Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie w miastach nie płacą podatku na rzecz rolników?

Polecane posty

Gość gość

Nie chodzi mi o zadne parapodatki jak VAT. Chodzi o to, zeby doecnic ciezka prace rolników, ktorzy w Polsce musza pracowac na wszystkich ludzie mieszkajacych w miastach. A w miastach ludzie pracuja tylko w urzedach, czyli nic nie robia.

Gość gość
A dlatego ze rolnicy nie odprowadzają podatkow na miastowych. Swoja droga naprawdę biedni są rónicy którzy maja wlasne domy, dzialki, ilestam hektarów ziemi i mase zwierząt hodowlanych. Jakby byli faktycznie tacy biedni to by sie innej roboty chycili, albo sprzedawali po trochu gospodarstwo

Gość gość
to sa ludzie którzy nic innego nie umieją w życiu robić a domy i działki lub hektary to z dziada pradziada odziedziczyli lub po wojnie dostali

Gość gość
denerwują mnie bo ciezkie pieniadze dostaja z uni ci rolinicy i becza ze biedni

Gość gość
rolnicy mają problemy bo są chciwi a dlaczego chciwi bo zamiast produkować wszystko po trochu to tylko sadzą paprykę i jeszcze dlatego bo wiedząc jacy są ruscy że robią embarga to oni ci rolnicy z chciwośc****eniądza tam wysyłali a teraz chcą jakiś rekompensat

Gość gość
Sorry, ale jak ja Np. Zaliczę plajte z dzialalnoscia gospodarcza nikt rekompensaty mi nie da. Dla mnie to ta sama sytuacja

Gość gość
Jak to k***a nie płacę ? A janosikowe to chuj?