Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kusza Myślivski

Wpuszczam tylko za okazaniem zaproszenia

Polecane posty

Gość gość
Świstak, po prostu jesteś nudny, ot co, przyjmij na klatę...o ile ją masz .. pachołku Kuszy ;) nie zadzieraj nosa, bo ci go ktoś utrze w końcu

Wszyscy to wykretna odpowiedź. Ide chyba spać. Ile skutków maja świstaki? Tzn swistaczki....

Gość gość
Trafiłem w sedno, Kusza zacytowała to co napisałem. Przypadek? nie sądzę, zacytuję z mędrca. Ohhhh Kusza/Świstak, nie myśl/cie tyle, bo zostaniesz/cie myśliwymi. Proponuję przejść na priv, w związku z segregacją obowiązkową elementów zaśmiecających.

Raczej jak prawiczek swistaczy. Os mi sie wydaje ze swistaczy nie stanie sie synonimem wyuzdanego namietnego seksu...z kim popad nie:p

Nie znałem go od tej strony. Od żadnej innej zresztą też nie. Kiedyś jeden gość na kafe groził, ze rozjedzie mnie samochodem. Do dzisiaj zastanawiam się, czemu tego nie zrobił. Może wcześniej zabrali mu prawo jazdy, co? :-o

Gameover, właśnie usiłujemy to ustalić. Tak działa ten topik. Ustalamy sobie różne fakty, nie mające nic wspólnego z prawdą ani nawet rzeczywistością. ;)

Właśnie dowiedziałem się z filmu na jedynce ze można kogoś udusic pod woda. Spadam bo świstak bez koszulki to widok ponad moje siły