Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winowieczorem

Kobiety 30letnie i starsze nie sa juz dla facetow nic warte

Polecane posty

mi tez się podoba kiedyś miałem piosenkę w stopce Igi Porada ale bardzo smutna to ją usunąłem jak zrozumiałem że nie ma co roztrząsać ran / zapowiada się gorący dzień a mi się nie chce nic robić na obiad masakra

sniadanie zjadłem rybe wczoraj robiłem taką niby po grecku z kapustą przekładaną . ale obiad musi być a kto wymyślił ? pewnie zagubiona w dołku kobieta która nie wierzy w siebie

Gość gość
Zgadzam się z tematem! Na żonę tylko dziewczyna do lat 24. Starsze to już przechodzony towar i ryzyko chorego potomstwa.

Gość gość
Jak fak czytam to forum to sie załamuję. Kobiety po 30 stce nie za atrakcyjne dla facetów i faceci wolą młodsze. Z tym się zgodzę. Tylko,że to jest tranzakcja wiązana:facet musi mieć pieniądze,żeby takiej zaimponować a ona jemu otwarciem ma sex i przytakiwaniu. Kiedy któraś z tych rzeczy znika związek się kończy. Osoby starsze raczej rozwiązują problemy a przynajmniej sie straja. Co do bycia atrakcyjną to. Wiekiem wyglądam coraz lepiej i widze coraz większe zainteresowanie facetów lecz spędziłam tyle lat przyglądając sie z boku innym,że aż trace nadzieje na spotkanie kogoś wartościowego.....

Gość gość
gość 11:13 chodzi Ci o to, ze jak patrzysz na zwiazki znajomych, to nikogo nie chcesz? czy na poziom wolnych facetow?

mhm nie wiem co powiedziec dla mnie to totalna bzdura ja wybieram kobiety na temat ktorych moge powiedziec ze mamy podobne doswiadczenie zyciowe no i szukam takiej kobiety ktora ma to cos czego juz wiekszosc kobiet nie posiada ale to kwestia podejscia do zycia !

smutna prawda jest taka ze dzis panuje taka filozfia i kultura ze jak cos nie pasuje to sie kopie czlowieka w dupe i szuka sie kogos nowego nie wazne czy gorszego czy lepszego grunt kopnac w dupe i poszukac czegos nowego taka kultura konsumpcyjna

Gość gość
Magda, ale Ty faceta pewnie masz, wiec mozesz inaczej myslec ;)

Gość gość
tu takiej nie znajdziesz a po 30stce kobiety inaczej patrza na swiat i seks inaczej smakuj

tutaja sama nacpana holota Kiedyś szły panny za mundurem sznurem teraz na stryczku, zakryta kapturem twarz sinoblada, wyprężone ciało w tańcu jeszcze drgało, pośmiertny chaos naprężony penis daje ostatnie nasienie kat, wisielec, publiczność na scenie w ten poruszenie, padają tylne rzędy świt żywych trupów, medycyny błędy torują sobie drogę do swego stworzyciela który wirusa stworzył od zera nowo narodzony lud nieumarłych zapach śmierci, bordowy barwnik sama zgnilizna, wirujące wije wyjadają mózgi, przegryzają szyje opadnięte szczęki, wytrzeszcz, hipotonia życie czy też powolna agonia ? Martwego wisielca, zdjęli z szubienicy pierwsze ugryzienie blondwłosej karlicy Kiedyś szły panny za mundurem sznurem teraz na stryczku, zakryta kapturem twarz sinoblada, wyprężone ciało w tańcu jeszcze drgało, pośmiertny chaos naprężony penis daje ostatnie nasienie kat, wisielec, publiczność na scenie w ten poruszenie, padają tylne rzędy świt żywych trupów, medycyny błędy torują sobie drogę do swego stworzyciela który wirusa stworzył od zera nowo narodzony lud nieumarłych zapach śmierci, bordowy barwnik sama zgnilizna, wirujące wije wyjadają mózgi, przegryzają szyje opadnięte szczęki, wytrzeszcz, hipotonia życie czy też powolna agonia ? Martwego wisielca, zdjęli z szubienicy pierwsze ugryzienie blondwłosej karlicy Gryzły zawcięcie, niegdyś krągłości teraz kikuty z nagich podłości wielkiej mnogości idą umarlaki wiatru podmuchy dają wiatraki wiatrem podszyci, dają we znaki nogą na ziemi kreślą zygzaki bo tutaj rządzi zgniła hołota szukają żywych, jak żaby błota żywa plaga nieżywych ludzi szatyni, blondynki, brunetki, rudzi ciała swe ciągną w przód, metr po metrze z dziurawą klatą, w dziurawym swetrze zgniłe powietrze, spróchniałe kości rozkład ludzkości, zero świętości przed nimi wioska, zaspana, ciemna tu zaraz będzie nowa Gehenna po chwili krzyki, wycie i jęki brutalnie wszystkie przerwane drzemki wyżerają trzewia, wyjadają mózgi gdzieniegdzie słychać walkę i bluzgi płód wyrwany z łona zżerają w całości w powietrzu śmierci płyną wonności oczy rzutości przeważa w rzygowinach

