Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie tak się mnie czepiają z powodu głupiego drobiazgu ?

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy ludzie, którym się przyznaję do pewnej rzeczy, zaraz się oburzają i mówią, że jestem okrutny, zboczony, zwyrodnialec itp. A tu nie chodzi o to że kogoś zabiłem czy coś tylko po prostu raz dla hecy wsadziłem jednej klaczy miniaturowego kucyka szetlandzkiego w ci*pę wibrator :D I wszyscy się dziwią, że mnie śmieszy to że ona tak komicznie zaczęła wierzgać i rżeć bo tak się przestraszyła i że się śmieję z tego, że od tej pory tak jej się zmienił charakter (kiedyś była bardzo ufna do ludzi, a teraz panicznie się ich boi i próbuje uciec jak ktoś próbuje do niej podejść). Ale przecież to jest śmieszne, co więc dziwnego w tym że się śmieję ? A już najbardziej to się oburzają dziewczyny. Normalnie jak tylko opowiem o tym jakiejś lasce to ta zaraz na mnie z mordą: ,,ty zwyrodnialcu ! jak mogłeś tak okaleczyć psychikę niewinnej klaczce ?! przez ciebie ona już nigdy nie zaufa człowiekowi ! \". Zupełnie jakbym zgwałcił dziewczynę ! A przecież to tylko głupi koń, na dodatek wyjątkowo szpetny - te całe miniaturowe kuce to się nawet do jazdy nie nadają, sięgają mi do pasa. I o co tyle szumu ?

Gość gość
oburzają się słusznie bo jesteś zoofil psychopata albo myślisz że udała ci się oryginalna prowokacja