Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki jest dla was sens zycia bedac samotnym?

Polecane posty

Gość gość

Hej, zawsze chicalam miec rodzine i dzieci i sie nimi opiekowac. Ale tak wyszlo, ze jestem sama obecnie. I zastanawiam sie, jesli zyjecie sami, jaki jest was sens zycia? Czuje, chcialabym kogos obdarowac swoja miloscia, ale nie ma kogo. Dlatego sie zastanawiam. W czym wy sie realizujecie podroze, praca?

Gość gość
ja tam dzieci nie lubię i nigdy bym ich nie chciała mieć ale z drugiej strony jak będę mieć 80lat oczywiście jeżeli dożyje bym chciała żeby ktoś się mną opiekować z drugiej zaś strony wolała bym adoptować niż urodzić bo po co na ten świat wprowadzać ludzi jak tak okropnie jest a pełno jest niechcianych co obecnie już żyją no i jak kogoś znajdę bo w mojej sytuacji to ciężko jest taki mam charakter nawet przyjaciół czy znajomych nie mam i nigdy nie miałam nawet koleżanki z klasy a jeżeli pytasz się o sens życia samotnych to moim sensem jest bozia i raczej nie uważam się za osobę samotną bo mam rodziców jeszcze chociaż ciągle boję się że coś się stanie i zejdą z tego świata :(

Gość mayp

bozi nie ma. rodzice są. z dużym prawdopodobieństwem - niedługo... są i umrą przed tobą,