Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego idziecie do łóżka z grubymi kobietami

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 143
bodzce wzrokowe są ważniejsze .. FAceci to wzrokowcy , kobiety dotykowcy

Gość gość
nie wiem kto chodzi z grubymi :/ ja bym przy takiej się nie podniecił. nie mówię,że musi być idealnie chuda,ale ,żeby była zgrabna,żeby była albo fajna dupka,albo cycek,lub długie nogi coś co cieszy oko. przy grubasce mi nie stanął i tyle.chyba,że po ciemku jakoś zamykają oczy i sobie wyobrażają kogoś innego?

Gość gość
dziś K**wa nawet nie chce sobie wyobrażać, co musi czuć facet, gdy taka tłusta maciora usiądzie na nim, tym swoim obwisłym cielskiem... pechowiec.gif Faceci tłustych k**ew, współczuję Wam lapka.gif 'Kocham ten stan, kocham marihuanę.' x :-D a dlaczego ma na nim siadać? :-D :-D ps. seks XXI wieku? :)

Gość gość
Ale niektórym widocznie działaja bodzce dotykowe,bo jakby tak nie było to grube by nie zakładały rodzin.

Gość gość
Kolejna co tylko po bożemu :O

No wybacz, ale z mojego punktu widzenia wynika, że pozycja 'na jeźdźca' jest nie tylko kultową, ale szeroko praktykowaną pozycją, więc stąd te wnioski :)

Gość gość
Prawictwo ale Ciebie nawet taka nie ze chce:O

Gość gość
Prawictwo kobiety tez patrza na wyglad,dlatego cały czas jesteś prawiczkiem.

to prawda kazdy lubi co innego .. Dla mnie nadwaga to rzecz niedopuszczalna niewielka nadwaga powiedzmy 59 kg i 165 cm wzrostu byłaby dla mnie byc moze akceptowalna ale 75 kg i 165 cm -- bym odrzucił .. wiem ze dziewczyny które maja pona 70 kg wygladaja bardzo zle nago

Gość gość
dziś No wybacz, ale z mojego punktu widzenia wynika, że pozycja 'na jeźdźca' jest nie tylko kultową, ale szeroko praktykowaną pozycją, więc stąd te wnioski usmiech.gif 'Kocham ten stan, kocham marihuanę.' x kultowa to może jest ale to dlatego bo często pokazują w tv. Szeroko praktykowana bo facet się nie narobi:) mam swoją wersje tej pozycji ale tego w tv nie pokażą:-D

Gość gość
Prawictwo ale powiedz jaka kobieta na Ciebie by poleciała?Moze zamiast pieprzyc o sylwetkach napisz cos o sobie,czemu tu wysiadujesz?I jaki typ sylwetki masz?

Gość gość
co do pozycji na jezdza .. Podobno najbardziej lubią ją kobiety niż faceci , bo to one kontrolują ruszając sie w ten sposób, by dojsc do orgazmu lechtaczkowego.. Ludzie wybierają tą pozycje najczęsciej jako kończącą stosunek

175 cm, 80 kg, 11cm - idealne wymiary:classic_cool: ps. wiecie że nie wielkość ale ............. się liczy :classic_cool:

Gość gość
Feedersie ty lepiej idz seksuologa,zamiast pisac tu o pozycji.

Gość gość
Nie zły masz sprzęt :cool.gif

chyba nie musze dodawać , ze to był mój podszyw .. Nigdy w życiu nie ważyłem 80 kg .. MAm nizszą wagę

Gość gość
gość dziś co do pozycji na jezdza .. Podobno najbardziej lubią ją kobiety niż faceci , bo to one kontrolują ruszając sie w ten sposób, by dojsc do orgazmu lechtaczkowego.. Ludzie wybierają tą pozycje najczęsciej jako kończącą stosunek x brednie:-O kobieta najbardziej lubi jak nic nie robi a facet nad nią pracuje. I to obojętne w jakiej pozycji, każda akcja kobiety (np. pomaganie przy wsadzaniu k****a) ją rozprasza, ta pozycja na jeźćca to pozycja feministyczna żeby trochę podominowac nad facetem ale nic więcej nie daje:-O Chyba ze się to zrobi aktywnie ale do tego trza być bierkiem a nie darkiem:-D

Gość gość
A kiedy udało Ci sie poderwać kobiete jak pani sprzątaczka?

prawictwo pospolite 143 dziś chyba nie musze dodawać , ze to był mój podszyw .. Nigdy w życiu nie ważyłem 80 kg .. MAm nizszą wagę 78kg

Gość gość
słuchaj , żyje trochę na tym świecie , czytam komentarze dziewczyn na różnych forach . Według tych wypowiedzi są takie , które dochodza tylko w pozycji na jezdzca , przy określonym rytmie ruchów i kącie nachylenia ciała To nie jest mój wymysł

Gość gość
i żeby to osiągnąć ide do wyra zawsze ale to zawsze ze stoperem i kątownikiem :classic_cool:

Gość gość
one naprawdę nie mają orgazmów pochwowych , a łechtaczkowy jedynie na jezdzca.

Gość gość
Feedersie idź się leczyć zamiast wypisywac bzdury.

Gość gość
Faceci tłustych k**ew, współczuję Wam x Odezwała się sucha k***a bez faceta wyniszczona marychą :P

Gość gość
gość dziś Feedersie idź się leczyć zamiast wypisywac bzdury x bzdur tu sporo ale przyznaje się, ja tez tu coś dodałem :-D zgadnij które bzdury są moje :)

grubasy robią to z grubasami . Szczupły facet nigdy nie umówi się z grubaską . Ja nigdy nie ważyłem więcej niż 71 kg i wątpie żebym kiedykolwiek miał wyższą wagę.

Gość gość
i żeby to osiągnąć ide do wyra zawsze ale to zawsze ze stoperem i kątownikiem xxx You made my day :D :D :D

W Jaki sposób 80 kg kobiecie udaje się znalezc partnera ? To proste trafiają im się otyli faceci ..

Gość gość
Dla mnie nadwaga to rzecz niedopuszczalna niewielka nadwaga powiedzmy 59 kg i 165 cm wzrostu byłaby dla mnie byc moze akceptowalna x Gadał ślepy o kolorach :P :P :P