Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak być dobrą teściową?

Polecane posty

Gość gość
ja nie zdechne:), bo zdechniesz Ty, skoro masz tyle zlosliwego jadu do synowej ja zaakceptuje wybory moich dzieci a jak kto nie potrafi to jego problem jasne jestem marginesem:)

Gość gość
zaakceptujcie synowie i nie plujcie jadem i wszystko bedzie dobrze:) co syn pokocha to ja polubie - to powinno byc wasze motto

Gość gość
tak 50 lat i cale zycie przed toba, dobre sobie:)

Gość gość
gość dziś Wybacz :):) ale z językiem polskim masz problem, naucz się budować poprawnie zdania.

Gość gość
gość dziś koniecznie,nawet jak wezmie za żonę była prostytutkę.Oddać szacunek bez gadania głupie teściowe.

Gość gość
wybaczam Cie niedouczona kwoko:), skoro nie umiesz rozroznic mowy potocznej od jezyka standardowego:)

Gość gość
A mi to zwisa co mój syn kiedyś sobie wezmie za żonę.Mam to w d..e. Kaszanka nie wedlina,synowa nie rodzina.

Gość gość
co 2 facet ma zone wywloke, tylko tesciowa - katoliczka dala po slubie, jajajajahahah

Gość gość
Hej,tu jakaś wsióra grasuje na kafie.Używa ciągle jedno słowo"kwoka" stara raszplo ,w miescie mówi się kurczak

Gość gość
do dziś [00:52 no i dobrze! bo synowa nie rodzina i na matke meza nie mowie :mamo zgadzam sie

Gość gość
Bo ona juz pewnie jest rozwódą,i ujezdza na była tesciową.

Gość gość
Ja tez będe mowic kiedyś mojej synowej na per pani i ona tez tak musi sie do mnie zwracać

Gość gość
wow, to swietnie, bo to glupi zwyczaj z tym udawanym "mamsia" dobranoc stare reszple, zbadajcie sobie cholesterol i jedzcie wiecej warzyw:), bo baby po 50 to ........ szkoda gadac:)

Gość gość
Droga autorko wątku Jak widzisz po wpisach nie masz gwarancji że Twój ukochany syn nie wdepnie w g****o.Wypowiadający sie tutaj motłoch daje obraz dzisiejszych synowych.Patologia i dno społeczne,chamstwo i brak kultury.Mam nadzieję że Twojemu synowi się poszczęsci czego Ci życzę. Nie wiem kto chował tę ostatnią wypowiadającą sie w temacie,myślę że ulica.

Gość gość
Może ja też dodam coś od siebie,jeśli syn rokuje na miano pantoflarza to nigdy nie będziesz w zgodzie z synową bo go złapie najgorsza zołza ,jeśli jest prawdziwym facetem z zasadami, synowej mieć nie będziesz.Tacy nie pozwalają by ruszała jego matkę.

Gość gość
Moja teściowa ma nas trzech zięćiów ale ja jestem najlepszy dlaczego? Poprostu posuwam mamuskę i jest ok. Trzeba się umieć uskawić w życiu

Gość gość
Jaka mać taka nać.

Gość gość
Co tu dużo mówić,przecież to samo dno,kupa mułu i wodorosty a ta z wczoraj ujadająca z tym słowotokiem rynsztokowym to taka sama szmata jak inne jej podobne.Tyle w temacie.Jestem facetem ale nigdy bym nie pozwolił by mi baba ujadała.Każdy musi znać swoje miejsce w szeregu.

Gość gość
Dobrze,ze zycie kolem sie toczy i wy synowe tez bedziecie tesciowymi

Gość gość
niezla sie rozwinela dyskusja.. odrazu widac ze tesciowe to jednak sa jedzowate i nie potrafia zrozumiec swojego miejsca w szeregu;/ smutne to, na zachodzie jest inaczej ale tutaj matki polki, najczesciej z nadwaga uczepia sie synow, bo z mezami im od dawna nie jest po drodze, a rozwodu nie wezma, bo ..sa katoliczkami, zal

Gość gość
To nie tesciowe sa jedze tylko synowe.Wszystkiego tesciowym zazdroszcza.Wyrwaly by ostatni kawalek chleba[nie wszystkie]Myslicie,ze wszystko sie wam nalezy i wlasnie tesciowa powinna dac.Do pracy nieroby,a dzieci pod opieke waszych dobrych mam.Ja glupia nie jestem,mam male kontakty z mlodymi i jest mi z tym bardzo dobrze.Swoje zrobilam wychowalam dzieci,a teraz robie co chce..A SYNOWA MOZE MNIE OBGADYWAC,JEST MI TO OBOJETNE.I wlasnie to mloda najbardziej wnerwia,ze nie moze mi dopiec bo mnie jej docinki smiesza.

Gość gość
ale to swietnie ze nie pomagasz:) bo ja wlasnie o takiej tesciowej marze, przeciez pisalam, nie umiesz czytac? ja nie chce pomocy w zadnej plaszczyznie i to najbardziej "boli" moja tesciowa, bo caly czas sie narzuca z pomoca i dobrymi radami, ktorych ja nie potrzebuje:) jedyne czego oczekuje to swietego spokoju:)

Gość gość facet on damian
Nie odnosze sie do poprzednich wypowiedzi, jednak pragne podkreslić iz kazdy mezczyzna zakladajac nowa rodzine opuszcza matke i ojca. Zona i dzieci powinny byc dla niego najwazniejsze. Matce trzeba pomagac, odwiedzac ja, jednak to z zona decydujemy o waznych sprawach w naszym zyciu. Jak moja zona poklocila sie z moja mama, to stanalem po stronie zony, bylo to dla mnie oczywiste. Jak moja mama krytykuje zone, to tez uslyszy ode mnie pare niemilych slow:)

Gość gość
Kochasiu tylko nie wiesz co twoja zona za plecami wygaduje na twoja matke

Gość gość
Nie wie! bo to kolejny frajer.Uwierz mi że żaden facet tu nie pisze.Tu piszą za nich zołzy które jak już nie wiedzą jak dołożyć .Czytałam wpisy teraz tego szmaciska z wczorajszego dnia ujadajacego i używającego obrazliwych słow..Kto chciałby to szamacisko w rodzinie????? bo ja nie.

Gość gość
gość dziś Nie wiem czy z nadwagą czy tez nie ale uwierz mi że najgorsze są młode suchotnice bo widać na ryju ile w nich złośći.Ludzie z nadwagą mają dużo ciepła .

Gość gość
"Kto chciałby to szamacisko w rodzinie???" - stara kur..... daj na kosciol bo tak ci sie pierdo....... w lebie, ze pewnie niedlugo dostaniesz zawalu

Gość gość
uderz w stól i szmata sie odezwała hi hi hi hi,boli cie szmato ze prawde ci walą w ryj chamski ,zero taktu,słoma z gumofilcy wyłazi.Spadaj na drzewo pokrako

Gość gość
Gdyby taka jak ty chciała być synową to bym cię poszczuł psem a syna się wyparł.

Gość gość
Oj,kobiety kobiety,czy wy na prawdę nie możecie sobie znależć innego obiektu zainteresowania niż teściowa. Czy to osoba z której można sobie robić obiekt do obgadywań,naśmiewań.Czy chciałybyście by wasi mężowie wypisywali na forach takie dziwne teksty.Pozwoliłybyście im na to by obrażali wasze matki kimkolwiek by nie były. Nie lepiej się odciąc niż ubliżać osobie starszej o pokolenie. Przecież wy też będziecie teściowymi,nikogo to nie ominie.