Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego idziecie do łóżka z grubymi kobietami

Polecane posty

>>>60 latka moze być otyła , bo i tak nikt sie za starą kobietą nie ogląda i w tym wieku nie chodzi sie do łózka<<< Powiedz to mojemu tacie :D :D :D. Tylko nie mów przy matce, bo Ci nową patelnią z baaaardzo grubym dnem, Twój tępy łeb rozwali :D :D :D (zresztą całkiem słusznie :D :D :D). Do mojego dziadka już nie dotrzesz (no chyba, żebyś na cmentarzu kopał). Biedak, nie wytrzymał życia bez św. babci :(. A jeszcze rok wcześniej (w wieku 84 lat), rozwalił z babcią łóżko :D :D :D (wiem, bo je naprawiałem :D). To, że Ty jesteś prawiczkiem i impotentem, zapatrzonym w dziecinno-gejowskie sylwetki, nie oznacza, że inni ludzie również seksu nie lubieją :D. Może wreszcie spróbuj się ujawnić i pogadaj z jakimś sympatycznym homo :D :D :D ?

Gość prawictwo pospolite 143
wpisz sobie w google Maciej Kuroń i sprawdz ile wazył i ile lat żył i czy jeszcze żyje

Gość gość
Prawictwo Pospolite ma przynajmiej zdrowy gust,tez mnie wkurza te jego analizowanie sylwetek ale napewno wole go od Ciebie.Wiecej oleju chłop ma w głowie,i nie jest takim mitomanem jak Ty.

Gość gość
Szkoda faceta,ludzie nie powinni promowac otyłosci tylko dlatego bo sami nie potrafia schudnąc.

>>>Jaki Ty jestes pusty Zdrowie jest najwazniejsze,nizym sie nie róznisz spaslaku od tyh co zahwyaja sie anorektyzkami!<<< Zabrakło Ci żmijo innych argumentów, że już tylko jadem plujesz? Bo czytać ze zrozumieniem, to zdecydowanie NIE POTRAFISZ :(.

>>>Szkoda faceta,ludzie nie powinni promowac otyłosci tylko dlatego bo sami nie potrafia schudnąc.<<< A co ma wspólnego pociąg do pulchnych kobiet, z tym, czy ktoś odchudza się, czy nie? Podobno (wg informacji tych pulchnych dziewczyn) najczęściej latają za nimi chudzielce :D.

Gość gość
Ja rozumiem jak ktos sie zachwyca takimi kobietkami jak Shakira albo Wierzbicka,fakt obydwie sa rozbudowane w zupełnie innych miejscach ale maja kobiece kształty,a to co Misio pokazuje to otyłosc i nie ma nic wspólnego z kragłosciami.

Gość gość
prawik ma jakis kompleks chyba malego fiuta albo był gruby teraz jest chudy i p******i trzy po trzy on ma nj****e w pale strasznie siedzi i p******i na damskim forum albo to jest jakas hetera.

>>> i może dosyć długo bo wygląda na nierozbudzoną.<<< Problem polega na tym PRAWICZKU-ONANISTO-MITOMANIE (podszywającym się pod feedersa), że nierozbudzona kobieta nie ma ochoty na seks i zdecydowanie nie chciałaby czuć go zbyt długo. Idź pisać na forum erotyczne bajki dla 10-cio latków :D :D :D.

Gość gość
Misio Ty lubisz otyłe bo sam jestes otyły,a Ci chudzi czesto nie maja powodzenia,bo wiadomo kobiety zbyt szczupłych tez nie lubia,facet w tych czasach musi miec MIĘSNIE ALE NIE PIWNE,i nie mówieza siebie bo mnie to nie kręci ale wiekszosc dziewczyn tak.

>>>NA pewno od wagi 50 kg sie raczej nie umiera , natomiast 100 kg to zagrożenie życia<<< Ciekawe bajki wypisujesz Koziołku Matołku :D. Mój dietetyk twierdzi, ze 100kg jest dla mnie IDEALNĄ WAGĄ przy mojej budowie. Ale co on tam wie, w porównaniu z takim geniuszem jak Ty :P :P :P.

Gość gość
Te kobiety tez zryte twarze,a ta co napisałes ze jest ładna z twarze to jest obrzydliwa i na twarzy :O

Gość gość
Misio zrozzum nas nie interesuja twoje przezycia,z otyłymi kobietami,prosze Cie nie promuj juz wiecej otyłosci:O:O:OPozwól facetom dalej gustowac w zgrabnych kobietkach:O:O:O

>>>Misio Ty lubisz otyłe bo sam jestes otyły<<< To, że obecnie mój obwód pasa kieruje się w stronę obwodu klatki piersiowej :D, nie oznacza, że przez całe życie byłem gruby. Myślę, że Twoje lubujące się w mięśniach koleżanki, zwróciłyby swój wzrok na faceta, który miał ponad 140 w klacie i 80 w pasie (przynajmniej kiedyś ochoczo zwracały :) ). A okrągłe dziewczyny podobają mi się OD ZAWSZE :) :) :).

