Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czystaaa

Faceci nie szanują dziewic

Polecane posty

jeśli jest tamta strona to zostanę zbawiona jako dobry człowiek :P. jeśli jej nie ma, to Tobie nawet głupio nie będzie mogło być. poza tym mam wrażenie, że widzisz...ja jestem lepszym człowiekiem niż Ty dla mnie, na samym początku tematu, parę stron wcześniej napisałam, że może nie rozumiem ale szanuje i byłam osobą która cie uszanowała a Ty jesteś osobą która mnie ogniem piekielnym straszy...ale ja Ci wybaczam to co złego mi piszesz i to, że mnie potępiasz mimo iż Twój Bóg by wybaczył i potępił to, że gardzisz innymi...

Gość gość
No jeży, jeży bo tam się muszą dziać takie orgie że się w pale nie mieści ;) Oj dziecko, dziecko... czas dorosnąć i zająć się życiem, a nie głupotami :) idź spać bo późno, a kto rano wstaje temu wiesz co... dobranoc.

Gość czystaaa
Ten temat nie ma sensu, bo poklasku od facetów nie usłyszysz, żaden normalny facet nie będzie ryzykował. <><><> Tylko potwierdziłeś moją teorię ...Idę spać. Nie chce mi się dalej z wami rozmawiać. Nie zapomnijcie napisać petycji o stworzenie nowej kategorii dla nagrody Nobla - umiejętności łóżkowe ! Cześć

Gość gość
Lecisz na debili i wmawiasz sobie, że każdy taki jest. Zresztą widząc ile kobiet się puszcza nikt nie chce być gorszym.

Gość też czysty
Autorko jestem z Tobą ! Nie słuchaj tych idiotów o "dopasowaniu seksualnym"! 1)Jeżeli ludzie NAPRAWDĘ się kochają i się sobie podobają to nie ma opcji by nie nauczyli się sprawiać sobie przyjemność. 2)A skoro wy wszyscy twierdzicie inaczej to mieliście pecha trafić na osoby, które tak naprawdę nie kochały was i chciały się tylko waszym kosztem zaspokoić. 3) Nawet zwierzęta potrafią się podniecać i tworzyć grę wstępną (wcale nie pisze o czystej kopulacji). Wąż ociera się chyba z kilkanaście minut o partnerkę i ją podnieca zanim włoży jej penisa.(tak węże mają penisy ;)). Więc skoro wy tego nie potraficie nauczyć to jesteście głupsi od zwierząt :)

Gość gość
Ludzi nie szanuje się za dziewictwo czy jego brak, ale szanuje się ich za to jakimi są ludźmi, dziewictwo nie ma tu nic do rzeczy i jest nieistotne.

Gość czystaaa
Wielkie dzięki też czysty. "A skoro wy wszyscy twierdzicie inaczej to mieliście pecha trafić na osoby, które tak naprawdę nie kochały was i chciały się tylko waszym kosztem zaspokoić." <><><> Bardzo trafna uwaga. Zresztą oni sami potwierdzają, że trafić na drugą osobę, która cię pokocha z wzajemnością to jak trafić w totka. Więc bardzo możliwe, że to niedopasowanie seksualne, o którym o ni piszą jest po prostu wynikiem braku uczucia - albo nie takiego uczucia ze strony drugiej strony, jak nam się wydawało, że jest. Ludzie dobierają się z sobą od niechcenia, na siłę, byle by nie być samotnym, a potem płaczą, że są niedopasowani seksualnie.

Gość gość
a potem płaczą, że są niedopasowani seksualnie. xxxxxxxxx A kto płacze, po prostu wymienia się taką/takiego na inny model, nie ma ludzi niezastąpionych.

Gość czystaaa
Ludzi nie szanuje się za dziewictwo czy jego brak, ale szanuje się ich za to jakimi są ludźmi, dziewictwo nie ma tu nic do rzeczy i jest nieistotne. <><><> Moje dziewictwo wynika właśnie z tego jaka ja jestem, z systemu wartości jaki wyznaje. Nie z mechanicznej chęci zachowania nierozerwanej błony z jakiś nieuzasadnionych przyczyn. I to czy jest istotne czy nie, chyba nie możesz wypowiadać się za wszystkich.

Gość czystaaa
jakichś *, przepraszam.

Gość gość
Ale co ma szacunek do dziewictwa? Szanujesz człowieka, a nie jego błonę :) Można być prawiczkiem/dziewicą a być złym i zawistnym człowiekiem, który nie szanuje innych, więc jak można szanować kogoś takiego?

Gość czystaaa
Odpowiedziałam w powyższym poście, że moje dziewictwo wynika z systemu wartości - uważam, że pięknego i dobrego. Nie ulegam ogólnej modzie na stracenie dziewictwa bo koleżanki uznałyby mnie za dziwaczkę. Jestem w stanie poświęcić przyjemności cielesne w imię wyższych wartości. Prościej tego wytłumaczyć nie mogę dlaczego kobiecie dziewicy należy sie szacunek. Jeżeli do tej pory nie rozumiesz mojej wypowiedzi dalszy dialog uznaję za bezproduktywny.

