Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gościana

sa tu jakies staraczki na 2015 :)???

Polecane posty

Gość Maya07
Ten gość to ja

Gość Tygrysica81
Mała2 - współczuję choróbska brrrrrrrrrr, mi już odpuściło. Trzymaj sie.

Gość gość
Ja na starania polecam ziolka ojca sroki nr 3 - pomagaja

maya- dzieki:D potrzebowalam tego:D jutro lekarz, jutro ogarne kafe, ogladam jakze ambitnie topmodel, zeby nie myslec o chorobach i pustych jajach plodowych:D dobranoc!

Gość beta84
dzięki za przyjęcie:) masakra z tym spaniem...o 18 padłam ...po jakimś czasie obudził mnie jakiś program wojenny których mój mąż nie ogląda..patrze -śpi:) poszłam spać..po chwili przebudziłam się z myślą co robi moja córka ..wstałam bo zaniepokoiło mnie że nie słychać bajek...wchodzę do pokoju jej nie ma..zleciałam do teściów -jej nie ma...wróciłam przerażona powiedzieć mężowi ..patrze a ona skulona w kłębuszek przykryta po szyje spała cały czas u nas w nogach:P strasznie chodzę ostatnio śpiąca zakręcona...co do mdłości to nie mam ich i tez podświadomie się zastanawiałam czy nie powinnam ich mieć?? ale przecież nie muszę ... po chwili się sama uspokajam:) wcale mi do nich nie tęskno ale może bym była spokojniejsza że to normalny objaw ciąży... wyniki pewnie będę mieć środa czwartek,mamczitka a Ty i gościnna będziecie robić też w tym tygodniu?nie ukrywam ,że mnie uspokoiło że miałaś podobne wyniki bo mamy podobne terminy ostatnich okresów itd...ciekawa jestem jak by wyglądał przyrost bety u nas dla porównania:) ja bete robiłam w 39dc i wyszło 84 ale ja miałam cykle długie nawet 37 dni ostatni okres 22 sierpnia...ale u mnie późno musiało dojść do zapłodnienia... do dziewczyn które się starają....ja z pierwszy7m dzieckiem starałam się 8 miesięcy ..przez siedem byłam spięta..i nie ustannie myślałam o tym że się staram zajść w ciąże...i nic...w ósmym ..po prostu cieszyłam, się seksem...i traciłam nadzieje ... udało się ...,teraz przez pierwsze trzy cykle mega spięcie ,wyliczanie odliczanie i nic potem wielkie rozczarowanie...w tym cyklu odpuściłam,nie chodziłam po objawach wczesnej ciąży...z góry założyłam że to jeszcze nie teraz ... a tu dwie kreski:) słabe bo słabe ale chyba nawet jak by były mocne jak pas na autostradzie to i tak chyba by to do mnie nie dotarło :0 do tej pory jeszcze się nie nastawiam...dopiero jak zobaczę to serduszko to uwierzę i się uspokoję choć trochę:)

Dobry wieczór! To jest okrutny dzień dla mnie idę luli :-( Beta ja myślę czy zdążę, tak podle się czuję! Dzisiaj nie dałam rady i myślę iść czy nie iść, nie wiem czy mi samopoczucie pozwoli. Teoretycznie mdłości swoje oznaki dają od dzisiaj konkretnie. Na kiedy masz wizytę? Czuje się zdecydowanie inaczej niż w 1 ciąży, to znaczy były mdłości i ból głowy senność, ale żeby mi tak słabo było i w głowie się kręciło, to normalnie czegoś takiego w życiu nie miałam. Ty masz długie cykle, dłuższe niż gościana wiec u Ciebie może być to na dniach wszystko! Łeb mi pęka! Umieram! Dobrze, że tryb pracy mogę sobie sama regulować :-( jak się podniósę to nadrobie. Po tej smutnej informacji o Ani z wczoraj nie mogę się z małym rozstać, może dlatego, że ona tez ma synka Szymonka :-( śpimy razem wszystko robimy razem :-( Kupiłam do spania poduszkę dla kobiet w ciąży rogala, bo krzyż mi pęka! Chciałam w 1 ciąży kupować ale wystarczył mi mąż i jego biedne biodro ;-) zarzuciłam nogę i domowe spa było ;-) teraz często między nami śpi mały rodzynek, który w nocy migruje i juz tak łatwo nie będzie! Gościana ja dam puste jajo! Ciotka jutro czeka na wieści! ;-) przy takich mdłościach jak masz żadne puste jajo! Śpijcie dobrze leśne stfory ;-)

