Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego idziecie do łóżka z grubymi kobietami

Polecane posty

Gość gość
W Jaki sposób 80 kg kobiecie udaje się znalezc partnera ? To proste trafiają im się otyli faceci .. x Nie pitol, bo sam nawet 80 kg w łóżku nie miałeś. I nie będziesz miał nigdy, ani 90 ani 50 też :P

Gość prawictwo pospolite 143
kobieta która waży 80 kg jest równie kusząca co inny facet.. Obrzydliwe

Gość gość
Haha, już widzę, jak za kilka lat jakaś miłosierna samarytanka 80 kg, litując się nad biednym prawictwem pospolitym, zaprasza go do wyra, a on jej na to: "Dla mnie nadwaga to rzecz niedopuszczalna niewielka nadwaga powiedzmy 59 kg i 165 cm wzrostu byłaby dla mnie byc moze akceptowalna " Buhahahahaha :D

Gość gość
kobieta która waży 80 kg jest równie kusząca co inny facet.. Obrzydliwe x Stary prawik jest równie kuszący co impotent po 80-tce. Obrzydliwe.

kobiety 75 kilogramowe ze szczupłym facetem to rzadkośc.. Najcześciej takie panny są wyrywane przez 105 kg facetów

Gość gość
Gruba czy chuda bez różnicy aby do japy brała z połykiem:)

Gość gość
kobiety 75 kilogramowe ze szczupłym facetem to rzadkośc.. Najcześciej takie panny są wyrywane przez 105 kg facetów x Znawca problemu - na podstawie Życia seksualnego dzikich :D :D :D

Gość gość
Autorytet i koneser w jednym :P

Gość dobra to ja tez napisze
Ja ważę 80kg dokładnie przy 172 cm wzrostu, cale życie jestem gruba,mam z tego powodu mnóstwo kompleksów. Nie wylewa sie nic ze mnie, d**y zero, tylko brzuch i boczki,ale wiem ze jestem za gruba. Powiem wam ze z moim juz teraz mezem jestem od 8 lat, bzykalby sie caly dzien i noc ze mna, nigdy nie narzekalam na powodzenie, miałam kilkunastu facetów, w pewnym czasie nawet robilam to za kase. Lubie flirtowac i kazdy facet mi mowi ze mam w oczach cos takiego erotycznego ze to tak dziala. Tyle.

Gość gość
gość dziś 60 kilo i gruba jak świnia pechowiec.gif Rozumiem ze się napracowalas nad swoją figurą ale ....... prawa natury są inne. W Afryce powodzenie mają jeszcze grubsze kobiety niż ja lubię bo to świadczy o możliwości rodzenia, taka gruba machnie 5 dzieciaków i nawet nie zauważy. To dlatego lepiej stoi do pulchnych i to jest niezależne od pedalskiej estetyki - taka jest natura i nic na to nie poradzisz. **** Ale bzdury piszesz. Te grube, bardzo grube kobiety w Afryce, jako specyfika pewnego plemienia. To nie o płodność chodzi, a o to, że gruba żona pokazuje współplemieńcom, że ten facet jest bogaty, zaradny, daje radę nakarmić żonę. To taki ich fetysz. Żenią się z grubszymi i jeszcze je pasą. Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że oni chyba mają po kilka żon. Co do możliwości rodzenia, to otyłe kobiety mają problemy z zajściem w ciążę, bo mają rozwalone cały układ hormonalny, a potem problem z porodem, bo mają wszystkie mięśnie słabe. Poczytaj sobie tutaj topiki dietowe. Na każdym znajdziesz nawet po kilka matek, które zaszły w ciążę, właśnie po odchudzaniu. Sama tak wpadłam. Nikt nie każe ci być szkieletem, możesz mieć górną granicę BMI, a nawet nieco ponad, ważne, żeby nie zagrażało to twojemu zdrowiu. Z dlaczego stoi przy grubej? Bo gusta są różne. Jeden lubi wielki cyc i na brzuch już nie patrzy, inny wielki tyłek więc piersi i reszta na drugim planie. Jak się kogoś kocha to stoi niezależnie od wyglądu, a co najważniejsze większości facetom wystarczy widok waginy:)

Gość gość
Jestem gruba (169 cm wzrostu i 89 kg), a jakoś znalazł się facet, któremu się podobam. I powiem więcej: nie jest ślepy, nie jest desperatem i nie musi napić się wódki by się do mnie zbliżyć :classic_cool: W dodatku jest wysokim, przystojnym, niebieskookim blondynem. Kochamy się przy świetle i nie ma problemów z erekcją. Oczywiście, że wolałabym być szczuplejsza, ale raczej nie będę. W mojej rodzinie wszystkie kobiety są masywne z pokolenia na pokolenie, takie geny. Nie stoluje się w Mcdonaldzie, nie zrę słoniny na zmianę z majonezem. Nie jem więcej niż przeciętna dziewczyna, a i tak jestem grubaska. Zastanawiam się kto zakłada takie tematy? jakaś szczupła dziewczyna z frustracji, że grubsza koleżanka ma chłopaka, a one nie? Każdy ma jakiś defekt. Jeden jest gruby, drugi ma zeza, trzeci odstające uszy. Czy jest to powód do obrażania takiej osoby?

