Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gościana

sa tu jakies staraczki na 2015 :)???

Polecane posty

Gość gość
głupie forum :o

Dzis zaczelam kuracje bromergonem. @ dalej nie mam, ale w tym cyklu wierze, ze uda mi sie co najmniej wyrównać cykl a moze od razu zobaczyc II kreski?:)) Testy owulacyjne czekają w gotowości i wiem, ze ten cykl nie bedzie stracony:) Byleby sie w koncu zaczął...gdzie ta @?!

Ja właśnie jestem po owulacji. Przytulanek nie było zbyt wiele tzn były przed owu i w dzień kiedy test owu pokazał 2 kreseczki. Na 2 dzień tez były 2 kreseczki i silny ból brzucha ale mój M był bardzo zmęczony po pracy i mu się nie chciało no a wczoraj już jedna kreseczka czyli podejrzewam ze było po owu ale przytulanek tez nie było bo mieliśmy imprezkę i nie było kiedy. Śluzu głodnego nie zauważyłam wogole w tym cyklu :/ ogólnie jestem załamana ze znów się nie udało :(

Buka skoro dalej nie masz @ to może za kilka dni trzeba zrobić betę:) Swoją drogą moja przyjaciółka po tygodnu od terminu @ zobaczyła II kreskę, bo owulacja mocno się opoznila...

lily daj spokoj to było wystarczające, jak ma coś być to będzie:-). a z tym bólem to jak go odczuwasz? ja mam taki ból że na d***e nie usiąde:D

Ja zawsze odczuwam tylko takie kucie w jajnikach a w tym cyklu pół dnia mnie tak bardzo bolało jakby podczas miesiączki ze ledwo co w pracy funkcjonowałam :/ ale jestem w stanie dużo znieść, niech mnie boli byle juz ten dzidziuś się pojawił :)

Gość gośćInka
A ja wyczytałam na innym forum , że były przypadki gdzie beta była poniżej 2 czyli brak ciąży a później jednak okazywało się, że ciąża jest, może u mnie w 24dc też było jeszcze za wcześnie?już jestem skołowana

Inka nie przejmuj się kochana wszystko będzie dobrze. Nie masz jeszcze @ wiec zawsze jest nadzieja :)

Biorąc pod uwage że ostatni cykl mial 40 dni to ten pewnie bedzie podobny-na razie jest 34dzien cyklu. Zaczne sie zastanawiac ok 40 dnia jak nie przyjdzie. Ciekawe ze cykle mi sie rozjechaly jak zaczelismy sie starac o dziecko. Jak pech to pech.

Gość gośćInka
dziś 25dc, @ jeszcze nie ma, piersi bolą, śluz jak przed @, no i temperatura się obniżyła a jutro znów trzeba iść do piekła-pracy, chcę rzucić wreszcie l-4 ostentacyjnie

Inka ja w 37 dc miałam betę 53,19 wiec mogłoby Ci na prawdę nie wykazać!

Gość gośćInka
martwię się bo w pierwszej ciąży miałam wysoką betę w 25dc, ale wtedy moje cykle były 25dniowe, teraz mam 28dniowe, a test owul był pozytywny w 14 i 15 dniu cyklu

Gość gośćInka
podczas badania w lab. pani mnie spytała jaki był wynik testu z moczu, ja powiedziałam , że negatywny ale to dopiero 24dc, ona od razu zapisała na karteczce -

goścInka jak ja robilam bete w 35chyba dniu to mialam <0,001 a Ty mialas 2 w 24dniu, mysle ze nie wszystko stracone. Trzymam mocno kciuuki za Ciebie!:)

Gość gośćInka
u mnie było na wyniku napisane tylko wynik poniżej 2,0 więc konkretnej wartości nawet mi nie podali

Gość gośćInka
dzięki za kciuki!

Buka i Inka robicie jutro test? Ja wczoraj zaliczyłam nocne rzyganko i później spać nie mogłam. Dzisiaj się dobrze czuję, nawet mdłości nie mam. Słowianka, a Ty nadal twardo się trzymasz i nie zatestowałaś?

Ja raczej nie-po bromku czuje jakies pobolewania wiec pewnie @ na dniach bedzie.

Hm...kurcze dziewczyny jak mi ciężko dzisiaj :( Dni płodne zaczęły sie na maxa jajniki o dziwo szaleją (i w głowie mam tylko jedna myśl może moje owu wróciło z wakacji)a ja nie działam...i walczę z myślami ,że robię to dla dobra dziecka i swojego ale jednak instynkt sie odzywa :( Dałam sobie 4 miesiące i zaczynamy znowu niby nie długo ale jednak cały czas te myśli kotłują mi się w głowie....

takaja inka zrobiła bete. Wynik poniżej 2.... Mała2 jesteś silna, ja chyba bym się poddała i działała. Rób, co musisz. Powodzenia:-)

Wiem , że Inka robiła betę wczoraj, ale to był 24dc więc mogło być za wcześnie minimum 8 dni po owulacji można robić , chociaż i po 8 dniach może przecież być za wcześnie .Podobno najlepiej robić po 10 dniach.

rybkunia staram sie myśleć racjonalnie....ale gdy nie było tych dni jakoś lepiej mi to szło a teraz się strasznie podłamuję....cały czas układam sobie w głowie listę za i przeciw....i to ,że kg ładnie lecą w dół ,że jeszcze pare miesięcy i bede mogła startować ale serce swoje a rozum swoje....

Gość gośćInka
kochane moje jeśli @ nie będzie do 28 dc to wtedy zrobię znów test i betę a na razie nie robię bo wszystko miałam negatywne więc nie ma sensu, zresztą jajnik strasznie boli więc raczej @ będzie

Kobitki napiszcie również skargę na kafe im będzie ich więcej to może coś z tym zrobią ....Wcześniej już pisałam na jaki adres najlepiej...

Buka nie rozjechały Ci się jak zaczęłaś się starać ale rozjechały się bo się starasz. Ja mam to samo. Zawsze regularne a teraz wszystko się rozjechało. I to od 1 cyklu starań. Pewnie dlatego ze ciagle o tym myślimy i denerwujemy się :/

Gość jak beta 2 to ciąży nie ma
Ciążą jest powyżej 5. Nie róbcie dziewczynie nadziei!

Gość inka ogarnij sie
testy owu pozytywne mialas w polwie listopada a chcesz, zeby beta wyszla Ci 22 listopada???:D no takich jaj to jeszcze na tym form nie cztalam:D