amczitkia. cholera. bo sie naczytałam. teraz to zaluje ze ide juz jutro, bo pewnie powinnam poczekac z tydzien. czuje ze bedzie placz i lament. bo przeciez ja mam pozno owulke. whhh cholera by to wziela. ide spac. wiem ze zachwuje sie jak jakis swir. ale po pierwsze to moja puerwsza ciaza a po drugie, nie potrafie zachowac spokoju wiec wybaczta mi!!! :( jutro solidnie poogarniam nowe. dziewoje (i stare tez;*)

Ty nie strasz mnie! Ja też 7 tydzień przecież :-( Ty no ale Twój ordynatur ma na bank dobry sprzynt! Mój ma dobry bo robi u siebie 3d itd. Musimy być dobrej myśli! Ps Beta!! Gościana nie robiła bety, ja robiłam z sentymentu do 1 ciąży :-)

Gość beta84
cześć dziewczyny:) byłam na becie i wyniki dopiero w czwartek będę mieć:( , do lekarza mam iść za tydzień bo wtedy jak byłoam we wtorek tamten to mówił za trzy tygodnie się pokazać bo macica była czysta...nic nie było nawet nie była jakoś powiększona:( dokładny termin dopiero ustalę ale pewnie koniec następnego tygodnia... wczoraj Was poczytałam trochę do tyłu ale nie sposób nadrobić zaległości całkiem:( pisałyście skąd jesteście ,ja podobnie jak mamczitka z małopolski dokładniej -niedaleko Krakowa :) wiecie wczoraj jak skończyłam Was czytać obudził się mój mąż , zrobiłam się strasznie głodna ....zrobiłam mega hamburgery w ogromnych bułkach ,mąż zjadł i poszedł dalej spać a ja nie mogłam przestać myśleć o ...kakao:) dopiero jak je wypiłam ..usnęłam spokojnie :0 jejku...jak ja bym chciała być już pewna... obdzwonić wszystkich ...powiedzieć w pracy... a tu jeszcze półtorej tygodnia jak nic:( tej nie pewności .. idę coś ogarnąć ...albo znowu spać:P jeszcze zobaczę:P pozdrawiam WAS i miłego dnia:)

Gość Fruziaaaaa
Cześć babolki:) czytam Was caly oczywiście, tylko jakos nie mam weny, żeby pisać:) moj maluszek w niedziele skończył 3 latka:) mam nadzieję, ze październik bedzie dla nas szczęśliwy:)

Gość beta84
fruziaaaa- to wszystkiego najlepszego dla synka:) jednak spanie zwyciężyło obudził mnie budzik i straszna ..zgaga... macie na nią jakieś sposoby? właśnie bo zaraz muszę odebrać moją pierwszoklasistkę ze szkoły, a na 14 do pracy.. gościnna i jak tam? mamczitka? dziewczyny????staraczki??

Witajcie kobietki :) Ja dziś trochę lepiej się czuję ale szału to jeszcze nie ma ;)Ale ważne ,że przechodzi :)Mały tez z dnia na dzień lepiej :) Co do zgagi ja miałam ja tylko w ostatnich tygodniach ciąży i bardzo pomagały mi biszkopty (uwielbiałam te z biedronki rodzinne,duża i tania paczka )i migdały tez mi trochę pomagały i niestety pepsi ale to jak już miałam strasznie przełyk zalany ogniem.A tak to jeszcze reni gin mówił ,że można w ciąży brać. No ja mam jeszcze 4 dni do testowania ale w sumie po za dokuczającym od czasu do czasu podbrzuszem ciężko doszukać sie jakiś innych objawów bo przez chorobę boli mnie chyba wszystko :P. Kusi mnie aby w czwartek spróbować ale boję ,się ,ze nic nie wyjdzie i ta myśl czy brak ciąży czy za wcześnie zrobiłam test będzie mnie pewnie nawiedzała cały czas ;(

