Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o ludziach którzy zmywają naczynie w zlewie

Polecane posty

Gość fiifiii
do gość dziś a pralke kupujesz czy tez eg zasady ze jak masz dwie rece to sama sobie upierzesz ( majty i skarpety moze tak ale np posciel lub kurtke zimow x x co za porównanie? równie dobrze można ciuchy dać do pralni czyż nie?

Gość gość
Wszyscy naokoło mają zmywarki, a ja nie. I sobie chwalę. Po 1-e o wiele mniej zużywam od nich wody, bo bardzo racjonalnie jej używam. Po 2-gie nie używam prawie przez całe życie płynów do mycia naczyń, tylko do wymywania zlewozmywaka i garnków na zewnątrz. A jeżeli już taka potrzeba zaistnieje to używam tego bardzo mało. Doskonale radzę sobie ze zmywaniem w gorącej wodzie. Robię to na bieżąco. Nigdy! - nie zalegają mi naczynia w zlewozmywaku

Gość gość
no jasne, "nie zalegają" ci, bo siedzisz ciągle jak ta kuchta [pomywaczka z łapami w zlewie i gmerasz w tych garach. Dodatkowo kombinujesz jak koń po górę jakby tu umyć te gary nie zużywając kropli wody, czy płynu. Może popluj - będzie taniej. żenada

Gość gość
Ani nie pluję, ani nie kombinuję, tylko psiocząc ''na nich'' zaczynam od siebie. Umiem oszczędzać tam, gdzie widzę tego sens, a brudna nie chodzę, nad garami nie sterczę, a do tego wszystkiego JAKIE ŁADNE MAM RĘCE, naprawdę.

Gość gość
a kogo to obchodzi że dla ciebie to średniowiecze? może ktoś tak woli? też mam zmywarkę ale nie podniecam się tym, że ją mam... Może ta zmywarka to dla ciebie największe dotychczasowe osiągnięcie ty Pustaku Pospolity

Gość gość
już widzę te ładne ręce :D kuchty pospolitej. Jesteś zwykłym garnkotłukiem oszczędzającym na wszystkim. Kupę pewnie latasz do śmietnika nawalić, zeby wodę oszczędzić. Zyczę ci dużo pieknych soczystych zielonych lisci przy śmietniku - do podcierania żopy :D

Gość gość
>>>>>a kogo to obchodzi że dla ciebie to średniowiecze? może ktoś tak woli? <<<< jasne woli. Pupsko też woli podcierać liściem rabarbaru a zamiast podpasek siano w gaciach nosić.

Gość gość
Mieszkam sama i wczoraj specjalnie dla was sprawdziłam, ile to ja garów zużywam. Więc dziennie mam do pozmywania dwa kubki i dwa talerze, miskę, garnek lub patelnię. Powiedzcie mi, na chuj mi zmywarka w takiej sytuacji? Garnek z talerzem z obiadu, talerz z patelnią z kolacji, miska ze śniadania. Wielkie stanie przy myciu garów, co? Jakbym miała czekać aż zapełnię całą zmywarkę, to by mi karaluchy się zalęgły.

Gość gość
"Pupsko też woli podcierać liściem rabarbaru a zamiast podpasek siano w gaciach nosić." oj średniowiecze to ty masz zamiast mózgu, az mi cię żal, zmywarka jedyna rzecz która ci się w zyciu udała :D:D

Gość gość
" zmywarka jedyna rzecz która ci się w zyciu udała" zmywarka to szczegół, ty za to jesteś towarem łatwo-prowokowalnym i to wywołuje u mnie salwy prze-szczerego śmiechu :D:D:D

Gość gość
cieszę się ze udało ci się na oczy przejrzeć jak to lecisz na facetów którzy również zmywarki mają w domach, im więcej urządzeń tym łatwiej się zakochujesz :)

Gość gość
ja zmywam w zlewie, bo lubie bezpośredni kontakt z pomyjami... jest w tym cos seksualnego niemal

Gość gość
wylewacie hektolitry płynów do naczyń do prania itd a potem żłopiecie tę wodę z ujęć niby oczyszczoną heheheh