Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dawemson

CIĄŻA a Swędzenie oczu..

Polecane posty

Witam,czy pierwsze objawy ciąży to może być swędzenie oczu? moga to być pierwsze objawy ciąży? czy moze to być od płaczu albo od zmęczenia?? Nie spalam dzisiaj za długo i od rana mnie swęddzą,cały czas pocieram,dzisiaj powinnam dostać okres,ale nawet sie nie zapowiada.

Gość gość
no ja tak miałam

Gość gość
nie, pierwszym objawem ciąży jest swędzenie ucha

Mialam regularne miesiączki,i kochalismy się z 3-4 dni po dniach płodnych,bez zabezpieczenia,raz i pozniej po godzinie drugi,i nie wiem czy to nie wpłyneło na to ze jestem w ciąży.Może zabardzo panikuje,a przedwczoraj strasznie plakalam i moze to tez być od tego?,albo za to ze dziś spalam tylko 4 godzinki? ;/

Gość gość
ale ja poważnie tak miałam dostałam antybiotyk kropelki i leczyłam tydzień jak bym miała piach w oku a potem okazało się że byłam w tym czasie w 7 tyg

Gość gość
czysty zbieg okoliczności

Ja nie odczuwam jakbym miala piach w oczach tylko swędzi(ani mnie nie bolą ani nic) nie mam mdłośći ani innych dolegliwosci..Tylko oczy .. ;/ ,a to moze jest tydzien,półtora max.. wtedy się kochalismy.

Gość gość
kobieto zrób za kilka dni test ciążowy i będziesz wiedziała, a na oczy zrób sobie okłady z herbaty

Gość gość
Może jakaś mała alergia? Ja tak mam często a w ciąży byłam tylko dwa razy i bynajmniej nie objawiały się one w tenże sposób

Gość gość
a jakby swędziało Cię lewe kolano, też byś pytała, czy to ciąża?

Gość gość
a skoro seks był po dniach płodnych, to w ciąży nie jesteś, bo do tego konieczna jest owulacja

Nie chodzi o to,chcialam sie zapytać czy ktoś miał tak samo,wyczytalam w internecie ze to moze być pierwszy objaw,w pierwszym trymestrze ciązy..Czyli jest wszystko mozliwe.

Nie doszedł we mnie,ale był blisko i nie wiadomo czy za późno ie wyciągnął..A pozniej jak doszedł kochalismy sie jeszcze jeden raz.

Gość gość
nie zbieg okoliczności tylko hormony całą ciąże miałam syf z oczami a potem to nawet bez kropli bo nie wolno było tylko nawilżające masakra

Ostatnio zyje w stresie bo mam problem z rodzicami i schudłam 4-5 kg w krótkim czasie ,mało jem i wgle,czy to tez moze wplynąć ?

Gość gość
Swedzi mnie prawa warga sromowa i lewea ucho,czasami tez nos.Ide dzis po test do apteki bo cos czuje,zeto fasolinka daje mi o sobie znac.Jak zatestuje to dam wam znac:-)