Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia_lodz

Lipocare opinie

Polecane posty

Gość gość
to jawne oszukiwanie ludzi. nie wierzcie w takie bzdury, wypróbowałam, nie działa.

Gość efka12
naiwniaków jest coraz więcej.jestem kolejna.masakra jaka byłam glupia ze kupiłam te cudowne tabletki i wydałam 140 zl.mezowi nic nie powiedziałam bo cholera by go wzięla ze złosci.a tak to jest zdrowszy.przeszłam na diete i wiecej sie ruszam.ludzie nie dajcie sie nabrac.

Gość gość
a dlaczego nie ma ich w aptece ja ufam tym z apteki bo wiadomo co jest w srodku

Gość gość
ja naprawde polecam. Kupiłam z gazety, efekty są super i chudne w oczach :) Czuje sie swietnie. Nie wiem skąd tyle burzliwych komentarzy - pewnie jakas konkurencja. Efekty są, bez dwóch zdań

Gość gość
nie ma ich w aptece bo to sciema.gdyby byly takie skuteczne to apteki nie nadazalyby z zamówieniami.a jedyne co sie uszczupla to portfele naiwnych osob i tyle

Gość gość
ta chudniesz w oczach no chyba ze w uszach.

Gość gość
witam . Nie kupujcie przetestowałam ani grama w dol.Pozrawiam

Gość gość
Firma oszukuje ludzi przesyła rzeczy niezgodne z zakupem zero kontaktu zwrotu towaru to Fikcja kochani Nie ufajcie tej firmie to oszustwo

Gość gość
ja bralam jakieś 10 dni i nic na wadze. ani grama ale za to byli mi okropnie goraco, pocilam sie bardziej i krecilo mi sie w glowie do tego kluł mnie bardzi żołądek. odstawiłam je bo widze ze nie ma sensu brac dalej:((

Gość gość
Kupiłam z gazety zycie na gorąco już nigdy tego brukowca nie kupie ..pomują syfff straciłam 150zł i wszyscy moi znajomi powiedzieli to samo gazeta syfff nawet nieuszanowli pogzebu anny przybylkiej też musieli foty zamieszczać...nie liczą się z nikim żeby zarobić..jak nie na niwniakah lipokare to na innych informacjach żałosna gazeta..nie kupujcie tego brukowca

Gość gość
Tysiące ludzi w polsce osukanych.złodziejski preceder nakręony przez gazety typu życie na gorąo lub chwila dla ciebie kolorowe brukowce sprzedadza wszystko żeby zarobić..żałone..

Gość gość
Przecież ta cała "promocja" to dzieło jednego człowieka, Piotrusia Kaszubskiego, oszusta sprzedającego w ten sposób z 10 różnych nieistniejących gówien (Hialuro Ultra, Lagrend, Lipocycle, Błonnik Beta, Liposuction, Lipocare, coś tam na rzęsy też było, i na penisa...). Scurviel ma firmę zarejestrowaną na Kajmanach i dla polskiego "państwu prawa" widać to za duże wyzwanie, skoro oszusta wsadzić nie potrafią. Albo - co bardziej prawdopodobne - gość dał w łapę.

Gość gość
No proszę już wiadomo że facet ściemnie i daje w łape gazetą..k*****a ja się pytam gdzie jet prokurator skoro wiadomo że to facet oszust...a firme ma dla picu

Gość paula333
Niestety , wielkie oszustwooooo , wziełam pół opakowania i ani grama mniej, a zaznacze ,że mam dużo wysiłku, masakra wielkie g****o nie polecam , następni naciągacze i oszuści:(((((

Gość gość
To Banda Oszustów i Złodzieji !!! W gazetach promują zdjęcia ludzi którzy nie schudli dzięki temu szajsowi ... UWAGA !!!!!

Gość gość
oszustwo!!!!!!za cos takiego powinno byc wiezienie!

Gość gość agata
Biore je od 8go pazdziernika i jak na razie zero rezultatu... jestem zalamana. Co prawda nie mam po nim az takiegi apetytu ale wogole nie chudne. Niby jest gwarancja ale watpie, ze odzyskam pieniadze...

Gość gość
Witajcie,pozdrawiam goraco tych ktorzy kupili tabletki i wierza w to ze schudna a ja jestem miedzy nimi,tak biore juz ponad tydzien ale waga stoi i glod jeszcze wiekszy,staram sie nie podjadac i ograniczam tak ze ide spac glodna,naprawde mniej jem ale nie dzieki tabletkom ale dzieki mnie.Zaplacilam na trzy miesiace kuracje,jestem ciekawa ile schudne i jakie ciezkie dni mnie czekaja,czytalam wiele o tych tabletkach to znaczy czytalam wypowiedzi ludzi ze kupili ze schudli i ze to wielkie oszustwo, zastanawia mnie to czy ci ktorzy schudli czy rzeczywiscie tak schudli i potem zdjecia wyslali jak bylo przed a jak jest po kuracaji,sceptycznie podchodze do tego ale fotomontaz tez mozna zrobic,albo te wszystkie komentarze pisze jedna osoba i rzeczywiscie wszystko sciema .Ja jestem wytrwala i cierpliwa , a dieta przyda sie kazdemu.

