Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ooo i temat o allium jak bije dzieci rowniez zastepcze skasowany

Polecane posty

Gość to po co te kropki
To dlaczego przyznajesz się do wpisu ze trzasnelabys w zęby ale NIE przyznajesz się do twojego wpisu ,ze tak azby na sciane poleciały i jakieś kropki wstawiasz ze niby to mój dopis? Nie, to twoje zdanie, bez żadnych kropek

ja zawsze wale w zęby tak zeby na ścianę poleciały. jaki inaczej miałoby to sens ?:D

Gość gość
Dzieki Alium,zes kumata ;-) .Chlopaki maja: 20 l,15,5 l,3,5 l

Gość gość
to ktora dzwoni do fdn albo na niebieska linie?

czyli - jeszcze z ciebie młoda matka :) skoro masz dziecko 3 letnie :) a w jaki sposób przejawia się to paskudne zachowanie tak na co dzień ? w zachowaniu ? słownictwie ?

Gość ja potwierdzam
gość od mow a ty czasem nie przesadzasz porownujac jednoz drugim Kobieta wychowująca również nie swoje dzieci w tamtym temacie opowiadała jak te dzieci leje pasem, do tego również pisala ze zęby by powybijała jakby dziecko jej pyskowalo I ona się uważa za Chrzesciankie wypisując co by zrobiła dziecku i jak traktuje pozostale dzieci u niej w domu??

led - ja bedizesz dzwoniła to skopiuj proszę to co napisałam na początku tej strony o waleniu w zęby . jak to zobaczą .....to może nawet unia kogoś przyśle specjalnego :)

Gość gość
hahah tak sadzisz? jestes stara pruchwa i sadze ze ledwo reke unosisz, nie masz juz tyle sily co za mlodu jak mialas male dzieci. predzej ci twoi synowie nakopali na ryj, bo w koncu tego ich nauczyla mamunia. albo nakopia swoim dzieciom i zonom MEZCZYZNI, bo do matki maja SZACUNEK;D haha smiech, wybilabys zeby:D chyba sobie spr******le od osteoporozy i reumatyzmu pomarszczone paluchy:D

Gość gość
Led Zet - jest roznica miedzy tym co napisałaś a tym co allium wypisywala dzisiaj Czytałam jej wypowiedzi i powiem ze one nie były na niby, tylko calkiem poważnie w klotnie się wdala nie dając sobie przetłumaczyć ,ze to o czm pisze to jest znęcanie się nad dzieckiem a idea, zeby powybijać zęby to już przeszla samą siebie

ja p[otwierdzam - nie bij piany :) bo właśnie moje slowao trzaśnięciu w zęby były odpowiedzią na post Mow o języku i zachowaniu jej syna wobec niej . Nie pieprz o rzeczach o których nie masz pojęcia i nie wypowiadaj się o rozmowie o której nic nie wiesz .

to jest myśl - powybijam dzieciom zęby i zaoszczedzę na ortodoncie :D

Gość gość od mow
Totalna olewka szkoly( raz nie zdal,teraz o maly wlos,trzeci raz by byl w pierwszej kl.gimn.,a chcialam zaznaczyc,ze byl b.dobrym uczniem.W roku,w ktorym urodzil sie maly,srednia na polrocze- to 4,5 .Od urodzin malego,od lutego,czyli od polrocza- rownia pochyla,az w koncu dno.Do tego towarzystwo,lumpen- menel,wagary,wulgaryzmy....i wedrowki po poradniaxh,psyxhologaxh,) ,w koncu za rada pedagoga szk.- wniosek o kuratora,reszte znasz...

Gość ja potwierdzam
ALLIUm weź zachowuj się jak dorosły człowiek i nie wypieraj się własnych slow ok? bo one cie przerastają!! Nie pisalas o trzaśnięciu w zęby i wiesz o tym doskonale. Celowo i dokładnie napisalas o przywaleniu azby zeby na sciane poleciały i mąż poprawil jeszcze Cezmu ty się wykręcasz ? Ty pisalas o wybiciu zębow

no tak , to rzeczywiście wygląda na związek z urodzeniem sie Trzeciego . Jak rozumiem żadnego zażenowania powtarzaniem klas , żadnych ciągnot to ambitniejszych kolegów za to cug do włóczenia i nicnierobienia ?

Gość gość
led ty to nawet bys bronila pedofila, zoofila i g****iciela jakby tylko byl zalogowany na niebiesko i uzalezniony od kafe, tak jak ty:D po to tylko, zeby miec "przyjacieeeela <3" na forum i zeby wyyymienic sie fejsubniem:) wtracasz sie w ten temat i pokpiwasz dennie, bo tylko to potrafisz. idz ugotuj zupe.