Gość gość
Dodam ze maz jest szczupły i z grubasem też nigdy się nie pieprzyłam.

Gość feeders
dobra to ja tez napisze dziś Ja ważę 80kg dokładnie przy 172 cm wzrostu, cale życie jestem gruba,mam z tego powodu mnóstwo kompleksów. Nie wylewa sie nic ze mnie, d**y zero, tylko brzuch i boczki,ale wiem ze jestem za gruba. Powiem wam ze z moim juz teraz mezem jestem od 8 lat, bzykalby sie caly dzien i noc ze mna, nigdy nie narzekalam na powodzenie, miałam kilkunastu facetów, w pewnym czasie nawet robilam to za kase. Lubie flirtowac i kazdy facet mi mowi ze mam w oczach cos takiego erotycznego ze to tak dziala. Tyle. x doopy zero to nie mój typ, dla mnie b. ważne. Ale co do kompleksów to fakt ze niektóre z was sa tak zakompleksione że to utrudnia zaprzyjaźnienie się :) często tak myśli ze wyrywa ją zbok:-O i to jest w was jedyna wada ps. tak na marginesie bzdetow pisanych przez prawictwo - jestem szczupły i sprawny fizycznie, mam ADHD i zauważyłem ze jest odwrotnie, to szczupli faceci bardziej łażą za grubaskami

Gość feeders
gość dziś **** Ale bzdury piszesz. Te grube, bardzo grube kobiety w Afryce, jako specyfika pewnego plemienia. To nie o płodność chodzi, a o to, że gruba żona pokazuje współplemieńcom, że ten facet jest bogaty, zaradny, daje radę nakarmić żonę. To taki ich fetysz. Żenią się z grubszymi i jeszcze je pasą. Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że oni chyba mają po kilka żon. x grube kobiety sa w cenie u wszystkich bardziej prymitywnych ludów - w Melanezji obok Australii jest to samo. to nie jest specyfika jednego plemienia w Afryce. A teraz ustalmy co to jest twoja gruba i moja gruba - twoja jest chora a moja jest zdrowa, tak jest ta róznica. Poza tym gruba "chora" jest zupelnie nie interesująca bo taka jest natura - STOI DO ZDROWEJ

Gość gość
Gosc wyzej zgadzam się z Tobą

Gość gość
to kto jest atrakcyjniejszy Jessica Alba czy Agata Wróbel ?

Gość gość
zaraz grubasy będą wmawiać ze 90 kg tucznik to zgrabna laska

Gość gość
Ale co to za róznica feedersie gruba zdrowa a gruba chora?Gruba jest poprostu gruba i tyle.i przy takiej zadnemu normalnemu facetowi nie stanie,ja waże 60 kilo przy 160 i trzeba byc pojebanym zeby zwrócic na mnie uwage,więc te kobiety kłamia,nie macie powodzrnia poprostu jesteście łatwe.

Gość feeders
błąd w rozumowaniu, atrakcyjna to kobieca i tu grubość nie ma nic do rzeczy. Ale jeżeli chodzi o sportsmenki to powiem wam coś - patrzyłem jak chodzi ta co rzuca kulą (czy mlotem) i kręci tylkiem. Nawet zastanawiałem się jakby to było zdominować taką (2x szersza ode mnie), od tylu of course :classic_cool:. ma trochę takie fałdy w pasie ale buzie ma calkiem fajną, mysle ze dalbym rade ale musiałbym ją roochać b. szybko, jak pies i może dosyć długo bo wygląda na nierozbudzoną.

nie no 60 kg to nie jest tak strasznie , to tylko lekka nadwaga .. największym problemem są osoby które wazą ponad 70 kg

Gość gość
Atrakcyjna kobieta musi byc szczupła,nie bata grubaska nigdy nie bedzie atrakcyjna ja jakbym wazyła 45 napewno miała bym jakis adoradorów,a i tusza szpeci tez twarz.