Gość aniaroman
witam wszystkich. juz siodmy dzien brania tabletek a waga ani deka w dol. wyglada na to ze dalam sie oszukac

Gość gość
Witam , ja tez biore ponad tydzien i dzis bede wazyc sie i az sie boje ze waga w miejscu stoi,z doswiadczenia wiem ze po dwuch tygodniach waga sie zmniejsza,stosowalam juz rozne srodki i ten byl najlepszy,ale potem zachorowalam i dalam sobie spokoj bo przeciez zycie wazniejsze.Ludzie odchudzanie to najwiekszy problem w dzisiejszych czasach,kazdy chce wygladac jak piekna modelka ale to sie nie da tak,modelki kochaja jesc ale maja diety i sa pod stala kontrola,a my musimy sami sie kontrolowac,tabletki o ktorych mowa jest na tym portalu moze i pomagaja ale dieta i woda jest wazna,ja wlasnie tak robie bo zaplacila sporo za tabletki i niedam sie oszukac przez jakiegos cwaniaka ktory robi fortune na nas,trzeba wierzyc ze bedzie dobrze i ze tabletki dzialaja a to juz tez z glowa trzeba pracowac,postanowilam tak i tak robie,.

Chciałam kupić skuszona reklamą w gazecie ale sprawdziłam,że dr Janusz Mariański ,który jest niby dyrektorem kliniki dietetyki medycznej w Katowicach nie istnieje.Jedna wielka ściema!!!!!!!.To samo było z zieloną kawą-odchudziła ale tylko kieszeń!!!!!!

Gość gość
Witam wszystkich którzy wraz ze mną zakupili to placebo no jak wiecie już to nie działa ale polecam wam picie kawy zielonej trzy razy dziennie efekt jest powolny w odchudzaniu ale jest sprawdziłam pije i jestem zadowolona smak może nie za bardzo ale co tam ważne że efekty są kawe można kupić w niektórych sklepach Astra zielona kawa albo w sasetkach albo mielona albo w internecie wychodzi taniej i działa może w wolniejszym tempie ale spadek wagi powolny jest polecam

Gość gośćANDY
Brak w przesyłce opisu w języku polskim.

Gość gość
oszuści, firma widmo! nie ma takiego adresu w warszawie! nie kupujcie

Gość gość
Trzeba bylo oglądać wywiad na polsacie firma nie istniejaca, przesyla zamienniki koszt polaczenia 7 zl :) pozdrawiam naiwnych którzy pieniędzy nie dostaną

Gość 2Grand
Tak bez obrazy aleeeeee śmiać mi sie z was chce że daliście się nabrać na tego typu spalacze fata hahahaha można powiedzieć śmiało że jedliście kupę sproszkowaną od jakiegoś arabusa hahahah tępaki ! zresztą dobrze wam :D można porównać was do klientów amber gold :D dali sie wycackać przez swoja próżność heh :) ja tam spaliłem 12 kg fata w 6 miesięcy ciężką pracą typu siłownia plus aeroby do tego dieta. Chcesz to mogę udzielić parę wskazówek pozdrawiam ;P

Gość gość
Witam, te tabletki to jedna ściema i oszustwo. Oczywiście skusiłam się na nie, myślałam, że jak się reklamują w gazecie to pomagają. Właśnie skończyłam 1 opakowanie a waga zamiast pójść w dół poszła w górę i to o 4 kg. Zadzwoniłam pod nr żeby odzyskać kasę a tu odzywa się sekretarka i na nagraniu słyszę, że minuta kosztuje ponad 7 zł. i koniec rozmowy po prostu się rozłączyli. I chyba cały wic na tym polega nie ma gdzie złożyć reklamacji. TABLETKI NIE POMAGAJĄ. Teraz zastanawiam się jaki jest ich skład całe szczęście, że nie ma żadnych skutków ubocznych, jak na razie nic nie zauważyłam. Nie polecam szkoda kasy a ci wszyscy co piszą, że tyle schudli to prawdopodobnie osoby podstawione przez firmę.

Gość Laseczka 40
Polecam serdecznie Natura Haus :-) Kupilam te tabletki Lipocare i anigrama w dól oj naiwna ze mnie baba:-) kolezanka polecila mi wlasnie Natura Haus poszlam na wizyte dietetyczka mnie zwazyla zmierzyla i dala suplementy cos na palanie tkanki tluszczowej do tego dlonnik i powiem szczerze ze po tygodniu 1,5 kg mniej jestem dobrej mysli :-) polecam serdecznie Laseczka40