Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0czarna7

ostatni raz!

Polecane posty

gość ja też się kiedyś głodziłam głupota szybko się chudnie ale brak sił i za chwilę waga wraca byłam już kilka razy na diecie 500 kal w miesiąc schudłam 10 kg ale jak miałam już dosyć diety i chciałam skoczyć to kg ekspresowo wróciły przeważnie z nawiązką

Hejka, autorko topiku, aaa ja mam dokładnie 171 cm, 87 kg, 24 lata, tez chce ważyć 60 kg, ale realnie 70kg ;) tez jestem ostatni raz na diecie, mega aaa aa podobnie !;)) mam nadzieje, ze się nie rozmyslisz i wytrwasz, jeżeli tak, to się przyłącze ;)

Gość ziuutaa
Hej. ją odchudzanie sie dieta 1200-1500 kalorii, zależy mi na spadku, ruch umiarkowany. Ogólnie to planuje sobie posiłki, są zdrowe zero słodycZy. Zaczęłam od wczoraj. Narazie idzie bez problemów. polecam aplikacj**** tel fatsecert, oblicza kalorie, wpisujesz posiłki, zapisujesz pomiary itp. Mi to pomaga bo nie miałam glowy do sprawdzania. A tak wieczorem planuje sobie co mogę zjeść i kombinuje by sie zmieścić i najeść. Zaraz zrobię stopie i sie przyłącze.

super ciesze sie ze sie przyłaczacie Rodzyn faktycznie mega podobnie ;) tylko ja ciezsza ale jutro wazenie (po tygodniu diety) takze bedzie mnie mniej :) oczywiscie ze wytrwam mam tyle powodów takze dam rade ;) ziuutaa jasne przyłaczaj sie daj znac jak tam u ciebie z waga sprawdze później ta aplikacje przyda sie :)

Gość gość
Przygarniecie i mnie??jestem Magda mam 24 lata moja waga ok 116 kg. Przed ciążą ważyłam 90 niestety ciąża zagrożona praktycznie 0 ruchu na dodatek jedzenia tez sobie nie żałowałam teraz wygląda to tak jak wygląda mój synek ma 6 miesięcy pora wziąść się za siebie :-)

No to super, jeżeli sama tu nie zostanę to będę mega szczęśliwa ☺ Hejka Madzia ! Hmm pierwszy raz udało mi się trafić na temat gdzie są dziewczyny w moim wieku ;P Ja właśnie chcą mieć dzidsię w przyszłości musze zejść z masy, bo mam ok 25 kg nadwagi z czego w dalszym ciągu 10 kg to woda z którą ciągle walczę i ta walkę przegrywam ; ( miałam zalecenie 1,5 litra wody i ok 3 szklanki pokrzywy, bądź żurawiny dziennie, ale w wakacje to raczej piwo było napojem hehe ... :p

Gość magduska2526
No ja miałam lato praktycznie bez piwa bo jakoś boje się pić przy maluszku :-) ale lody ciasta :-) eh i tylek jak szafa

Gość 0czarna7
super ze jest nas coraz wiecej ja dzieci nie mam i poki co sie nie staram bo nie mam nawet z kim a ja bardzo lubie wode i duzo jej pije ale niestety gazowanej ;( jutro mam dziewczynki wazenie po tygodniu ciekawe co mi ta waga pokaze pozatym dzisiaj sobie pofolgowałam niestety w pracy był mój ulubiony obiad czyli gulasz a do tego zadłam 2 kawałki pizzy i 2 racuchy jestem zła na siebie :( reszta tygodnia na szczescie była zgodna z planem. Dobranoc maleńkie :*

wczoraj kolezanka wycagneła mnie na impeze wypiłam tylko dwa piwa shandy ale do teraz żałuje ;( diete trzyam dalej :)

karolajna obym nie spoczeła na laurach bo ostatnio sobie toszke pofolgowałam ale nie poddaje sie :)

Gość gość
Głodny jestem... Zjadłbym coś...

Gość gość
dieta kefirowa ,pierwszy dzien za mna ....

Gość 0czarna7
gość napisz coś o sobie wiek waga waga do której dążysz

Cześć ☺ ja w weekend mam najgorzej, jeszcze nie do pracowałam z chłopakiem menu żeby każdemu smakowało a było w miarę fit ... poza tym byliśmy w trasie nie było gdzie ugotować i trafiliśmy na bar orientalny w efekcie no i w sobotę piwko po całym tygodniu ... będę ograniczać się ile się da aa, a w tygodniu jest Oki

Emotikony chyba są brane jako spam ;) kończąc posta chciałam Ci Czarna bardzo pogratulować, po raz 3 juz bo się wysłać nie chce !!!:) tak trzymaj !!!

Gość 0czarna7
miałam już długiego posta i internet mi się wyłączył w tel :-( ogólnie chciałam napisać że u mnie weekend nie robi różnicy chyba że znajomi mnie gdzieś wyciągają wtedy piwo idzie w ******iestety a tak to bardzo dużo pracuje ogólnie jestem barmanka ale od ponad tygodnia zostałam przeniesiona na kuchnie co jest mi nie na rękę tam jest więcej pokus miałam tam być do końca tyg a przedłużył mi teraz o jeszcze jeden szkoda bo pracuje od poniedziałku do niedzieli ani jednego dnia wolnego i jestem mega zmęczona a do tego to są ostatnie ładne dni które spędze w pracy :-(

Gość 0czarna7
zaskoczyły mnie gwiazdki w mojej wypowiedzi oczywiście tam jest że piwo idzie w ruch.

Hej dziewczyny, mogę się przyłączyć? :P mam 22 lata, 169cm wzrostu i ważę 63kg, mój cel to 55kg. Na swoim koncie mam już kilka diet, ale że jestem w gorącej wodzie kąpana i efekty chce widziec od razu to diety konczyly sie efektem jojo za kazdym razem :( byly to diety 1000kcal, norweska a teraz jestem na lemoniadowej i pije tylko koktajle juz 5 dzien i nic nie jem poza tym. Dodatkowo cwicze 1,5h dziennie ( cardio, 6weidera, brzuszki, hantle, przysiady ). Potem jest okres odstawienia i powoli zaczyna sie przyjmowac stale pokarmy zeby waga nie wzrosla. I mam nadzieje ze tym razem sie uda ja zatrzymac w wymarzonym miejscu :) Tez tak macie ze najtrudniej jest wytrzymac w pracy? Pracuje w kawiarni i w domu mam mniej pokus niz tam :D

Gość 0czarna7
hej oczywiscie przyłączaj sie ja mam tak samo jak ty pracuje w restauracji a do tego dostałam grafik od 1 do 20 codziennie od 13.30 do 22 :(

dodam ze równiez stosowałam diete 500 kal 700kal i 1000kal po których chudłam tak ok 10-15 kg a potem tyłam z nadwiazką

Ja również mam zmiany popołudniowe, najgorzej :/ ale przynajmniej rano mam czas przygotowac sobie wszystko do pracy :D dzisiaj juz 5 dzien mojej dietki. Jest ciezko, wczoraj mialam lekki kryzys po cwiczeniach bo widocznie za ostry trening sobie narzucilam czy cos i wymiotowalam.. :/ dzisiaj mam energie, szykuje sie do pracy, bedzie dobrze! :) milego dnia i trzymajcie sie tez :*

Gość gość
czy rodzynki zamiast słodyczy to dobry wybor?

Jasne, ze to dobry pomysl na zastapienie slodyczy. Jednak nie przesadzaj z ich iloscia bo bakalie sa bardzo kaloryczne.

Gość gość
no tak a ja zjadlam cale 100 gr ufff