Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak być dobrą teściową?

Polecane posty

Gość gość
a ja jestem taką teściową, która kiedyś wtrąciła się w związek i świadomie laskę wybiła młodemu z głowy:) teraz ma wspaniałą dziewczynę i cieszę się. tamta już ma drugiego męża i wystarczy, ze widzę ją tylko na fejsie

Gość gość
Dziwię że nie rozumiesz myślenia starszych ludzi.A to że nie odwiedzacie tzn.że wychowała h...go syna,psa warty.Ma psi obowiązek odwiedzać matkę,ty nie musisz bo jestes dla nie obca osobą ale on powinien.

Gość gość
gość dziś uratowałaś syna przed nieszczęsciem.Gdyby był wiecej takich przebojowych matek życie byłoby piękne.A tak panoszą się jakieś wywłoki

Gość gość
zrozum kwoko, ze nikt nie ma obowiazku prawnego:) odwiedzac codziennie, mozna odwiedzac raz na 5 miesiacy, jak tesciowa nie szanuje zony swojego syna, to sama nie zasluguje na szacunek jak to sie mowi: broda medrcem nie czyni a starzy ludzie jak nie beda miec szacunku do mlodszych, to bedzie z nimi kiepsko:)

Gość gość
gość wczoraj ty ,głupia babo,kwoką to ty jestes bo piszesz takie pierdoły że mozg staje.Słoma z butów widać też.To że jestes żoną nie znaczy że tesciowa musi cie wielbić,dla niej stroną jest syn a nie ty,Ty sie mozesz liczyc dla męza na nie tesciowej,jestes tylko powinowatą. I nie bedziesz rozkazywac czy twoj maz ma odwiedzac matke raz w tyg czy raz w miesiącu.Pilnuj swojej,to twoja rodzina.

Gość gość
Kobiety ,czy wy sie zastanawiacie ze wasi mężowie nie są waszą własnością???? to widac po wpisac że mącicie w rodzinach i stąd te problemy. Dlatgo kosciól katolicki ma ponad 2000 lat bo nie ma w nim bab.

Gość gość
do 23:58 mhm... skonczylas chociaz liceum?, bo mam duze watpliwosci, czy kontynuowac rozmowe:) tesciowa nie musi mnie wielibic:), ale ma mnie szanowac, tak jak ja tesciowa, jak nie potrafi, bo cos ja zzera, to trudno, syn nie chce ja odwiedzac, bo przejrzal na oczy:) szanujcie synowe, bo slabo skonczycie:)

Gość gość
jak kiedys męzuś przejrzy na oczy to tez taką jędze puści kantem.Kto czym wojuje od tego ginie ha ha ha

Gość gość
mezowie nie sa nasza wlasnoscia, ale najblizsza rodzina, a napewno synowie nie sa "niewolnikami swoich matek":) do mnie nie przemawiaja te "katolickie madrosci", bo jestem ateistka:), wiem, wiem, najgorsza pod sloncem synowa:) glupie zacofane baby zacznijcie czytac ksiazki, uczcie sie jezykow, podrozujcie, a nie tylko wpie.......... sie w zycie innej rodziny:)

Gość gość
do 23:58 przepraszam ze wtrącę,a co ma liceum do zdrowego myślenia o relacji matki z synem?

Gość gość
genralnie najlepiej wychodza te matki, ktore szanuja synowe, bo te wtedy chca je odwiedzac i sugeruja mezom pewne zmiany (prezenty na rozne uroczystosci, telefony do matek i tak dalej) i wszystko jest okej gorzej jak starej kwoce zacznie odpier....... to juz jest slabo

Gość gość
wasze podróze,to siedzenie po całodziennym plażowaniu, w barach all inclusive i chlanie bełtów i piwska. Może by tak wrócić do tematu bo widac pani leczy kompleksy

Gość gość
do dziś ciazko sie mi rozmawia z ludzmi niewyksztalconymi:P

Gość lepiej pomyśl
gość dziś a twojej starej nie od......la.

Gość gość
do dziś \ a skad wiesz kwoko jak ja spedzam urlop?