🌻 Dziewczynki ratunku :-( czuje się okropnie, kręci mi się w głowie, słabo mi się robi, pęka mi głowa i te mdłości :-( całkiem inaczej niż 1 ciążą! Dziewczyny dlaczego u Was tak długo się na betę czeka? Robicie pewnie w tych nowych przychodniach różnych. Ja robie w szpitalu i mam w ten sam dzień a można dokupić na cito 30% drożej. Ostatnio zapłacilam 30 zł i miałam w godzinę. Gościana babo dej znać jak było! 🌻

mamczitka a który to twój dzien cyklu? kiedy powinnaś dostac okres? Jak ja bym tak chciała sie źle czuć i wiedzieć, że to ciążą ehh:-). Coś tam strzyka, tu zaboli, tam zaboli ale się nie nakręcam. W poprzednim cyklu już miałam tyle objawów ciązy, że szok hah. Ahh ta psychika.

gościana a co do chorób to ja jestem ostatnio chora i jestem l4, to chyba najgorsza kara bo co mnie zaboli wpisuje w neta i mam tyle chorób zdiagnozowanych przez doktora Google, że szkoda gadać... Mój mąż mówi, że do pracy będzie brał router zebym nie czytała głupot:-)

Rybkunia mój to jest 44 dzień :-) okres miał być dwa tygodnie temu 23 września we wtorek. Uf trochę mi lepiej leżę na mojej nowej poduszce jest ❤️ nie wstaje z niej!

Gość TakaJa86
Cześć dziewczyny. Ostatnio "latam " troszkę po forach i szukam swojego miejsca może to tu? Mam lat 28, zaręczona, jak na razie bez dzieci. Jestem dopiero w pierwszym cyklu starań, ale nie ukrywam, że chciałbym , żeby ten pierwszy cykl starań okazał się owocny.

Gość mamczitka
Pewnie zapraszamy! U nas klimatycznie ;-) nie jest ogromne grono i każdy jest zauważany ;-) Na jakim etapie cyklu jesteś?

Gościana: mnie też toksoplazmoza przeraża, wczoraj byłam z swoim kotem u weterynarza.Uspokoił mnie ,co do posiadania kota,ale to prawda że trzeba uważać na nie myte owoce,warzywa,surowe mięso,podobno najlepiej używać oddzielnych desek do kanapek,oddzielną do mięsa i oddzielną do owoców i warzyw. Najlepiej to przechodzić w przeszłość taxo,i wtedy masz już przeciwciała i trudniej się w przyszłości zarazić.

Wiadomo uważać trzeba ale tez nie dać się zwariować, moja przyjaciółka ma dwa piękne rasowe koty i przeszła z nimi dwie ciążę i jest ok wszystko :-) .

Gość gościana
ale jaja. jestem w ciazy:D doktorek pokazal mi serduszko (no oczywiscid jako wyrodna matka mowilam ze widze, als nic nie widzialam heheh) ale uwierzylam mu;D dostalam fotke i l4;D

Gość Tygrysica81
Gościana gratulacje!!! rośnijcie zdrowo! :) TakaJa86 - witamy :) A ja jakaś zdołowana, w pracy się wszystko chrzani... do bani... :( chyba muszę się wyluzować...

No gościana w końcu sie odezwałaś cały dzień mi po głowie chodzisz aż mnie bardziej rozbolała :P .Super !!!! Witaj TakaJa86 widzę ,że teleportowałaś się z tego samego postu co ja o staraniu się ;).Ja też się nie mogłam tam odnaleźć ,za dużo osób i zbyt długi staż babeczek jak dla mnie tam był. ;)Podaj mi wiek ,i kiedy ma być @ to się wpisze do tabelki i który cykl starań. Tygrysica głowa do góry nie warto sie przejmować robotą szkoda nerwów.... Dziewczynki moje kochane wy też zaniedbujecie tabelkę proszę ją pouzupełniać bo po uszach dostaniecie :P

nick___________wiek______cykl starań_________termin@ mała2__________29 ___________3__________ @ 11.10.2014 rybkunia _______ 24__________1 __________ @15.10.14 TakaJa86 _______ 28 _________ 1 ___________ @ 15.10.14 Maya07_________31___________1___________ @16.10.2014 Tygrysica81______ __________1___________ @02.10.2014 melisa 176_______26___________2___________ @06.10.2014 Aluska111_______23___________13__________ @.06.10.2014 Amczitka________27___________1___________ @ alina83 ________ 31 _________ 3 ____________ @ Ciężarne nick____ wiek___tc____ płeć____termin gościana ___ 25 ____ 7 ____ ? ____ 28.05.2015 mamczitka _ 27 ___ 7 ____ ? ____ 1.06.2015