Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana712345

Jednak się zdarza

Polecane posty

Gość gość
Dokładnie!S

Gość gość
Mam tak samo, tylko że jestem facetem i też mam na imię Mateusz. Na żonę jestem już nakręcony ósmy rok :)

Gość gość
Mam tak samo, mój mąż ma na imię Mateusz i jest cudowny :-) szaleje za mną już 10 lat.

Gość Joyce 2012
🌻 Może to tylko marzenie...

Gość gość
Miałem podobnie. Poznałem ją w bibliotece. Ja wtedy 43 lata, ona 21. Oddawałem właśnie jedno z pierwszych wydań ,,Łazika z Tormesu'' w oryginale po trzech miesiącach spędzonych nad nowym przekładem tego małego arcydzieła. Zaintrygowało mnie co taka dziewczyna jak ona może robić w bibliotece - długie blond włosy, zgrabne nogi w króciutkiej, opiętej spódniczce podkreślającej lekko rozlewający się na boki tyłeczek. Ku mojemu zdziwieniu twarz nie rozczarowywała. Niebanalny owal i szelmowskie spojrzenie. Zerknąłem jeszcze na książki, które oddawała spodziewając się jakiegoś Zimbardo, ,,50 twarzy Greya'', w najlepszym razie Houellebeqca. Jakież było moje zaskoczenie, kiedy ujrzałem w ich miejsce Sade'a, Restifa de la Bretonne, Mirabeau, Brantome'a i Św. Teresę z Avili. 20 minut później ******iśmy się w bibliotecznej toalecie, a od roku jest moją żoną.