Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego idziecie do łóżka z grubymi kobietami

Polecane posty

Gość gość
Bo nie mozemy poderwac szczupłych.

Gość gość
Niech i one mają coś z życia ;)

Gość gość
dużo łatwiej ją znaleźć w łóżku niż taką wymizerowana mizerotę. a przy okazji dużo ciałka kochanego.

Gość gość
odezwała się chuda która nic nie żre żeby jakis facet chciał ją ru/chnąć a i tak wolał inną powieś się żmijo

Gość gość
gość dziś odezwała się chuda która nic nie żre żeby jakis facet chciał ją ru/chnąć a i tak wolał inną powieś się żmijo xxx Te bastuj

Gość gość
bo dłużej stoi:) ustalmy co to jest "gruba" - jeżeli otyłość to wina problemów ze zdrowiem (cukrzyca) to rzeczywiście jest problem. ale normalny tłuszczyk jest podniecający z naturalnych powodów - kobieta powinna mieć 2x więcej tkanki tłuszczowej niż facet bo tak chce natura i dlatego dłużej stoi. szkeletora pukne raz i musze czekać 2 lata aż mi znowu stanie a taką pulchniutką zdrowa dziewczynke to 5 min:classic_cool:

Gość gość
Ale jak Ci stanie na widok fałd???????

Gość gość
Dlaczego idziecie do łóżka z grubymi xxx Głównie dlatego że szczupłych coraz mniej a te które się uchowały są oblężone :O

Gość gość
Ty chyba bierzesz viagrę jak Ci stoi na widok grubych :D

Gość gość
gość dziś Ale jak Ci stanie na widok fałd??????? x nie wiem jak, stoi:classic_cool: ps. nie sprawdzałem z wielorybem ale z normalną, zdrową grubaską 2 razy - z jedną to mi stal bez przerwy od 2 do 5 rano. Miala fałdki na brzuchu i dużą pupe:classic_cool:

Gość gość
Przecież grubaska i słonica to jedno to samo.

Gość gość
Jestem patyczakiem i się nie chowam

Gość gość
Ja miałam rózne okresy w zyciu,nie należę do chudych,ale nigdy bym nie powiedziała ze nadwaga jest atrakcyjna jestem gruba jak świnia przy 60 kg,a Ty jestes mój drogi feedersem to zaburzenie seksualne.

Gość gość
Tak, bo każdy facet, który idzie do łóżka z grubą kobietą jest feedersem.. Ja pie*****. Serio? A co karmi ją smalcem w trakcie seksu? Ludzie wy w ogóle myślicie, czy po prostu na skróty żyjecie?

Gość gość
60 kilo i gruba jak świnia :-O Rozumiem ze się napracowalas nad swoją figurą ale ....... prawa natury są inne. W Afryce powodzenie mają jeszcze grubsze kobiety niż ja lubię bo to świadczy o możliwości rodzenia, taka gruba machnie 5 dzieciaków i nawet nie zauważy. To dlatego lepiej stoi do pulchnych i to jest niezależne od pedalskiej estetyki - taka jest natura i nic na to nie poradzisz.

Gość gość
Nie usprawiedliwiaj sie,jestes feedersem i tyle,takjestem gruba jak jestem gruba jak słoń nie wyobrazam sobie żeby normalny facet mnie ze chciał,przy takiej tuszy.

Gość gość
a ile masz wzrostu?

Gość gość
Albo żadna zgrabna Cie nie chce,jakie prawa natury?Normalny facet woli wysportowana zgrabna kobiete a nie słonia.

Gość prawictwo pospolite 143
a kto powiedział ze idziemy ? Nigdy bym nie poszedł do łózka z laską która waży 80 kg

Gość gość
normalny facet to tak jak normalna dziewczyna - chcą :classic_cool: wyglądac na zdjęciu :-D do wyra się idzie po co innego ale nie będę tłumaczył bo i tak nie zrozumiasz o co chodzi:-D

Kurwa nawet nie chce sobie wyobrażać, co musi czuć facet, gdy taka tłusta maciora usiądzie na nim, tym swoim obwisłym cielskiem... :o Faceci tłustych kurew, współczuję Wam 🖐️

Gość gość
Bo w wyrze wyglad nie jest dla niektórych wazny,chodzi tylko o to zeby sie spuścić.

Gość gość
gość dziś 140 x no to rzeczywiści masz problem :-O

Gość gość
Na serio 160 ale po ci to?Ty masz gorszy problem ode mnie bo masz zjebany gust ja zawsze moge schudnac.

Gość gość
Bo w wyrze wyglad nie jest dla niektórych wazny,chodzi tylko o to zeby sie spuścić. tak , ale problem w tym , że przy grubej lasce ci nigdy nie stanie .. Wiec jak sie spuscić jeśli cały czas wisi ? Seks z panią jak Dorota Wellman to dla faceta to samo co seks z innym facetem .. Nic przyjemnego

Gość gość
Prawictwo ale sa tez bodzce dotykowe.