Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie pasuję do tego świata i mam wrażenie że nigdy nie

Polecane posty

Gość gość
Szukam właśnie takiej pracy, ale ciężko o to. Dobrze czułabym się właśnie, tak jak słusznie zauważyłaś, w czymś bardziej "artystycznym", ponieważ właśnie w takich inicjatywach jestem w stanie pokazać swoje możliwości. Od lat udzielam się w różnych miejscach o charakterze twórczo - kulturalnym i widzę, ile frajdy mi to sprawia. Kiedy robię to, co naprawdę mnie fascynuje, w pełni się angażuję i staram się dać z siebie wszystko. A telemarketing itp. ? Cóż... może i początkowo mam zapał, ale z dnia na dzień on spada. Nienawidzę pracy pod tak ogromną presją i chwytania się nieuczciwych metod (a takie niestety w tele dominują).

Gość gość
Masz fajne hobby. Ja tez lubie fotografowac ale nie mam modelki/ zart/. ;( Ja obiekty lubisz fotografowac?

Gość gość
Po prostu masz talent, i tyle. :) Jeśli ktoś nie ma zmysłu fotograficznego, to żaden specjalistyczny sprzęt nie pomoże. Też lubię fotografię, choć na chwilę obecną podziwiam bardziej prace innych niż tworzę własne. Obecnie najbardziej koncentruję się na pisaniu. Piszę głównie opowiadania w klimacie baśni i realizmu magicznego, trochę też wiersze i recenzje. Nie twierdzę, że jestem jakaś wybitnie utalentowana w tym kierunku, ale z pewnością lubię to robić, a to najważniejsze. W wolnych chwilach często też maluję. Trzeba jakoś spożytkować wyobraźnię. ;)

Gość gość
Brawo dziewczyny. :)

Gość gość
Dzięki. :) Mam nadzieję, że kiedyś będziemy mogły wykonywać pracę zgodną z naszymi pasjami.

Gość gość
@15:10 lubię makrofotografie, zwłaszcza insekty, kwiaty...niestety do tego potrzebny jest dobry sprzęt. Na razie używam tego co mam, czasem pożyczam sprzęt od znajomego.

Gość Maxxx9811
Witaj. Wiem o co ci chodzi nie warto sie zmieniać bo działając wbrew sobie bedziesz sie niszczyć. Niszczyć swoje z******te cechy. Opowiem ci o mnie, tez do swiata nie naleze sadze ze jestem z 5 reinkarnacji minimum. Dokladnie to minimum 8. Słuchaj wogole inne pasje. Ale jedno rozumiem dlaczego ci nie wyszlo w biurze? przeciwstane serce ochrona ktora masz w sobie ona ci zabrania bo tam bogactwo robi prostytucje , bogaty szef by z ciebie zrobil ku... taka prawda

Gość gość
chodzi ci o wymiary? że jesteś z 5 lub 8 wymiaru? czy chodzi o to,że masz za sobą wiele reinkarnacji? ja też nie pasuje tutaj w ogóle. Nie moge sie doczekać odejścia stąd! Chce być bliżej Stwórcy

Gość gość
jest dużo wrażliwych ludzi,dzieci tylko my uległyśmy przekonaniu że świat jest podły a ludzie to szuje,pewnie że i tacy są ale na pewno nie wszyscy,często człowiek sobie coś wmówi i blokuje zamyka sie na wszystkich

Gość gośćlaura
Czesc,ciekawy temat,ja tez jestem nie z tego swiata,wiec co niektorzy nie sa jakby odosobnieni,pisze poezje,od dwudziestukilku lat i niewiem sama kiedy nawiedzila mnie wena pierwszy raz,tez jak inni mam zyciowe porazki troski,traumy,takie drzewo pochyle,taka przenosnia,ale o swicie patrze na wschodzace slonce i mysle,ze kocham zycie,chociaz dalo mi kopa w zadek takiego,ze milimetr dzielil mnie od zaswiatow,kazdy z nas jest inny,jak kamienie na polu i kazdy wyjatkowy,pozdrawiam

Gość bartek
Dnia 28.07.2016 o 18:22, Gość gośćlaura napisał:

Czesc,ciekawy temat,ja tez jestem nie z tego swiata,wiec co niektorzy nie sa jakby odosobnieni,pisze poezje,od dwudziestukilku lat i niewiem sama kiedy nawiedzila mnie wena pierwszy raz,tez jak inni mam zyciowe porazki troski,traumy,takie drzewo pochyle,taka przenosnia,ale o swicie patrze na wschodzace slonce i mysle,ze kocham zycie,chociaz dalo mi kopa w zadek takiego,ze milimetr dzielil mnie od zaswiatow,kazdy z nas jest inny,jak kamienie na polu i kazdy wyjatkowy,pozdrawiam

Dziekuje ci za twoja wypowiedz, nie otworzylo mi to niewiadomo jak oczu, ale dalo mi mi delikatnie sily

Gość +++

Mam takie same odczucia 😞

Gość pol

Kiedyś rozmawiałam z jednym gościem. Opowiadałam o sobie u mówiłam, że jakie rzeczy cenie. Zapytał czy gdyby ktoś mnie zdradził, czy zrobiłabym to samo w odwecie. Hehe. Powiedziałam, że w życiu nawet do głowy by mi to nie przyszło. A on powiedział, że zginę w tym świecie. No ciekawe myślenie, takie nowoczesne. Wychodzi na to, że ja też nie dojrzałam do tego świata.