanie: zostają młodsi, przystojni, wysportowani i nie widzący świata poza nami ;)

"bijcie to sobie do głów: młodszy o parę lat facet, pomijając różne przypadki z psychopatologii wzięte, nigdy nie zakocha się w starszej od siebie kobiecie. " X sratatata. mam w bliskim otoczeniu 2 małżeństwa z ok. 20stoletnim stażem, w których kobieta jest starsza. do dziś trzymają się za rękę, a faceci latają za żonami jak głupi. to pewnie objaw tej psychopatologii, o której piszesz :P znam też jeden związek z duuużą różnicą wieku (ona o kilkanaście lat starsza), w którym to facet jest bardziej zakochany niż kobieta. X aczkolwiek prawda jest taka, że jeśli jest miłość, to nie ma znaczenia, czy facet jest o 10 lat starszy - bo takie udane małżeństwa też znam, czy o 10 młodszy. ale wychowanie patriarchalne niektórym zrobiło niezły budyń z mózgu.

Gość gość
Znam małżeństwo gdzie on jest ponad dziesięć lat młodszy jego partnerka jednak widzę "na siłę" się odmładza a więc mając trzydzieści siedem lat nosi minówki, jest na wiecznej diecie ale trzeba przyznać mąż "szaleje" na jej punkcie.

Gość Taki_Jeden_Ten_Normalny
przykro mi ze idziesz topic smutki to swiadczy o twojej slabosci i o jakiejs depresji tak naprawde nie chodzi tu o wiek !!

Gość gość
czyli czego szukasz? co jest takie wyjątkowe? czego nie mają kobiety?

Gość gość
zapytałam z ciekawości ale jak nie chcesz ze mną rozmawiać to trudno, jak w temacie

Gość gość
"Nie chodzi o zdobycie faceta tylko kogoś z kim się będzie dobrze żyło, " Xxxx Qwa nie wierze taka wypowiedz na kafe!!! A ja myslalem,ze musi miec duzego,umiec rznac, miec dwa metry wzrostu,kase,auto itd itd No popatrz to jeszcze nie wszystkich pogielo:-D :-D :-D