Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ooo i temat o allium jak bije dzieci rowniez zastepcze skasowany

Polecane posty

Gość gość od mow
Pierwszy ? On tez troche taki niebieski ptaszek byl,ale juz ogarniety ;-) .Kiedys mi wykrzyczal,dokladnie to samo,o czym piszesz,a mianowicie: Dlaczego powstrzymywalam ojca,jak im slusznie chcial przetrzepac du/pe ???!!!!! ( z tym,ze ten najstarszy takich ,,lotow" to mi nie urzadzal)

Gość gość od mow
Gosc 17.24 GON SIE !!!

robi za psychologa ale Boże broń nie za potulnego :) od dzieciństwa moich dzieci uważałam , że dyscyplina jest nieodzownym elementem wychowania. Niestety nie zdążyłam podziękować teściowi za jego rady , za to ,ze nie bał sie przykrócić swoich synków tak że nawet teraz po jego śmierci wspominają jego nauki o wychowaniu dzieci .

Gość gość
gość od mow-sama się gon, nie wiesz w czym rzecz a przyslas smecis o swoim bachorze Czemu taka odważna do syniusia nie jesteś jak tutaj przez klawiaturke??? morda szczekać potrafisz nie do tego co trzeba A allium wyraźnie napisaala ze ma pod swoją opieką pozostale dzieic z rozncyh rodzic i również pasem je lej tak jak swoje kiedyś Malo ci było sluchac o tych z Pucka???

Gość gość od mow
Bede pisac,gdzie chce,co chce i z kim chce !!! Bo co ? Nie pierdze razem z wami w jedna trabke i nie jade po Alium ? A o tych zebach wlasnie,dotyczylo mojego syna,wiec chyba mam prawo zabrac glos....wam naorawde potrzebna jakas terapia na radzenie sobie z emocjami

Gość gość
Allium to bijesz też dzieci z placówki ??

tak , mam piętnaścioro dizeci jako rodizna zastępcza , ponadto jestem domem gościnnym dla 8 psów i 12 kotów a wszystkich leje rano i wieczorem , cud ,że mam czas na kafeterii pisać - zadowolona :) ?

Gość gość
17:29 haha co za brednie:D synkowie z nostalgia i lezka w oku wspominaja dziadziusia jak to lal ich pasem i rzucal o sciane:D oj przydalyby cie sie porzadne wjeby:D albo wyksztalcenie w zakresie psychologii, albo chociaz troche freuda poczytaj;D troche pokory znachorko ze wsi, ja nie podwazam teorii, ktore wyglaszaja profesorowie z dziedziny medycyny, bo nie jestem lekarzem np, a ty podwazasz teorie psychologow, ktora jest poparta polskim prawem o nietykalnosci dzieci, bo k***a uwazasz ze jestes madrzejsza:D no rece opadaja:D samozwancza psycholozka sie znalazla.

mow - ja jak Drugi odnosi sie do twgo wyjazdu ? mięknie mu rura czy raczej kozakuje ?

Gość gość
gość od mow- kary cielesne moglas stosować NA WLAsNYM synu, a nie tu bronic allium jak biedne dzieci traktuje wyrywające się z pieklą sama im pieko funduje Rozumiesz to?/ ty masz choć trochę empatii ? Czytalas jej wypowiedzi dzisiaj? NIE ,wiec twój pierwszy post jets jak kulą wplot Nie obchodzi mnie jak z WLASNYM DZIECKIEM postępujesz, anie nie bron psychopatki która zneca się nad CUDZYMI DZIECMI!!!

Gość gość od mow
Raz mieknie....raz kozakuje...

Gość gość
twojemu mezowi mieknie rura jak cie widzi

Gość gość
nad swoimi czy nie swoimi, niewazne, wazne ze to robi i jest z tego dumna. ja kiedys udezylam swojego pieska bo mi uciakl, mimo ze wolalam. co prawda poklepalam go po tylku ze nawet nie pisnal tylko sie na mnie dziwnie spojrzal, ale nie moge soebie tego wybaczyc, zaluje ze sie unioslam. a ona nie zaluje, ze poniosly ja nerwy, tylko sie tym szczyci.

Mow - założyłam dla nas temat - Temat dla Mow niestety wkleja jako spam zapraszam

Gość gość od mow
Oooo.....zaraz sie okaze ze we wspolpracy i porozumieniu z Alium,znecam sie nad jakimis dziexmi....rany....pisze tu,bo wczorajszy temat wcielo....nie pisze z wami,bo szkoda na to czasu.Przyznalam raxje Alium,ze moze faktycznie trzeba bylo MOJEMU synowi trzepnac....a wy dorabiacie ideologie ze bronie Alium i popieram kary,znecanie....no normalnie brak slow....

Gość gość
w takim razie po cholere sluchasz rad tej wariatki pseudoznawcy dzieciecej psychiki? malo ci dowodow na to, ze jej system wychowawczy ssie w postaci protestujacych innych kafeterianek? uwazasz ja za autorytet w tej dziedzinie? jestes tym przyslowiowym tonacym, co brzytwy sie chwyta? to juz lepiej pojdz do egzorcysty, przynajmniej bedziecie miec w rodzinie ubaw! twoje metody nie dzialaj, wiec chcesz sie uciec do twardej reki, ktora gowno da?! chyba ze chcesz stracic syna! bo go stracisz, jak bedziesz tak robic, bo twoj syn nie beka przy stole ani nie mowi "dupa" tylko ma mega trudny charakter, ktory trudno poskromic, to nie twoja wina, po prostu taki jest. od zawsze tacy ludzie byli sa i beda, i glupie rady alium sprawia ze pogorszysz sprawe, nie da sie amienic czlowieka, on musi sie sam zmienic i mozna jedynie mu w tym pomoc, ale nie przemoca, UPOKORZENIEM i sprowadzaniem go na glebsze dno, niz to, w ktorym teraz tkwi, nie rozumiesz tego? pogorszysz tylko sprawe, jak wprowadzisz przemoc do systemu wychowania i to w nastoletnim wieku, gdzie to boli jeszcze bardziej. chcesz miec wraka czlowieka w domu, pod wzgledem emocjonalnym? do tego prowadzi przemoc!

