Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LADNA? CZY MOGLBYM Z TAKA BYC? FOTO

Polecane posty

Gość gość
A mozesz zdjac okuraly ciężko mi ocenic w okuralach :D

Gość gość
laaaaans pustych ludzi, nuda

Gość gość
Hahahaha ja p*****le, ty myślisz, zanim coś napiszesz? Garnitur to lans? Chyba jak sie idzie na półmetek wypada włożyć garnitur? Ale ja sie lansuje, no k****, dresy wlozyc powinienem, albo jakiś tani ciuszek z bazaru:(

Gość gość
Faktycznie pusty jestem. Nieee ma takich puuuustych ludzi, jak ja. Garnitur włożyłem na półmetek, nono, powinni mnie za to ukarać. Dość, ze lanser to jeszcze pusty.

Nie dość, że wyglądasz jak þizda, to jeszcze zadajesz głupie pytania, jak na þizdę przystało.

Gość jakgwiazdynaniebie
okropna, tak jak jej styl

Gość gość
sarkazm k****. Pokaż się, jak taka piękna jesteś. Myślisz k****, że jak ubierzesz jakieś dżinsy z bazaru i gore również stamtąd, i równie okropną, to masz sie czym szczycić? Bo jesteś oryginalna i nie ubierasz sie jak większość dziewczyn. Sorry, ale my z takich osób szydzimy. Dziewczyna, którą wam pokazałem jest zawsze świetnie ubrana, ma bloga modowego, wszyscy pytają ją o rade, bo ma obeznanie wmodzie, a poza tym ma oryginalna urodę i piękne włosy. Zazdrościsz k****, bo nie masz takiego pyszczka:*

Gość gość
17.30- To, że ktoś nie ubiera się jak 98% populacji nie znaczy, ze ubiera się na bazarach.....zresztą tym komentarzem pokazałeś jakim jesteś snobem....typowy "hipster"- "szydzimy z ludzi, którzy nie ubierają się modnie"...doprawdy żałosne. To właśnie Ty myślisz, że jesteś lepszy bo przecież ubierasz się w to co jest modne i WIESZ CO JEST AKTUALNIE MODNE.....no jestem pełna podziwu ;) . Nie masz własnego stylu i myślisz, że wygląd jest najważniejszy....bo skoro wklejasz tu czyjeś zdjęcie i pytasz się czy na pewno by Cię zechciała to znaczy, że kierujesz się tylko wyglądem...no i oczywiście tym CO AKTUALNIE MODNE ;). Ach no i żebyś mnie zaraz nie zjechał, że to ja jestem nieoryginalna czy coś bo hipsterzy są tacy spoko.....ludzie nie śmieją się z prawdziwych hipsterów tylko ludzi którzy nie udolnie ich naśladują - pełno ich teraz.

Gość gość
Autorze ja Cie chyba kojarzę