Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czystaaa

Faceci nie szanują dziewic

Polecane posty

Gość czystaaa
Nie, nie powiedział mi, że chce, żebym do ślubu była dziewicą ale mówił, że gardzi puszczalskimi dziewczynami. Mi się to wydało analogiczne. Najwyraźniej on chce jednak puszczalską dziewczynę ale na wyłączność.

Gość print25
Jestem facetem, mam 25 lat i też chce to zrobić z ukochaną osobą do której powiem ''Kocham Cię''. Ten chłopak nie był Ciebie wart! Szanuj swoje zasady - bo to one są dla Ciebie ważne, a nie dla innych! :)

Gość gość
"Nie, nie powiedział mi, że chce, żebym do ślubu była dziewicą ale mówił, że gardzi puszczalskimi dziewczynami. Mi się to wydało analogiczne." :D no jednak zbyt bystra to nie jestes

I wątpię, żeby można było być sierotą w czymś co potrafią robić nawet zwierzęta oprócz ludzi i delfinów niewiele istot żywych ma przyjemność z seksu (orgazm), więc jednak i pod tym względem różnimy się od nich. poza tym inne zwierzęta nie robią tego z miłości czy przyjemności a dla przedłużenia gatunku. a co do tego czy można być sierotą w seksie...cóż tyle widziałam tu postów mój facet/moja kobieta mnie nie zaspokaja, że jednak widać można i zapraszam do lektury :P

Gość czystaaa
"czasem żeby dac orgazm kobiecie facet naprawdę musi się napracować, a nie każdemu się chce i nie każdy to lubi." <><><> No dobra ale takie problemy mają nawet ludzie w pozamałżeńskich związkach. A nawet jeżeli facet się stara na początku znajomości to skąd wiesz czy po ślubie nie odpuści sobie ? Sama piszesz, że dla faceta to taki wysiłek więc może potem mu się nie będzie chciało ?

Gość czystaaa
I nawet jeżeli ludzki seks to nie tylko sama kopulacja to wciąż twierdzę co w tym takiego trudnego ? Nie widzę, żadnych przeciwwskazań, żeby facet mógł się nauczyć "być dobry w łóżku". Na prawdę dziwię się, że umiejętność pieszczenia i podniecenia partnerki jest według was wyzwaniem niemal, że równym zbudowania bomby nuklearnej za pomocą połowy plutonu.

Gość gość
Owszem ale ryzyko jednak jest mniejsze, bo już wiesz jaki ten partner jest, a tu bierzesz w ciemno i nie wiesz kompletnie nic. To tak jak z grami losowymi, im więcej masz danych tym większa szansa na wygraną, gdy grasz w ciemno szanse są znacznie mniejsze. Tak samo jest z trwałością związków, im dłużej ludzie ze sobą są, tym mniejsza szansa że się rozejdą.

Gość gość
prowo, a jak nie to autorka odstrasza nie czekaniem do slubu tylko arogancją

Gość gość
A skąd ty możesz to wiedzieć skoro jesteś dziewicą i o seksie wiesz tyle ile przeczytałaś :)

Gość czystaaa
Myślę, że jak ludzie podobają się z sobie z wyglądu i charakteru to mała szansa na to, że będą mieć tragiczny seks :)

Gość gość
Myślę, że jak ludzie podobają się z sobie z wyglądu i charakteru to mała szansa na to, że będą mieć tragiczny seks x naprawde nie musisz po raz kolejny udowadniac, ze tak naprawde nic nie wiesz :)

Gość gość
ale mówił, że gardzi puszczalskimi dziewczynami. widzisz ten cytat wiele o nim mowi... zastanow sie dlaczego :D pogarda to miecz obosieczny :classic_cool:

Gość gość
A ja myślę że ja puszczę totka to wygram :P Nic nie wiesz o seksie i czas się do tego przyznać, żaden facet z doświadczeniem nie będzie ryzykował szybkim rozwodem, bo żonka chce raz na kwartał i to po bożemu.

Gość czystaaa
No tak bo pocałunki, pieszczoty itd. to na pewno taaaaka filozfia :O Normalnie chyba trzeba przejść studia seksualne, łącznie z doktoranckimi, żeby mieć pojęcie o seksie i jak się go uprawia.

Gość gość
Tak samo jest z trwałością związków, im dłużej ludzie ze sobą są, tym mniejsza szansa że się rozejdą. chyba ze splaca kredyt na dom na przyklad :D

Gość gość
Teoria zawsze jest łatwa, co to za problem wyciąć z człowieka serce, wstawić nowe i zszyć, każdy głupek teoretycznie by to zrobił, pytanie czy pacjent to przeżyje :P Twoja decyzja, twoje życie, ale trudno będzie znaleźć faceta który to zaakceptuje.