Gość gość
gość od mow o czym ty tu piszesz? Nie jesteś w ogole w temacie, nie wiesz o co cala awantura poszla co allium wypisywala dzisiaj do poludnia, ale zgłosiła temat do kasacj bi za dużo poszlo JAK MOZESZ porownywac problemy z WLASNYM synem do tego jak ONA LEJE dzieci które nie są jej biologiczne

przeczytaj co napisałam na początku tej strony o temacie , który tak cię bulwersuje chcesz wierzyć że jestem potworem - wierz . chcesz uważać ,ze znęcam sie nad dziećmi - swoimi - cudzymi - sąsiadów ? wierz . ale przestań już nudzić .

Gość gość
Allium przecież nie raz pisalas ,ze masz pod swoim wychowaniem i opieką inne dzieci , nie tylko swoich bo twoi już dorośli Jak ty możesz wychowywać dziecko które jest z ciezkicj rodziny jeśli twoja rada na pyskujące dzieci to wybicie zębow ???

Gość gość
Właśnie kończę krem z pora, podbiłam śmietaną. Palce lizać! A ty nie masz się czym zająć, że piszesz do mnie-trolla?

Gość gość od mow
Dajcie juz spokoj z tymi zebami,ja nie wiem,coscie sie tak uczepily....co ciekawe,dotyczylo to zaxh.mojego syna i jakos nie odebralam tego,ze powinnam sie nad nim znecac,tylko,ze za delikatnie z nim postepowalam i to jest fakt ! Moze jakbym mu jape obila,a maz poprawil,nigdy wiecej w ten sposob by sie nie odezwal! Rany....naprawde nic nie rozumiecie...nic a nic....

Mow - a jak wym wszystkim odnajduje sę P{ierwszy ? jak on reaguje na kłótnie i nerwową atmosferę w domu ? Bo Trzeci podejrzewam ,ze jeszcze nie bardzo rozumie zależności ale z czasem zacznie uważać ,ze to normalne zachowanie .

Gość gość
A to zadne fantazje tyko TWOJE wpisy w tamtym temacie No tak, tematu nie ma to teraz nam możesz zarzucić fantazje, najłatwiejsza linia obrony Przed oczami mam do tej pory to co opisywałaś, żadne fantasty, tylko twoje idee wychowawcze

Gość gość
no alium harda staruszko, zapisalas sie juz na krav mage dla emerytow? moze box, mma? albo karte KIDS :D a nie przepraszam, na macie czy ringu panuja zasady fair play, wiec trener wywalilby cie na bruk:D o ile wczesniej nie dostalabys lomotu.

jak wam tak na mnie zależy zgloście mnie na premiera - bo widze wprost niezdrową fascynację moją osobą :) krem z pora ? nie jest za gorzki ?

Gość gość od mow
Alium...bylo dokladnie jak piszesz....a na propozycje meza ,moze do kina ? Moze na basen ? Na grzyby ? Na ryby ? I coby nie wymyslec- odp.byla jedna- on idzie z KOLEGAMI !

Gość gość
gość od mow- hola, hola Wpierniczylas się z swoimi rozterkami wychowawczymi z swoim bachorem, co mnie góówno to obchodzi ZALOZ WLASNY TEMAT I TAM SIE WYPLAKUJ na swojego bachora Temat tutaj został założony z dzisiejszych allium wypowiedzi przyznając się ,ze leje pasem dzieci które wcale nie są jej rodznymi ,tylko powierzonymi pod jej opiekę Nie wiesz co tam wypisywala, bo temat usunięty Po co się wpieprzasz jelsi nie masz pojecia o tym??

no tak a koledzy pewnie tacy sami albo jeszcze gorsi . A jkie nadzieje pokładasz w tym ośrodku ? ktoś wam go polecił czy to jakieś skierowanie do konkretnego ?

Gość gość
led to ty tu przylazlas trollowac:/ allium teraz robisz za potulnego psychologa i terapeute tej od trudnego syna? przeciez ty podwazasz wszystkie postulaty psychologow dot. wychowywania dzieci, zaden twoj poglad nie pokrywa sie z pogladami psychologow/pedagogow! no chyba, ze jestes takim wiejskim terapeuta - znachorem albo obwozna Dobra Rada i raczysz swoimi wywodami, ktore pozyskujesz od nawiedzajacego cie aniolka - poslanca od bozi.

Gość dzieci zast to są
gość od mow idz ty w cholerę stąd Nie mowa o twoim syniu, ani o tobie , tylko o dzieciakach które allium ma pod swoim wychowaniem bijąc je pasem ,przyznając się ze nie pisze o wlasncyh bo oni już duzi