Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ooo i temat o allium jak bije dzieci rowniez zastepcze skasowany

Polecane posty

Gość gość
allium ja wiem jk sie nazywasz ale mozesz podpowiedzieć , sprawdę to czy nie kłamiesz

Gość odlotowakrowa
a i zapomniałam ... mój dwulatek dostał klapsa raz i od razu mu bunt przeszedł..... i sam spokojniejszy jest jak wie co się wiąze z jego histerią... :)

Gość gość
ale dochodzenie -śmieszne jesteście :D

Gość gość
moze i sie wyzywal, ale czulam sie zle, upokorzana, czulam ze jest niesprawiedliwy. nawet bicie matki, czyli klaps i darcie sie zle wspominam, stracilam do nich obu szacunek juz dawno, nie potrafie ich kochac, chociaz matke jakos toleruje, potrafie z nia gadac, moze dlatego, ze jak juz bylam starsza to mnie nie lala. ale zal mam do nich obu.

odlotowa - z tym tylko ,że ja nigdy nie stosowałam klapsów na otrzeźwienie . Zawsze uważałam ,że to niczego ni uczy , niczego nie załatwia . Ale prawdą jest tęż ,zę lanie synowie dostawali za PRAWDZIWE NIEPOSŁUSZEŃSTWO . ale i też lanie blo p rawdziwe .

Gość odlotowakrowa
allium no mój dwulatek podczas histerii nie reagował na nic....jak czegoś nie dostał to potrafił w płaczu aż zwymiotować... klaps....i cudowne ozdrowienie..wystarczy przypomnieć

Gość gość
allium cwaniakujesz?led ,daga jaga i lady margaret zostały namierzone.Z tobą jest tak samo a nawet lepiej bo znam cie osobiście,Niejednokrotnie chodziłaś ze śliwą na ryju jak ci facet wpieprzył:O

powiem :) mam na imię tak jak kierownik budowy Sky Tower we Wrocławiu :)

Gość gość
namierzamy kogos bo: a) byc moze popelnia czyny scigane z KK b) jest na tyle glupi, zeby zostawic swoje dane w necie allium, masz na imie to Ewa, znam twoj nr telefonu (****367). Wystarczy naprawde chwilka z doktor google i mozna to znalezc. Moge cie dodac na skajpie, ladny wilczur swoja droga. Wiem gdzie mieszkasz, moze nawet w najblizszy weekend wybiore sie w te okolice, jest tam ladny palacyk. Wystarczy?

gdybyś mnie znała i ja musiałabmy cie znać a ja nie zna takich wulgarnych dziweuch :)

mój miły tropicielu - czujesz się sie lepiej ? szukaj dalej - kto wie może znajdziesz :D

Gość gość
Ewka ku/re/wk/a z pi/źdz/ie/je/wka:)

no i co - koniec tematu bo wszyscy przeżywają tropienie albo szukają brygady ze Sky Tower ?:D

Gość odlotowakrowa
zamiast się wypowiedzieć w dyskusji to one śledzą :-o

Gość gość
Żenująca baba.Lady margaret została zgłoszona przeze mnie za to jak potraktowała córkę i dziwnym trafem zniknęła z forum...ciekawe dlaczego....Ty będziesz nastepna franco.Swoją drogą trzeba mieć z deklem,żeby miec dorosłe dzieci i siedzieć na forum o takiej tematyce.Oj, coś z główką nie tak staruszko?

to raczej trzeba mieć coś nie tak z głową ,zeby po internetowych forach tropić ludzi :) no ,ale co kto lubi :)

Gość gość
"Ale prawdą jest tęż ,zę lanie synowie dostawali za PRAWDZIWE NIEPOSŁUSZEŃSTWO . ale i też lanie blo p rawdziwe ." CO takiego musiały zrobic twoje dzieci zeby WLASNA matka bila je pasem ?

Gość gość
ej, to ja juz wole klapsa straszaka w pieluche dla dwulatka niz powazne lanie nastolatkow, ja p*****le. skoro taka swietna matka z ciebie byla, to czemu dopuszczali sie takich czynow, ze az trzeba bylo nimi rzucac o sciane?

Gość gość
To dalej trwa??

Gość gość
Napiszesz co musiały zrobic zeby WLASNA MATKA zbiła je pasem?

led - uważaj - zostałaś namierzona :) no ja to choć mam wytłumaczenie ,ze tu siedzę ale zażartość reszty - zadziwia mnie :)

Gość gość
Babciu allium co robisz na tym forum?może jesteś staraczką,która za wszelką cenę chce sobie zrobić kolejnego bachora do bicia?Coś ci powiem:po menopauzie szanse na ciążę są raczej zerowe:)

napiszę jak mi wytłumaczysz dlaczego uważasz ,ze to dziwne i że powinien robić to ktoś obcy :)

Gość gość
allium dlaczego nic nie robisz z tymi zmarszczkami?są kremy i inne cuda a ty wyglądasz jak strach na wróble:O

no szkoda ,ze nie ma zadnego kremu na mądrość :) posmarowałabyś głowę i ....może coś ,... kiedyś ....:D

Gość gość
jestes taka pewna siebie i pewna swego do napisz do cholery za co mlode matki powinny lac pasem dzieci, chcemy wiedziec, bo jestesmy glupie, w d***e bylysmy gowno widzialysmy i chemy sie nauczyc czegos od doswiadczonej kobiety, masz problem z tym, zeby sie przyznac szczerze za co bilas dzieci?