Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego wysmiewa tamta

MOJA ZNAJOMA Zrobila operacje Nosa i teraz wyglada o wiele lepiej ,inna twarz

Polecane posty

Gość dlaczego wysmiewa tamta

Moja znajoma zrpbila sobie operacje nosa i teraz naprawde lepiej wyglada z tym poprawionym nose,a inna nasza wspolna znajoma ja wysmiewa do innych ,ze tamta poprawila sobie nos..dlaczego tak postepuje ,wysmiewa tamta?

Gość gość
bo to jednak trochę puste. myślałam kiedyś o tym, fundusze bym miała, ale zbyt duże ryzyko a zbyt mała stawka. a wnętrze mam zacne, a to podstawa ;) pamiętajcie o tym, bo w pogoni za wygladem najwazniejsze umyka

Gość gość
ale jak ktos sie lepiej poczuje? to dlaczego ma tego nie zrobic ? wszystko jest dla ludzi,ale z umiarem!!!

Gość gość
ja wyrażam swoje zdanie.Ty swoje po co te wykrzykniki? dla mnie zbyt duża uwagę przywiązuje się do wyglądu. jakoś nikt nie marudzi na intelekt - niemal wylącznie na wygląd. i zamiast dazyć do rozwoju umysłu, charakteru, moralności stawia się na wygląd kwestia poukladania w glowie i priorytetów, jak dla mnie

Gość gość
po co ciągle zakładasz ten sam temat, jesteś pewna, że chodzi o znajomą, a nie Ciebie? Może tak naprawdę wyglądasz gorzej?

Gość gość
ale zrozum wiecznie jest nagonka na perfekcyjny wyglad !!! jak nie wygladasz w miare dobrze ludzie cie nie szanuja..

Gość gość
o znajoma chodzi ,spokojnie i to dobra znajoma ktora lubie,bo jest naprawde fajna kobieta.

Gość gość
i to dlatego zakładasz po raz kolejny ten temat? Im się ma prawo wydawać głupie grzebanie sobie skalpelem przy twarzy. Nie powinny tego chamsko komentować, ale to tylko źle o nich świadczy. Najlepiej to olać.

Gość gość
Skończ z wykrzyknikami, ile masz lat 12? I naucz się stawiania spacji. To sobie goncie za wyglądem, mi zadni ludzie nie będa dyktować jak mam wyglądać. Swoim postem udowadniasz jak pisałam wcześniej - pustotę. Jak nie macie czym zaimponowac ludziom i sprawić by Was szanowali to zastanowcie się nad waszymi osiągnięciami, osobowością, kwalifikacjami a nie wygladem.

Gość gość
Zazdrości bo sama ma niedociągnięcia oraz brak funduszy Życie jest jedno, i jak ma się szansę naprawdę dobrze wyglądać to trzeba ją wykorzystać... Ta, która ją wyśmiewa nie ma takiej szansy.

Gość gość
Dokladnie tak jak wyzej, i mowia ze one takie naturalne,ale nie wszytsko to co naturalne dobrze ladnie wyglada,nie oszukujmy sie..

Gość gość
Ludzie mają więcej szacunku do zadbanych, atrakcyjnych.