Gość gość
Pewnie masz zryta twarz dlatego zadna szczupła Cie nie chce.

>>>Te kobiety tez zryte twarze,a ta co napisałes ze jest ładna z twarze to jest obrzydliwa i na twarzy <<< Wstaw swoje zdjęcie :D. Zrobimy głosowanie: czyja twarz jest koszmarniejsza :D :D :D.

>>>Pozwól facetom dalej gustowac w zgrabnych kobietkach<<< Uważasz, że mam tak duży wpływ na innych, by zmieniać ich seksualne zainteresowania :D ? Każdy ma prawo do własnego gustu, ale NIKT NIE MA PRAWA, DO OBRAŻANIA INNYCH, Z POWODU BUDOWY ICH CIAŁA LUB OGRANICZEŃ SPOWODOWANYCH CHOROBĄ.

Gość gość
Misio1 ona jest brzydka z twarzy:PWyglada nieestetycznie pewnie to tez przez tuszę.

Gość gość
jezeli wolisz otyłe , to masz do tego prawo

Gość gość
Lubi oblesne pasztety,ale to nie powód zeby obrażac osoby które obrzydzają kobiety które doprowadziły sie do tego stanu.

>>>Pewnie masz zryta twarz dlatego zadna szczupła Cie nie chce.<<< Przyjedź i sprawdź :D. Problem polega na tym, że nawet w internecie zagadują do mnie głównie szczupłe (i ciekawe :) ) dziewczyny. Pewnie, gdybym miał więcej czasu, to z przyjemnością przeniósłbym taką znajomość na grunt realny. Na razie dziwi mnie jednak, że piszą do mnie dziewczyny szczupłe, gdy w Waszych oczach uchodzę za zwolennika kobiet z nadwagą (a nawet feedersa :( ). Wygląda na to, że zastraszyliście dziewczyny z nadwagą tak skutecznie, że żadna nie odważy się już nawet na priv do nikogo odezwać. I takie szmacenie, poniżanie i zastraszanie, jak w tym temacie NIE PODOBA MI SIĘ . x A może te pulchne dziewczyny, mają W ODRÓŻNIENIU OD AUTORKI tematu szczęśliwe, realne życie i dlatego nie muszą tu swych smutków wylewać :) :) :). Czego wszystkim (także tym szczupłym :) ) życzę :) :) :).

Gość gość
Misio te otyłe baby juz nawet nie wygladaja jak kobiety!Tylko jak maciory,poza tym ludzie robia to dla ich dobra,dla ich zdrowia.

>>>Lubi oblesne pasztety,ale to nie powód zeby obrażac osoby które obrzydzają kobiety które doprowadziły sie do tego stanu.<<< Czy byłbyś uprzejmy, przełożyć to zdanie z Twojego, na język polski? :D

Gość gość
Ale pasztety ja pierdole:O

Gość droga bando frustratów
Do tej od włączonego caps locka - zluzuj, laska, bo jedyne zaburzenia jakie tu są, prezentujesz ty sama (twoja nienawiść i nadmiar emocji są chorobowe) :) Bycie feedersem (feederem? ;) ) to nie jest lubienie kobiet przy kości. Fetyszem nie jest tu sama waga partnerki, fetyszem jest patologiczne karmienie drugiego człowieka, a przyjemnośc seksualną czerpie się nie z samego aktu seksualnego, a właśnie z przekarmiania, a co za tym idzie całkowitej kontroli nad druga osobą. Wyzywając od feedersów ludzi posiadających odmienną od wasze estetykę seksualną ośmieszacie się tylko i prezentujecie własne ograniczenia :) Na koniec zacytuję klasyka: żyj i daj żyć innym ;) Misio - :) 🖐️

Gość lolitka09
co wy tu wypisujecie jeżeli ktoś lubi pulchne kobiety to co w tym złego wam nikt przecież każe ich lubic a tym bardziej chodzic do łóżka, ja jestem kobietą która ma troszkę więcej ciała waże 70kg i nie narzekam na powodzenie u mężczyzn. fakt ze chude laski sa ładniesze ale grubszym tez nic nie brakuje.

Gość gość
AlE PO CO TO PROMUJE,TO NIE JEST ANI ESTETYCZNE A JUZ NAPEWNO NIE ZDROWE!A MŁODYM BARDZO ŁATWO MIMO WSZYSTKO NAMIERZAC W GŁOWIE!!!!!!!!!!!!

Gość gość
70 kg to musisz miec ponad 175cm wzrostu przy tej wadze zeby miec powodzenie u fajnych facetów.

Gość gość
Czy tylko ja mam wrażenie, że te obraźliwe komentarze pod adresem grubych osób wypisuje jedna i ta sama osoba?