Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego idziecie do łóżka z grubymi kobietami

Polecane posty

Gość gość
Potem sie dziwicie ze tyle tych otyłych dzieciaków,troche ciałka to ma Shakira,a nie otyłe baby.

Gość droga bando frustratów
Wyłącz capsa :O On niczego nie promuje. Wybrał się do szkoły z pogadanką dla dzieci, że otyłość jest zdrowa? Nie? Więc o co ci chodzi? Napisał na forum dla dorosłych ludzi o swoich upodobaniach seksualnych i estetycznych. Jaki masz z tym problem? Bo jakiś ewidentnie masz i raczej tym powinnas się zająć.

Gość gość
To masz złe wrazenie,dużo osób nie akceptuje otyłosci!

Gość gość
Bo te baby juz nawet nie wygladaja jak ludzie!Trzeba nie miec wstydu zeby nazwac je "atrakcyjnymi",to nie jest forum dla dorosłych tu tez czasem wchodza dzieci,poza tym poprawka to FORUM DLA KOBIET!!!!Wiec niech stad spieprza i niech nie obraza kobiet które sie odchudzaja!!!!!!!

Gość lolitka09
mam troszkę mniej wzrostu ale miałam więcej ciałka i nigdy z tego powodu nie miałam dziwnych sytuacji, mam kompleksy jak inne kobiety chciałabym mieć większy biust ale tak to ok i wisi mi jak się komuś nie podobam to niech się kur.... na mnie nie patrzy.

Gość gość
Dla mnie on jest psychicznie chorym feedersem,normalni faceci lubia drobne kobietki.

Gość lolitka09
i racja jest to forum dla kobiet więc ludzie ogarnijcie się i zajmijcie się czymś pożytecznym a nie głupoty wypisujecie.

Gość gość
Ja rozumiem ze faceci niektórzy lubia takie Shakira z kształtami,ale to co ten Misio wstawił to juz przegiecie.

>>>Czy tylko ja mam wrażenie, że te obraźliwe komentarze pod adresem grubych osób wypisuje jedna i ta sama osoba?<<< Nie tylko Ty :). Jak chcesz mogę Ci podać jej adres :).

Gość lolitka09
no dokładnie. który facet nie lubi fajnej, ładnej, zrabnej kobitki.

Gość gość
Do Lolittka009 ten spaslak Misio1.

Gość feeders
dziś >>> i może dosyć długo bo wygląda na nierozbudzoną.<<< Problem polega na tym PRAWICZKU-ONANISTO-MITOMANIE (podszywającym się pod feedersa), że nierozbudzona kobieta nie ma ochoty na seks i zdecydowanie nie chciałaby czuć go zbyt długo. Idź pisać na forum erotyczne bajki dla 10-cio latków smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif . x strasznie się podniecileś:-D Ponieważ mam podobne podejście do tych spraw poinformuje cie że kobieta "nierozbudzona" to taka która jeszcze nie miała prawdziwego orgazmu. Tego określenia używa np. Lew Starowicz. To oznacza że jak dostanie wreszcie orgazmu to chce uprawiać seks często a niektóre wpadają w nałóg jak po drugach. To co ty opisujesz to as:-O "Nierozbudzona" to nie to samo co aseksualna i to asy nie lubią się dymać zbyt długo bo nic nie czują (chyba:-O) I ostatnia uwaga - rzeczywiście nie jestem feedersem ale skoro niektóry forumowiczki mnie tak nazwały to niech im będzie:)

Gość lolitka09
to gośc ma problem ze sobą,niech się leczy.

Gość gość
Nie to Misio ma tu problem z mózgiem a raczej jego brakiem.

Gość lolitka09
spadam z tąd może w innych tematach nie którzy, ludzie będą pisać z głową. bez obrazy dla tych co wiedzą co piszą.

Gość gość
Nie, to z pewnością wypisuje jedna frustratka. Najpewniej jakaś szczupła ale tępa dziewoja, która rzucił chłopak dla jakiejś dziewczyny o pełnych kształtach :-D żal ci, ze woli kochać się z nią nie z tobą? :classic_cool:

Gość gość
Ale kobiety o pełnych kształtach a otyłe to nie to samo!

Gość gość
Dobra, dobra. Nie p*****l juz. Idź lepiej ogól plecy zamiast pluć na ludzi :classic_cool: 🖐️

>>>Do Lolittka009 ten spaslak Misio1.<<< A skąd Ty to możesz wiedzieć? Wyobraź sobie, że w zeszły poniedziałek "zaopiekowałem" się, drobniutką chudzinką :). No, może biuścik w rozmiarze C posiada :D, ale reszta zbliżona jest do marzeń prawictwa :(. Zainteresowała mnie, bo jest w niej coś niezwykłego i nadal mnie to intryguje :). Nie wiem: czy jeszcze ją zobaczę, ale ta dziewczyna zdecydowanie nie była pulchna, więc odpada Twoja teza, że tłuszczyk jest wszystkim, co mnie w kobiecie interesuje :).

Gość gość
MisiO wreszcie zechciała jakas kobieta o zgrabnej posturze ALLELUJA!A tak napowazne podałes swoje wymiary idioto:O

Gość gość
Wyrazy współczucia dla wszystkich chudych starych panien :) 🖐️

>>>Nie, to z pewnością wypisuje jedna frustratka. Najpewniej jakaś szczupła ale tępa dziewoja, która rzucił chłopak dla jakiejś dziewczyny o pełnych kształtach żal ci, ze woli kochać się z nią nie z tobą?<<< Ona nie jest szczupła :( (przynajmniej z tego, co sama o sobie pisze). Dlatego jej zachowanie jest tak chore :(. Nie mogę zacytować jej wyjaśnienia tego zachowania (to była prywatna korespondencja), ale zauważyłem, że natychmiast po mojej propozycji podania adresu napisała do mnie, więc nie mam żadnych wątpliwości: kto ten temat założył :(. Szkoda mi takich ludzi :(.

Zastanawia mnie, czy Wy naprawdę nie macie innych, ciekawszych tematów do debat niż otyłość i nadwaga? Mam wrażenie, że wypowiada się tutaj jedna i ta sama osoba, wiecznie smutna i niezadowolona, sfrustrowana swoim beznadziejnym życiem, dla której Internet jest jedyną szansą, żeby odreagować wszystkie złe emocje i móc się bezkarnie wyżyć na innych, a tym samym, chociaż trochę wyleczyć siebie z kompleksów i podnieść swoją zaniżoną samoocenę. Każdy ma inny gust.

Gość gość
Vikernes spierdalaj ty gruby pasztecie z brzydkim ryjem,

>>>MisiO wreszcie zechciała jakas kobieta o zgrabnej posturze ALLELUJA!<<< Nie wiem: czy zechciała i nie wiem: co mnie w niej intryguje :). Tym zapewne różnię się od tak prostej istoty, jak Ty :). x >>>A tak napowazne podałes swoje wymiary idioto<<< Możesz to przetłumaczyć na język polski?

>>>Mam wrażenie, że wypowiada się tutaj jedna i ta sama osoba, wiecznie smutna i niezadowolona, sfrustrowana swoim beznadziejnym życiem, dla której Internet jest jedyną szansą, żeby odreagować wszystkie złe emocje i móc się bezkarnie wyżyć na innych, a tym samym, chociaż trochę wyleczyć siebie z kompleksów i podnieść swoją zaniżoną samoocenę.<<< Masz dobre wrażenie i ocenę :). Miło Cię przeczytać .

Gość gość
Czuję to locho,