Gość gość
taki jeden głupi jak but jesteś,,,żadna ci e nie zeche z takim mózgiem.po 30stce ludzie dojrzewaja nabieraja pokory,,a ty jej nie masz,doświadczenie i tragedia wiele zmieni a ty chója wiesz Magda-pozdrawiam cie.

Gość Andreas1
co wiek tu ma coś do rzeczy .. nawiązując do tematu a tragedii nikomu nie życzymy

Gość Andreas1
no właśnie panika w niczym nie pomaga nigdy :)ale tak jest kiedy jest źle człowiek myśli że to już stała tendencja trzeba wytrzymać złe dni

Gość Andreas1
tylko ciemna czekolada albo kakałko ale uwaga afrodyzjak :) ale chyba o to chodzi żeby się wszyscy kochali :)

Gość Andreas1
dieta niskowęglowodanowa i wysokotłuszczowa również no i skrajny wysiłek ... może woda mineralna i w ogóle więcej napojów pomoże ? albo odrobina relaksu :)

Gość Andreas1
ale nie brak magnezu jest chyba głównym problemem kobiet po 30 ce i 40 tce :)

Gość Andreas1
Magdo biegać nie mogę bo biegałem i skręciłem nogę , ogródka nie posiadam więc zostają tylko ... pompki :)

Gość Andreas1
też trenuję i uważam że to podstawa dobrego samopoczucia użyć trochę bym jeszcze jednak chciał w życiu nie tylko zielonej herbaty :)

Gość Andreas1
a jakie Cię jeszcze używania interesują Magdo ? jakie masz plany zaspakajania ... ;)

Gość gość
Szukajcie dalej swojego wyimaginowanego ideału faceta, który siedzi w waszych główkach, a zapewniam że za 10-20 lat ten temat nadal będzie dla was aktualny :P

Gość Andreas1
a ja już po 40 tce sporo :)

Gość gość
SWIAT jest niesprawieldliwy dla kobiet... Faceci maja lepiej ,nawet jak jest stary,brzydki,zakompleksiony to zawsze moze miec sex ,bo dzifka go przyjmnie,bo ona kazdemu daje.. ZOBACZCIE jak na ulicach gdzie stoja dzifki -jaki wianuszek facetow chodzi..pelno ich tam...

Gość gość
SLUCHAJCIE a co sadzcie o biznesie nowym,czyli prostytutki tylko dla kobiet :bi,lesbijek i par ,a nie dla samych facetow dziwnych typow.. ? WLASNIE dlaczego prostytutki nie obsluguja kobiet ,tylko facetow ?? dla facetow wszytsko przystowsowane ,zeby im bylo lepiej,a dla kobiet to co ??

Gość Andreas1
osobiście nie pijam tego typu alkoholi ;) ale może to prawda że zycie zaczyna się po 40stce ale prawdziwa jazda po 50 tce ;) andreasor@o2.pl :)