Gość czystaaa
żaden facet z doświadczeniem nie będzie ryzykował szybkim rozwodem, bo żonka chce raz na kwartał i to po bożemu. <><><> To tylko potwierdzasz nazwę mojego topicu. I nigdzie nie pisałam, że tylko raz na kwartał.

Gość gość
Autorko a kobiety cię szanują, zwłaszcza te puszczalskie? :classic_cool:

Gość czystaaa
Taaaa ...bo seks to wyzwanie niczym transplantacja serca :O

Gość czystaaa
Wiesz...ja nie chodzę i nie rozgłaszam koleżankom, że jestem dziewicą. W sumie nie mam ich dużo ale nigdy mi na tym nie zależało. Jakoś nie czuje potrzeby epatowania tym tematem przed koleżankami. Zresztą czuję, że Twoje pytanie było ironią :)

Gość gość
To tylko potwierdzasz nazwę mojego topicu. I nigdzie nie pisałam, że tylko raz na kwartał. x A skąd wiesz że będziesz chciała częściej, nie wiesz co to seks, jak smakuje i czy go polubisz, więc teraz sobie tylko gdybasz i gdybasz. Moja była była dziewicą, szanowałem ją, szanuję i będę szanował, byłem z nią 3 lata, niestety nie wyszło, ale przyjaźnimy się do dziś.

Gość gość
nie seks to zadne wyzwanie, towar do kupienia za stosunkowo male pieniadze wyzwaniem jest co innego ale jak widze ty zafiksowalas na temacie: dam d**y po slubie (przepraszam za wulgarnosc nie mam nic przeciwko, ale nie demonizuj tematu. Wymuszony takim podejsciem do seksu zwiazek moze byc rownie beznadziejny jak kazdy inny)

Gość czystaaa
A skąd wiesz że będziesz chciała częściej, nie wiesz co to seks, jak smakuje i czy go polubisz <><><> To, że jestem dziewicą nie znaczy, że nie znam swojego organizmu. Mam czasami ochotę na seks. Na pewno w miesiącu kilka razy łapie mnie "chcica", że tak brzydko powiem. Więc myślę, że popęd mam na zdrowym poziomie. No i skoro miliony/milardy ludzi lubi seks wątpię bym była jakimś ewenementem tylko dlatego bo jestem niedoświadczona.

Gość gość
hehehe porównujesz masturbację z seksem :P Masturbacja na ogół jest lepsza i daje większą frajdę.

Gość czystaaa
kto pisał o masturbacji ? Mam popęd, ale to nie znaczy, że od razu się masturbuje. Po prostu mi się chce i przechodzi, tak jak ból głowy.

Gość Adasiek_3434
To ja ci coś powiem ze swojego doświadczenia, miałem w życiu 12 partnerek i tylko z dwoma było mi dobrze w łóżku, a była to dziewczyna nr. 3 którą poznałem w wieku 22 lat i moja obecna żona, pozostałe 10 nie potrafiło kompletnie nic, choć wcale nie mam jakichś kosmicznych wymagań. Więc dopasowanie w seksie nie jest wcale takie proste jakby się mogło wydawać.

Gość czystaaa
Wiecie co, kończę temat... spodziewałam się trochę więcej wyrozumienia ale widzę, że go nie znajdę. Najwyraźniej to dziś już standard, że drugiego człowieka traktuje się przedmiotowo a umiejętność seksualne człowieka to wyczyn na miarę wynalezienia lekarstwa na raka. Cześć

Gość czystaaa
i z całym uszanowaniem...nie interesuje mnie opinia kolesia, który miał ponad 10 partnerek seksualnych.

Gość Adasiek_3434
Wolałbym mieć jedną, ale wyszło jak wyszło, na szczęście trafiłem wreszcie na kobietę która odpowiada mi pod wszystkim względami i dlatego zdecydowałem się na ślub :) Szansa że pierwszy będzie tym ostatnim to jak wygrana w totolotka, bardzo rzadko się zdarza.

Gość czystaaa
Może pierwszy nie, ale jak już Ci nie wychodzi z 5tą i 6tą to coś jest nie tak - może właśnie z Tobą... Współczuję Twojej żonie. Nie chciałabym tak przechodzonego faceta :O Ale skoro ona czuje sie z tym ok :O