Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego idziecie do łóżka z grubymi kobietami

Polecane posty

>>>Faceci tłustych k**ew, współczuję Wam<<< Sama jesteś podłą k.rwą :(. Na dodatek BEZDENNIE GŁUPIĄ K.RWĄ :( :( :(. A z tego nie schudniesz :D.

Gość gość
KRĄGŁOSCI KTÓRE SA POZADANE PRZEZ NORMALNYCH FACETÓW TO KOBIETY KALIBRU KATY PERRY!!!!A TO CO MISIO1 PROMUJE JEST CHOROBA!!!!FAKT ŻE SZCZUPŁA NIE GWARANTUJE ZDROWIA ALE PRZYCZYNIA SIE DO JEGO POPRAWY!!!!!!!A TO NAWET ESTETYCZNE NIE JEST,TO NIE SĄ KOBIETKI KTÓRE MAJA TROSZKE CIAŁKA JAK SHAKIRA TOSA OTYŁE WIELORYBY TY JESTES FEEDERSEM!!!!!!!!!!

>>>Seks z panią jak Dorota Wellman to dla faceta to samo co seks z innym facetem .. <<< Pani Dorota jest bardzo sympatyczną osobą, ale przyznaję, że nie jest wg mnie kobieca :(.

Gość gość
DOROTA WELLMAN I TAK ZGRABNIEJSZA OD TYCH SŁONIC KTÓRE PRZED CHWILA WSTAWIŁEŚ!!!!!!!!OTYŁOSC PRZYCZYNIA SIE DO NIEKTÓRYCH NOWOTWORÓW WIEC RYZYKO JEST WIĘKSZE,TO ZE NIE WSZYSCY ODRAZU CHORUJA NIE ZNACZY ZE JEST TO ZDROWE,OTYLOŚC ZWIEKSZA RYZYKO!!!!!!!!

Gość gość
W PORÓWNIANIU Z TYMI KOBIETAMI TO JA JESTEM KOSCIOTRUPEM,CZŁOWIEKU TY JESTES PORABANY!!!!!!!!!!!!!!POWINNY CIE W WIEZIENIU ZAKMAC ZA PROMOWANIE TAKIEJ OTYŁOSCI,TU WCHODZĄ DZIECI A POTEM DZIWOTA ZE TYLE TYCH OTYŁYCH DZIECIAKÓW!!!!!!!!!!!PUKNIJ SIĘ W ŁEB CHŁOPIE TO ZE TY MASZ ZRYTY GUST TO TWOJA SPRAWA GRUBASIE,ALE NIE PROMUJ TEGO!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ja jestem raczej szczupła, mam 52kg 170m. Nie wiem o co wam chodzi. Nie każdy musi każdego kochać za wygląd. Moja koleżanka jest dużo grubsza i napewno miała szczęśliwsze życie niż ja. Jej chłopak jest bardzo fajny i uwaga! szczupły. Mój partner jest mniej więcej jego budowy. Nasi faceci są podobni a ona napewno ode mnie 20 kg grubsza. Przestańcie byc takie wredne! Czasem taka gruba dziewczyna jest bardzo fajna, wiadomo że nie zawsze. Ten temat to idiotyzm.....

>>>słuchaj , żyje trochę na tym świecie , czytam komentarze dziewczyn na różnych forach . Według tych wypowiedzi są takie , które dochodza tylko w pozycji na jezdzca , przy określonym rytmie ruchów i kącie nachylenia ciała To nie jest mój wymysł<<< To może być prawda. Kilka moich znajomych, niezadowolonych ze swoich mężczyzn, twierdzi, że w innej pozycji dojść by nie mogła. Tyle, ze to raczej wina "dupowatości" tych facetów, a nie kobiet :(.

Gość gość
Nie idiotyzm tylko ktos wkońcu prawde pisze:)

Gość gość
MISIO1 JESTES CHORY!!!!!!!!!!!TE KOBIETY SA JUZ CHOROBLIWIE OTYŁE

>>>Ten temat to idiotyzm.....<<< Ten temat to tylko kolejna próba odreagowania swojego g.wnianego życia przez kretynkę o niku... obiecałem, że więcej go nie napiszę :D :D :D. W jej przypadku, to rzeczywiście poważna choroba, choć wg psychologii: poważne zaburzenie osobowości :D :D :D.

Gość gość
OTYŁOSC jest choroba,przyczynia sie do powazniejszych trzeba byc chorym zeby tym sie zachwycac,to jakby zachwycac sie kobietą dlatego bo choruje na cukrzycę albo anemie,to tak jak anoreksja tylko w odwrotna strone,Misio Ciebie żadna kobieta nigdy nie chciała stad te psychiczne skrzywienie,to juz Prawictwo jest madrzejsze.A napewno jest od Ciebie przystojniejszy.

>>>szczupły facet nigdy nie umówi się z grubaską . <<< Ty się PRAWICZKU umów najpierw Z KIMKOLWIEK, a dopiero potem zaśmiecaj forum swoimi "mądrościami":D :D :D.

Gość gość
Ale Prawictwo P.ma rację i pisze z sensem.

Gość gość
Misio nie wyzywaj ludzi od matołów,dla każdego normalnego faceta te KOBIETY SA ZA GRUBE!Poza tym otyłosc do choroba,która nie sprzyja zdrowiu!Lubisz takie gruba masz fetysz no przykro mi tego sie inaczej nie da nazwac twoja sprawa ale matko i córko NIE PROMUJ TEGO!!!!!!!!!!