Gość gość
Feedersie wniosek jest prosty,jesteś tak szpetny że żadna Cie nie chce:D:D:DInaczej nigdy nie nazwał bys grubasa atrakcyjna kobieta,trzeba miec zryty beret i w tym zgadzam sie z Prawictwem:D:D:D

Gość feeders
gość dziś Feedersie wniosek jest prosty,jesteś tak szpetny że żadna Cie nie chcesmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif Inaczej nigdy nie nazwał bys grubasa atrakcyjna kobieta,trzeba miec zryty beret i w tym zgadzam sie z Prawictwemsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif x

Gość gość
Przy 160 kobieta powinna wazyc 50 kilo zeby miec atrakcyjne ciało i ogólnie żeby móc ja nazwac atrakcyjną.

Gość gość
do tego co ma nick prawowictwo pospolite pyt brzmi czy kobieta ktora wazy 80 kg chciałaby isc do łozka z toba ?? 2 kwestia w dalszym wciagu wrzucasz nie swoje zdjecia ktore sa objete ochrona i jest zakaz umnieszczania ich w necie bez zgody wlasciciela a ten chory nieszczesny prawiczek zamieszcza je wali konia i bawi sie jeszcze w eksperta ,ogarnij sie prawiku i zajmij realnym zyciem bo jak widac poki co to chyba go nie masz sadzac po twoich zidiociałych kretynskich postach i nie zamieszczaj zdjec bez zgody wlasciciela bo beda marne skutki. gydbys mial troche oleju w pale to bys wiedzial co ci grozi.. nastepna kwestia ciekawe jak wyglada prawik od ewentualnej partnerki oczekuje zgrabnej sylwetki a co sam ma ?? czy jest wysoki i obdarzony odpowiednim sprzetem i umie go odpwiednio uzyc? raczej nie jest na pewno skoro dalej rajcuje sie ukradzionymi fotkami i wali pod nie ,,gosc ma problem ze znalezieniem stałej partnerki poniewaz kazda potencajalna s*******a od niego i jego głupoty.

>>>Dlaczego idziecie do łóżka z grubymi kobietami<<< Bo takie najbardziej mi się podobają :). x I żeby wyjaśnić głąbom różnicę między grubą, atrakcyjną kobietą, a tą nieatrakcyjną proponuję spojrzeć na zdjęcia :). x Ta dziewczyna jest wg mnie PIĘKNA i SUPERSEKSOWNA, choć matoły zaraz okrzykną ją tucznikiem :( : http://xhamster.com/photos/gallery/3477592/big_tits_sexy_amateur_teen_243.html x Gdybym zobaczył na swoim łóżku taki widok :) i wiedział, że mam na niego wyłączność :D, to zawsze czułbym się jak 20-sto latek :D: http://xhamster.com/photos/view/1090910-18069074.html x Na widok takiej gosposi :D, z pewnością bym nie narzekał :D : http://xhamster.com/photos/view/2365343-38831242.html x Ta dziewczyna jest zdecydowanie otyła, ale ładna buzia i uśmiech sprawiają, że zwróciłbym na nią uwagę: http://xhamster.com/photos/gallery/3431137/naughty_bbw_girl.html x Te kobiety są bardzo otyłe i prawdę mówiąc trudno dopatrzyć mi się w nich, czegoś podniecającego, zapewne dostrzegą to feedersi :P: http://xhamster.com/photos/gallery/3449391/ss_bbw_girls_8.html x Tak wygląda Rosjanka w moim wieku, na widok zdjęć której, zawsze rośnie mi... sympatia do naszych wschodnich sąsiadów :D :D :D (niestety nie znalazłem na szybko innego zdjęcia :( ) : http://xhamster.com/photos/view/2356949-38695086.html#imgTop x Tak wygląda babeczka starsza ode mnie, za którą z przyjemnością obejrzałbym się na plaży :) : http://xhamster.com/photos/view/3096391-51530353.html x A taki widok chciałbym zobaczyć, po otworzeniu oczu w raju :) : http://xhamster.com/photos/view/2372651-46051224.html x Nadwaga, nie zawsze oznacza brak piękna (przynajmniej dla ludzi patrzących na świat otwartymi oczami :) ).

Gość gość
Niezależnie od tego co piszą szczupłe dziewczyny i tego jak bardzo brzydza się grubasek to grubaski miały i będą miały powodzenie bo grube są w łóżku o wiele bardziej wyzwolone niż szczupłe. Pisze to ja: facet, który spał z wieloma kobietami o różnych gabarytach. A sam mam 190 cm i ważę 98 kg wiec nie boje się dużych dziewczyn. Lubię złapać za tylek i za cycka. A łapy mam wielkie.

Gość gość
Misio1 człowieku TY JESTES CHORY!TE KOBIETY SA WSTRETNE!OTYŁOSC TO CHOROBA ZBOKU!!!!!!!!!POMIJAJAC ZE NIE JEST ESTETYCZNE TO JEST TRAGEDIA DOPROWADZIC SIE DO TAKIEGO STANU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!