Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniska0

Zatkany nos non stop

Polecane posty

Hej kobietki,mam problem z nosem od dluższego czasu męczę się z zapychanym nosem,nie jest to żaden katar,tylko suche gile które nie daja mi oddychać najgorzej jest w nocy bo muszę oddychać przez usta i szybko zasycha mi w gardle po czym bez przerwy się budzę,mam zamiar wreszcie wybrać się do laryngologa,ale można któraś z Was miała lub ma coś podobnego i może mi pomóc? Pozdrawiam :) Monika

Gość taaa

Jak szukacie dobrego sprzętu do zabrania ze sobą to polecam zajrzeć do Sanity – mają coraz więcej ciekawych inhalatorów w sprzedaży więc jak się zainteresujecie to chyba każdy coś dla siebie będzie w stanie wybrać. Ja kupiłem ostatnio małe urządzenie Silent Mesh – bardzo fajnie się sprawdza, wydajnie działa nawet przy małych rozmiarach.

Gość adam
Dnia 3.09.2019 o 14:27, Gość taaa napisał:

Jak szukacie dobrego sprzętu do zabrania ze sobą to polecam zajrzeć do Sanity – mają coraz więcej ciekawych inhalatorów w sprzedaży więc jak się zainteresujecie to chyba każdy coś dla siebie będzie w stanie wybrać. Ja kupiłem ostatnio małe urządzenie Silent Mesh – bardzo fajnie się sprawdza, wydajnie działa nawet przy małych rozmiarach.

Tez polecam