Gość ANOOOO
gość od mow - kochana dobrze ee nie biłaś syna bo wierz mi to tylko pogarsza sytuacje . On przejdzie swoje i zobaczysz ze kiedys bedzie dobrym człowiekiem i doceni to co miał. To ze nigdy nie biłaś świadczy tylko o twojej dojrzałości . Moj brat byl bity i wcale mu to nie pomoglo a zal do rodzicow został i bedzie do końca zycia .

kiedyś ? to znaczy kiedy ? wtedy kiedy stoczy sie na samo do , zmarnuje życie i wtedy cudownie sie odmieni ? to moze przeprowadź taki eksperyment na swoim dizecku a później nam to opisz .

Gość gość
brat blizniak mojej przyjaciolki mial trudny charakter, nie zdawal 2 razy w lo, jak jzu zdal mature 5 razy zmienial studia, ale w koncu zostal na jednych, kontynuuje, ogarnal sie, osiaga sukcesy w sporcie. matka sie nacierpiala, byly wizyty u terapeutow, byly rozmowy i nic. az nagle cos w nim peklo, wydoroslal i zmadrzal. i uwaga - nikt go nie bil, ma zaufanie do mamy i ja kocha, widze to, bo czesto bywalam u nich w domu, fajna rodzina, maja jeszcze brata mlodszego. wiec alium twoje cicie dzieci to tylko dobra metoda dla ciebie i twojego sadystycznego charakteru a nie dla dziecka.

jak urodzisz swoje dzieci to możesz na nim eksperymentować . a suksceów brata bliżniaka koleżanki syna Antka sobie nie przypisuj bo nic o nich nie wiesz .

Gość gość
" a suksceów brata bliżniaka koleżanki syna Antka sobie nie przypisuj bo nic o nich nie wiesz . " oczy m ty bredzisz?

Gość gość
no chyba nie o tym samym skoro pisze ze nie wiem co bredzisz, albo skladaj zdania logicznie albo wyjasnij a jak nie masz ochoty to sobie daruj

zapytam łopatologicznie - skoro brat bliźniak w dzieciństwie był takim trudnym dzieckiem ,w czasach studenckich też jak widać rodziców nie rozpieszczał to skąd przypuszczenie ,że gdyby rodzice w dzieciństwie krócej go trzymali to w przyszłości nie musieliby finansować 4 lat / 4 kierunków studiów z ktorych nic nie wyszło ? Wyobrażam sobie jak rodzice drżą zeby synkowi i tym razem kierunek sie nie odwidział a im pozostałoby finansowanie albo nastepnego albo utrzymywanie synka aż znajdzie pracę . Ciekawe jak widzi to jesgo matka i ojciec a nie koleżanka .

Gość gość
Allium ty stara mendo ile masz lat?Kiedyś pisałaś,że wychowanie dzieci już dawno masz za sobą,więc nie rozumiem po co siedzisz na tym forum:Oidź na erotyczny albo coś.A może niech cię facet wybzyka...no nie wiem...

no widzę ,ze niewiele wiesz ... ale jest nadzieją dal ciebie - szkoła juz się rozpoczęła :D czegoś tam się w końcu dowiesz :D

Gość gość
na sile chcesz cos persfadowac doroslemu facetowi, laniem, kara? nic by to nie zmienilo, bo ten typ tak ma, jak sie uprze to jest jeszcze gorzej. mieli z ojcem za niego sie uczyc w szkole? tez sie nie da. nic mu nie finansowali, bo studia i lo panstwowe i uwierz mi, ze nie wszystko sprowadza sie do pieniedzy. ja wiem, ze ty bys nie przezyla 1 roku kiblowania dziecka, zlalabys go pewnie co by gowno dalo, bo zraniony robilby cie jeszcze bardziej na zlosc, bo bicie to urazenie dumy. ale ty lubisz szybkie efekty. tak jak jedni tereserzy ujezdzaja mlodego konia przez pol roku inni przez 2 miesiaca, dlaczego? jest metoda, kon idzie do malego boxu razem z wlascicelem i jest okladany grubym lncuchem az do krwi, zeby wiedzial, kto jest jego panem i sluchal sie na ujezdzalni:) dzieki temu uzyskuja szybki efekt, kon nadaje sie do pracy, jest kasa, zaoszczedzany czas i efekty od reki. ty jestes tym drugim typem w tej przenosni:)

cóż krwiste opisy - rajcują cię ?:) i zdaj się , że nie przeczytałaś uważnie tego co napisałam wcześniej no ,ale to już by nie pasowało do twojej odpowiedzi . bo ty nie odpowiadasz na moje wpisy ale ... na swoje :) to jak tu rozmowa ?:D

Gość gość
allium a za co dostawały lanie twoje dzieci ? mozesz podać przykład?