Gość gość
gość dziś ha ha ha, kobieto zanim cos napiszesz to pomyśl że z twoim wykształceniem mogłabyś tylko u mnie sprzątać.Dobrej nocy.

Gość gośćć pomysłom
gość dziś do dziś a skad wiesz kwoko jak ja spedzam urlop? nowobogaccy,z pewnoscią za gramanicą bo trza opowiedziec na wsi jak tam było

Gość gość
tak tak , sprzatac u jasniej pani:) prosze cie, kwoko:) sama mam pania do sprzatanie, pewnie z twoim "wyksztalceniem":), ciocia dobra rada radzi: nie wpier......... a bedzie dobrze:) alles klar:)

Gość gośćć pomysłom
gość dziś pomarzyć dobra rzecz:):):):) czegoż to nie można wymyślec jak sie jest anonimową. hi hi hi

Gość gość
do gośćć pomysłom ta.............. warszawa to najgorsza wies i tylko prostaki mysla ze ludzie jada za granice zeby sie pochwalic:) zalosne, pier......... to forum

Gość gość3
Pisali w gazecie ze wsioków od stycznia 2015 roku nie bedą wpuszczać jesli nie bedz mieli pozwolenia na przyjazd od sołtysa.Także pamiętaj,to ważne.

Gość gość
marze to o wygranej w totka w wysokosci 10 milonow, a nie ze zaplace kobiecie 100 pln za sprzatanie:) powodzenia kwoko, wiecej smalcu jedz, szybciej ci zycie minie:)

Gość gość
Z tą zazdrościa to bywa zupełnie inaczej.I zadna synowa nie przyzna się że walczy z matką męza o uczucia. Nie rozumie że miłośc syna do matki i męza do żony to dwie różne miłości i dlatego walczy nie z męzem a teściową która jest ważniejsza. Zona chciałaby by mąż był na wyłaczność,żeby to ona decydowała o jego kontaktach z matką(jak często i na ile może u niej bywać,czy moze wpadać pomóc w czymś) etc. czy matka może bywać częsciej niż by żona tego chciała. To jest chore,co wy kobiety młode robicie z życiem faceta..Nie zbudujecie zdrowych relacji jesli bedziecie puszczać jad. Czasem własnie można bez zastanowienia własnie okreslic was złem koniecznym,bo takie zachowania prezentujecie jakby to od was zależało czy facet może mieć jeszcze matkę kiedy założy obrączkę.Nie,matkę ma się jedną i nikt tego nie zmieni,choćbyście się ??? xxx żone też powinno się mieć jedną i jeśli mowa o rywalizacji, to tak jedna jak i druga moze rywalizować; niestety mając takie podejście, nie nadajesz się do małżeństwa; skoro to dwie rózne miłości, to niestety ale porównywanie kto ważniejszy mija się z celem, matka dała życie, a zona da życie dzieciom, które ponoć kocha sie ponad własne życie- to kto w życiu jest ważniejszy, w życiu człowieka dorosłego, to kwestia odpowiedzialności i mentalnej dorosłości

Gość gość
Ta pani która tu używa ciągle tego owa "kwoka" to jedna musi mieć jednak koniczynkę w metryce.

Gość gość
widzac ze stare baby sa zalosne i musza napier......., bo ich zycie zmierza do konca, to smutne, dlaczego nie potrafia umrzec z godnoscia?!

Gość gość
jak mam byc zazdrosna o stara babe? kobieta ma urodzic dziecko, wychowac go i dac mu zyc:) a nie robic z niego niewolnika opanujcie sie staruchy

Gość gość
a ta kobieta z dziś musi byc mega wstretna i musi miec duzy brzuch i podwyzszony cholesterol:), dobranoc!

Gość gość
Boze co za element,mowią o wykształceniu,książkach ,językach a w gębie jak w kiblu.Opanujcie się,jak ktoś z takim kimś może dzielić swoje życie.Toż to margines społeczny

Gość gość
ja mam 50+ i moje życie dopiero się zaczyna:) dzieci poszły z domu wiec zaczęło się życie, plany...

Gość gość
gość dziś Ty tez zdechniesz i uwazaj bo nie wiadomo czy nie pierwsza od tesciowej. Jad cię zeżre karykaturo.