Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobietom w ciazy odbija?

Polecane posty

Gość gość

I nawet bol palca traktuja jako smiertelne zagrozenie?Mowie o ciazach przebiegajacych prawidlowo

pytanie powinno brzmieć; dlaczego kobietom PO ciąży odbija :O wg mnie to jest większy problem

Gość gość
To fakt dns,ale o tym bedzie inny temat.Widzialas dzisiejszy topik o wypiciu nieprzegotowanej wody w czwartym miesiacu ciazy?:-) :-)

Gość gość
a pannice widze ze do szkoly pod gorke mialy skoro nie wiedza dlaczego kobiecie w ciazy odbija

Gość gość
oho...nastepna wrazliwa ciazowka:-) co tobie dolega?pies uderzyl cie lapa w brzuch i boisz sie,ze dziecka bedzie mialo lapy zamiast raczek?:-)

Gość gość
Hormony szaleja

mysle, ze lepiej, zeby im odbijalo i dbaly o siebie w ciazy nawet przesadnie, nizby mialy miec w nosie swoj odmienny stan.

Gość gość
wczoraj jedna pytala czy w ciazy mozna odkurzac:O

Gość gość
to sa watki zakladane dla zbity dla takich jak wy, sama je zakladam :) a czemu odbija? bo sie martwia. normalny zdrowy odruch przyszlej mamy, przerazajace jest to ze dla was to dziwne i glupie, ale to tylko objaw braku swiadomosci co np wypicie tej wody z kranu moze zrobic. pozdro

Gość gość
Niektóre przesadzaja. Nic k***a nie róbcie. Nie odkurzajcie! Obiadu nie gotujcie nic! Debiliki

Gość gość
oglaszam zakaz pica wody z kranu

Gość gość
Ja nie lubie bab w ciazy wlasnie przez wieczne fochy wieczne umeczenie i uzalanie szukanie dziury w calym. Jak zaszlam w ciaze to obiecalam sobie ze nie bede ciezarowa ktorej wszystko sie nalezy ktorej kazdy ma ustapic ktora wiecznie sie nad soba trzesie. Ciaza byla zagrozona wystarczylo ze zylam rozsadnie jak ktos zyczliwy ustapil miejsca korzystalam ale jak widze jaka jazde potrafia baby w ciazy w kolejce na pobranie krwi zrobic to wiecej im te nerwy zaszkodza niz to siedzenie w kolejce o 10min dluzej

Gość gość
nie kazda szaleje. po drugie to sa hormony, po trzecie co sie stanie jak ustapimy miejsca w kolejce na badaniach, lub przepuscimy w kolejce.

Gość Shug Avery
Zapewne przez hormony. Faktycznie, że pytania tutaj zadawane czasami powalają na kolana. Czy mogę pić wodę/odkurzać/patrzeć w lustro/drapać się po d***e/malować paznokcie itd.? Myślę, że nie każdej babie tak odbija ale z pewnością to forum przyciąga właśnie takie zabiedzone intelektualnie osoby, które najpierw razem testują na sto sposobów, a potem zadają kretyńskie pytania.

Gość gość
ciaza to jeszcze pikus, po ciazy to 90% bab dostaje szajby na punkcie dziecka . O niczym juz z taka nie pogadasz tylko o dziecku

Gość gość
Wole jak panikuja niż pala w ciąży lub popijają. Widziałam ciężarne które się tak zachowywały. To juz lepiej nie Pic wody z kranu

Gość gość
Mi tam nie odbija, a już zwłaszcza w kolejce na pobranie krwi. Zwyczajnie wchodzę następna jak pielęgniarka zawoła kolejną osobę i nawet nikt nie piśnie: )

Gość gość
Bo są panikary ja jestem w ciąży

Ja w życiu codziennym się z tym nie spotkałam-tylko tu. Wydaje mi się, że dużo tematów tego typu jest napisanych dla "śmiechu". Bo nie wierzę w to, że naprawdę są takie problemy.