Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie są szanse, że facet zdradzi żonę jeśli ta...

Polecane posty

Gość gość

..nie odmawia mu seksu i lubi seks oralny?

Gość gość
To nie na tym chyba rzecz polega. Szanse są duże, bo faceci to z zasady zdobywcy. Nie ważne ile będziesz mu seksu oferowała i to nawet w najwyższej jakości. Jak ma naturę myśliwego, to i tak będzie starał się coś upolować na boku. No chyba, że Twój facet to totalna pierdoła ;)

Gość gość
"Nie ważne ile będziesz mu seksu oferowała i to nawet w najwyższej jakości." owszem. sorry. nawet jedząc czekoladę, i tak w koncu nabierze sie smaku na chleb. bo ile mozna wcinac czekolade? kobietom sie wydaje ze jak go zadowola na 100% to on juz nie pojdzie do innej. inna ma inne cycki, inna twarz, inne zachowania, inną cipkę, inny głos. i w tym momencie od razu cały "aparat seksualny" (niepowiazany nijak z "miłosnym") resetuje się do stanu gotowosci. poczytajcie o "efekcie Coolidge'a". :) to tak szczerze, bo chyba o to chodzi..?

Gość wodniczka romantyczka
to każdy "niepierdoła" zdradza ? :(:(

Gość gość
Mam wrażenie, że wypowiadają się tu same zdradzone baby. Proszę o wypowiedź jakiegoś faceta?

Gość gość
Czytając Wasze wypowiedzi trudno nie odnieść wrażenia, że zwiazki długoletnie bez skoków w bok to archaiczny przeżytek, facet, który nie zdradza to pierdoła a kobieta, która miała jednego faceta przez całe swoje życie to psychiczna i brzydka locha :O

Gość gość
wypowiadają, nie. ale sporo topików to faktycznie ich. niby nic dziwnego, to jakby forum kobiece. :D x "pierdoła" to zdaje sie wlasnie taki co w ocenie innych nie uzywa zycia, czytaj, ma opory. my mamy inne kryteria "uzywania zycia" niz wy. przywyknij.

Gość gość
Spotkałam się z męską opinią, że jeśli facet dostaje jeść w domu to nie pójdzie się stołować na miasto.

Gość gość
róznie bywa... tez tak moze byc. W jakims procencie to moze cos tam gwarantowac. ale to zalezy albo od wrodzonej lojalnosci danego osobnika (niby np zodiakalne lwy sa wierne jak juz któras "ukoronują") , albo od jego kalkulacji "mam wszystko co chcę, czy opłaci sie wyskoczyc na lewo"?