Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam dłuższe rzęsy? FOTO

Polecane posty

Gość gość
trochę chyba dluzsze, ale napewno nie gęściejsze... a uzywałaś jakiejs odzywki?

Gość gość
no właśnie używam od 20 lipca odżywki Long4Lashes z Rossmana, naczytałam się dobrych opinii i faktycznie widzę różnicę. Proces trwa baaardzo długo, ale widac efekty. Na zdjęciu niżej mam 2 długie rzęsy które odstają poza resztę. Zauważyłam, że potem reszta dogania wszystkie. Efekt najbardziej widoczny jak pomaluje rzęsy, wtedy faktycznie są długie

Gość gość
opinii się naczytałaś ale o skudach ubocznych to już ci nie wiadomo.

Gość gość
coś mi się obiło o uszy odnośnie skutków ubocznych ;p ale uważam, że jeśli odżywka była by bardzo niebezpieczna to na pewno nie była by dostępna tak łatwo.

Gość gość
Ja też używam long4 lashes od czerwca i niedawno rzęsy urosły, ale się nie podkręciły. Ale od 3 dni widzę, że jest lepiej!może coś z tego jeszcze bedzie:)

Gość gość
ja widziałam wzrost rzęs co 2 tygodnie. Po pierwszych 2 tygodniach zauważyłam, że są dłuższe. Potem przez 2 tygodnie była cisza, a teraz znów rosną. Taki cykl. Teraz jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona, bo od około 4 dni na prawym oku widzę kilka długich rzęs, zresztą widac to na zdjęciu, wystają poza resztę. I jestem zadowolona, bo reszta pewnie dogoni te 2 długie rzęsy :) Myślę że nie ma co się poddawac, szybkosc wzrostu jest indywidualna