Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karooouuu

pytanie do panów o dominację w łóżku: dalibyście rade tak?

Polecane posty

Gość karooouuu

Pytanie do panów o charakterze raczej spokojnym, nie dominującym na co dzień, preferujący partnerskie związki, czy gdyby partnerka chciała podniecałoby was/ dalibyście radę/ dominować w łóżku, dać hej klapsy, związać itp?

Gość Rzeszotek
Tak. Mój związek jest dokładnie taki. W sypialni żona lubi mi się oddawać, uwielbia gdy ją dominuję. Na początku nie miałem śmiałości (jesteśmy ze sobą od dwóch lat), ale to minęło z czasem i teraz sprawia mi ogromną przyjemność. Czuję się teraz dużo swobodniej, to także kwestia zaufania. Podnieca mnie wiązanie i "trening", mogę wtedy dyktować tempo - dzięki temu poznałem dużo lepiej reakcje Ukochanej. Rozgrzewam ją teraz bardzo powoli, dłuuugie pieszczoty zawsze kończą się bardzo miłym orgazmem. Później częściowo ją rozwiązuję i kontynuujemy w pozycji od tyłu. Po wyjściu z łóżka wszystko wraca "do normy", nie staram się w żaden sposób dominować w związku. Ten dysonans jest bardzo zabawny, niemniej nie wszystkim będzie odpowiadał.

Gość karooouuu
Właśnie takiego czegos pragne w moim zwiazku! A mam ogromna prosbe moze znasz jakie filmiki ktore moglabym pokazac partnerowi zeby pokazac mu ze lubie taki sex z dominacja, ale nie za ostre? Szukam i nic nie moge znalezc wszystko strasznie ostre z batami, pejczami, chciałabym cos zeby go nie przerazic... Może znasz cos takiego? A jak ci zona o tym powiedziala co lubi? Jak doszliscie do tego ze sie odważyles?

Gość gość
Tez to robię Czasami ze swoja jest super jak chcesz możemy o tym popisac

Gość Rzeszotek
Radziłbym zacząć od zdjęć i krótkich gifów. Z dobrymi filmikami po pierwsze jest krucho (same beznamiętne ****awki z masą gadżetów, a nie o to chodzi), a po drugie nie pozostawiają miejsca na niedopowiedzenia i własną inwencję. Dużo bardziej podnieca mnie jedno intrygujące zdjęcie. Dlatego też mogę serdecznie polecić blogi np. na tumblr, wystarczy że na start wpiszesz w wyszukiwarkę tagów "domination" i dostaniesz masę postów do odsiewu (tam też są wszystkie warianty BDSM). Nie pamiętam dokładnie jak zaczęliśmy... Wydaje mi się że pewnego wieczoru, w trakcie wspólnej zabawy, zapytała czy nie chciałbym jej związać. Pamiętam że nie miałem nic odpowiedniego pod ręką, więc podarłem na pasy koszulkę, którą ze mnie wcześniej ściągnęła. To był początek. Później, po pewnym czasie, w jakimś przypływie namiętności, kupiłem zestaw erotyczny z odpowiednim sznurkiem i kajdankami. Korzystaliśmy z niego np. raz w miesiącu - najważniejsze żeby nie robić tego na siłę i niczego nie przyspieszać, ochota na więcej pojawi się sama, jeżeli tylko będziecie ją odpowiednio podsycać. Proszę, kontynuuj temat - chętnie dowiem się jak Wam idzie. Próbowałem wkleić linki do blogów i zdjęć ale wiadomości są blokowane. Mogę Ci je ewentualnie przesłać przez gg (1420061).

Gość Rzeszotek
To przykładowo, wybierz coś odpowiedniego dla siebie.

Gość karooouuu
Dziekuje ci bardzo! Naprawde ogromnie! Te blogi faktycznie beda lepsze, masz racje z tymi filmikami. Na pewno bede kontynuowac temat! :)

Gość Rzeszotek
Bardzo się cieszę :) Sprawdź jeszcze koniecznie nymphoninjas.net - znajdziesz tam dużo zmysłowych zdjęć i odnośniki do interesujących blogów.

Gość gość
Szukasz faceta, ktorym mozna manipulowac a w lozku bedzie robil za dwoje bo jestes kloda. Tyle wtemacie.

Gość gość
A ty gościu 8:19 z tych, co jak panienka rozwali się na łożu i wymaga obsługi i tyle w temacie. Jak bym chciała mieć babę w łóżku, zostałabym lesbijką.

Gość elmigiel
Facet w łozku musi byc stanowczy, a taki co tylko lezy i czeka na obsługe nie jest zbyt wiele wart. Lubie dominowac w łozku, lubie pokazywac kobiecie nowe kierunki, albo poprostu porzadnie zerznac.

Gość karooouuu
Mmmmm to lubię własnie elmigiel...

Gość karooouuu
Dzięki za linki Rzeszotek zaraz pooglądam :)

Gość Rzeszotek
Jakieś postępy, karooouuu?

Gość gość
a mnie podnieca właśnie jak facet leży jak kłoda i mogę z nim wszystko robić.. Chociaż czasami też miałam fazę na męską dominację, szczególnie po alkoholu lubiłam być mocno zdominowana :p Wydaje mi się, że nawet najspokojniejszy facet podejmie taką grę. Na początku w trakcie robienia loda weź jego dłoń i połóż na swoje włosy, jestem pewna że mocno je złapie i będzie chciał kontrolować ruchy :)

Gość gość
Pewnie juz jest super bo zostala doskonale wprowadzona w temat

Gość karooouuu
Witaj znowu Rzeszotek :-D Na razie niestety nie bylo odpowiedniego momentu na pokazanie (wyjazdy i duuużo pracy) ale caly czas mam to na uwadze i zapisane w ulubionych ;) Ale delikatnie idzie do przodu.... Ostatnio bylo troszkę ostrzej, jakies delikatne klapsy i ostrzejsze słówka więc powolii posuwa sie do przodu. Tylko ja jestem niecierpliwa i chciałabym wszystko od razu ale wiem ze musze się wstrzymać i nie rzucac wszystkiego na głeboką wodę ;) tak jak pisałeś niczego za bardzo nie przypieszać :)

Gość Arni87
Ja miałem problemy żeby się przemóc, ale od jakiegoś czasu bawimy się tak delikatnie z moją Małą. Kupiliśmy jakiś pejczyk w necie i kajdanki, sklep się nazywa Dyskrecja i jakoś nie zniechęca do zakupów po wejściu na jego stronę, wszystko wydaję się tam, że jest dla ludzi a nie zboków :)