>>>OTYŁOSC jest choroba<<< Z tym się nie kłócę. x >>>Trzeba byc chorym zeby tym sie zachwycac,to jakby zachwycac sie kobietą dlatego bo choruje na cukrzycę albo anemie,to tak jak anoreksja tylko w odwrotna strone<<< Trzeba być SKOŃCZONYM IDIOTĄ, by w cycatej i dupiastej, podniecającej wszystkich dziewczynie dopatrywać się wyłącznie cukrzycy i innych chorób. x >>>Misio Ciebie żadna kobieta nigdy nie chciała stad te psychiczne skrzywienie<<< Jako człek kulturalny nie będę chwalił sie tym, czy kobiety mnie chcą, czy nie chcą :D. Tyle, że pomimo ponad dwóch tysięcy napisanych tutaj postów, nigdy się (o ile mnie pamięć nie myli) na brak zainteresowania przez kobiety nie narzekałem. Nawet, gdy musiałem przeleżeć 2 tygodnie w szpitalu, to mnie prawie z jedną pielęgniarką "ożenili" :D. I zdecydowanie nie byłem w tym momencie dobrą partią, a w spadku mogła tylko długów oczekiwać :). x >>>to juz Prawictwo jest madrzejsze.A napewno jest od Ciebie przystojniejszy.<<< Przyjedź i sprawdź :D. A jeśli chodzi o poziom intelektualny, to pozostawmy to ocenie innych :P.

>>>ale matko i córko NIE PROMUJ TEGO!!!!!!!!!!<<< Nie promuję :). A zdjęcia dobrałem tak, by opluwane tutaj dziewczyny z kompleksami mogły się poczuć troszeczkę lepiej i uśmiechnąć :). Kobieta może być piękna bez względu na ilość kilogramów :) :) :).

Gość gość
Szczupla i zgrabna laska uwaza ze jej uroda to juz i tak duzo w lozku. Kobieta pulchniejsza zdaje sobie sprawe, ze ewentualne deficyty w wygladzie seksy (tak tak, chodzi o tluszcz) musi skompensowac technika - a wiec seks z taka jest ciekawszy.

Gość gość
Człowieku czyli tylko dlatego bo maja dupe i cycki sa seksowne?Szczupłe tez to maja nie raz i np.Katty Perry trzeba byc pustym do kwadrat żeby leie na otyła babę tylko dlatego bo ma cyki!hore!Szzupłe dziewczyny tez maja kształty albo te normalnie zbudowane jak Shakira.

Gość gość
Ja nie jest tak otyła jak te kobiety,ale całe szczęście ja nigdy nie powiem ze to sexy a juz napewno nie jest zdrowe!Chyba 20 trzeba nie miec seksu zeby na takie baby zwrócic uwage potwornosc.

>>>kobiety 75 kilogramowe ze szczupłym facetem to rzadkośc.. Najcześciej takie panny są wyrywane przez 105 kg facetów<<< To dlaczego pewna piękna 75 kilogramowa (180cm wzrostu) dziewoja hajtnęła się z moim przyjacielem (188cm/49kg !!!), a on od prawie dwudziestu lat świata poza nią nie widzi :D :D :D ? Tylko nie odpisuj bęcwale, że mu go zasłania :D :D :D.

Gość gość
Czyli to ze sa dupiaste i cycaste jest wazniejsze od ich zdrowia?Puknij sie w łeb dzięki Bogu ze ja taka gruba nie jestem!

>>>Człowieku czyli tylko dlatego bo maja d**e i cycki sa seksowne?<<< Wg mnie to właśnie duże cycki i szeroka d.pa, odróżniają fizycznie kobietę od mężczyzny. Wprawdzie projektanci mody i temu podobne pedały twierdzą coś innego, ale oni mają zupełnie inną orientację seksualną. Masz podobnie? :P

Gość gość
Ale duże cycki i pupe można miec przzy szczupłej/normalnej sylwetce!Popatrz na Katty Pery,Albo Wierzbicka!

Gość gość
Poza tym ty nie pokazujesz duzych cycków,tylko mutanty.Żeby sylwetke mozna było odróznoc od faceta wystarczy rozmiar nawet B.

>>>Czyli to ze sa dupiaste i cycaste jest wazniejsze od ich zdrowia?<<< Nic nie jest ważniejsze od dobrego zdrowia. Ale jeśli przez chorobę, jakieś elementy ciała stają sie ponętniejsze, to dlaczego kobieta miałaby nad tym płakać? Prawie każda dziewczyna pamięta, że jej chłop na powiększenie biustu w czasie ciaży nie narzekał :D :D :D.

Gość prawictwo pospolite 143
otyłośc raczej zdrowa nie jest zwłaszcza dla facetów .. Wezmy Maciej Kuroń , nie ma go z nami .. Miał 48 lat Lech walęsa operacja w wieku 62 lat na serce lepiej ważyć za mało niż za dużo . Oczywiscie nie chodzi mi o anoreksje .. NA pewno od wagi 50 kg sie raczej nie umiera , natomiast 100 kg to zagrożenie życia

Gość gość
Ale jeśli przez chorobę, jakieś elementy ciała stają sie ponętniejsze, to dlaczego kobieta miałaby nad tym płakać? Prawie każda dziewczyna pamięta, że jej chłop na powiększenie biustu w czasie ciaży nie narzekał smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif . xxx Jaki Ty jestes pusty:OZdrowie jest najwazniejsze,nizym sie nie róznisz spaslaku od tyh co zahwyaja sie anorektyzkami!

Gość gość
zachwyają*

Gość gość
misio jestes normalny zdrowy chlop ja mam podobnie reszta niech w********a na czele z prawikiem. pozdro....

Gość gość
Gosc 17:13 jestes szkaradnym feedersem do Oświecimia woń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!