Gość zaczyna się od rana
nie chce Ci obrazić autorko, ani nic, ale po tym co tu przeczytałam. dla wielu ludzi tu byłaś nie miła, opryskliwa i obrażałaś ich. i moim zdaniem możesz sobie być dziewicą z powodów ideologicznych ale takim chamskim zachowaniem zaprzeczyłaś temu, że ludzie powinni cie szanować i że faktycznie masz dobry system wartości. ja jako dziecko poznałam pewną panią pedagog, pierwsza ateistka jaką w życiu poznałam, ale bardzo była miła, dobra, bardzo pomagała ludziom...nie zależy kto w co wierzy i jaki system wartości przyjął tylko czy do tych wartości się stosuje. ty właściwie śmiejesz się z czyjegoś nie szczęścia...z ludzi którzy bardzo sie kochali nawzajem a im nie wszyło...nie mogli się dogadać w życiu. zapewniam Cie że wszyscy którzy pisali o tym, że coś im nie pasowało w życiu lub w seksie z kimś to ludzie którzy tą osobę kochali i bardzo przeżyli że im nie wyszło, była to ich osobista tragedia a ty to wyśmiewasz, twierdzisz że nie kochali. ty im plujesz w twarz mówiąc że ich miłość nic nie znaczyła bo jakby znaczyła to by wyszło. czują się pewno tak jak ja się poczułam jak mi obecna dziewczyna mojego byłego powiedziała, że on teraz jest w prawdziwym związku...wiele dla niego poświęciłam, kochałam go, dbałam o niego, tłumaczyłam dlaczego tak warto jest żeby osiągnął wykształcenie, pomagałam mu, dbałam w chorobie...nie wyszło nam a ta dziewczyna mówi, że teraz ma w końcu kogoś kto go kocha. im nie wyszło, a kochali a ty to wyśmiewasz i naiwnie twierdzisz że jakby była miłość to by wyszło im...

Gość gość
Ego to masz pod same niebiosa, to trzeba ci przyznać. Wymagasz szacunku, bo jesteś dziewicą, a z twoich wypowiedzi wynika że nie szanujesz nikogo, kto nie zgadza się z twoimi poglądami i ma inne przekonania. Na szacunek ludzi trzeba sobie zasłużyć, błona do tego nie wystarczy.

autorko, a co to są te "wyższe wartości" dla których poświęcasz przyjemności cielesne? Nie wiem skąd to przekonanie u katolików, ze seks przed ślubem jest czymś złym... Przecież seks to dopełnienie miłości, nie darmo nazywa sie również "kochaniem się", czy "uprawianiem miłości". Uważam, ze facet znikając bez słowa, zachował się jak burak. Ale to, ze był burakiem powinnaś zauważyć po jego haśle, że gardzi puszczalskimi dziewczynami. Facet z klasą nikim nie gardzi. Natomiast to, ze nie chciał być w takim związku, najzupełniej rozumiem. Też bym nie chciała. Z moim facetem poszliśmy do łóżka po pierwszej randce, razem jesteśmy juz 10lat, mamy dziecko i...wciaz nieziemski seks :) Poprzez seks również okazujemy swoją miłość. Dlatego wydaje mi się, ze powinnaś związać się z kimś dla kogo ta "czystość" do ślubu jest równie ważna jak dla Ciebie. Ważniejsza od wszystkiego. Z innym facetem Ci nie wyjdzie. Bo nawet jeśli będzie Cię baardzo kochał, prędzej, czy później będzie sfrustrowany i ta miłość będzie coraz słabsza.

Gość czystaaa
"zapewniam Cie że wszyscy którzy pisali o tym, że coś im nie pasowało w życiu lub w seksie z kimś to ludzie którzy tą osobę kochali i bardzo przeżyli że im nie wyszło, była to ich osobista tragedia a ty to wyśmiewasz" <><><> Nie możesz wypowiadać się za wszystkich. Co to w ogóle za założenie "zapewniam Cię, że wszyscy..." ? Co Ty możesz wiedzieć co wszyscy (?) jak tym bardziej oni sami pisali, że trafić na drugą osobę, która NAPRAWDĘ cię pokocha to jak trafić w totka. Albo, że "wystarczy wymienić na nowy model" :O Serio, uważasz, że ktoś kto tak pisze kochał naprawdę :O ? I gdzie Ty widzisz wyśmiewanie się ? Kiedy mogę wytknę komuś co najwyżej logiczny błąd. Dystansu trochę.

Gość czystaaa
dla wielu ludzi tu byłaś nie miła, opryskliwa i obrażałaś ich <><><> Nazywam rzeczy po imieniu. Ani razu nie użyłam wulgaryzmu. Jesteś jakaś przewrażliwiona. Ja za to usłyszałam takie chamskie teksty jak, że "wpadnę z jakimś klechą". Szkoda, że tego się nie doczytałaś. Ale podobno każdy widzi tylko co chce widzieć.

Gość zaczyna sie od rana
ale Ty się wywyższasz z pośród innych ludzi, a Bóg Twój mówił, że kto się wywyższy będzie poniżony. to Ty twierdzisz że masz takie superwartości reszta tego nie deklaruje, więc jak chcesz zgrywać lepszą od innych nie powinnaś innych obrażać. i tak uważam, ze osoba pisząca że znaleźć osobę którą się kocha jest jak trafić w totka, chodzę do sklepu nie zakochuje się w kasjerze, nie zakochuje się w kumplach...gdyby zakochanie było takie łatwe człowiek kochałby sie wszystkich, a tak to zakochałam się tylko w swoim facecie i reszta mnie nie rusza i też szansa była 50/50 czy mnie pokocha czy nie, miałam to szczęście, że pokochał, więc owszem uważam, ze osoba która piszę że zakochać się to jak wygrać w totka kocha, jest stała w uczuciach, bo wie, że ciężko się człowiek zakochuje i nie kocha się w pierwszej lepszej osobie i w co tydzień innej bo wtedy pisałby to takie łatwe i proste :P. i może nie mogę się wypowiadać za ogół, ale myślę, że dla większość ludzi to że im w związku nie wyszło to prawdziwa tragedia z której nie powinnaś się naśmiewać...

Gość też czysty
czysta, nie przejmuj się. Pani co twierdzi, że zwyzywałaś ludzi (choć ja też tylko widzę ataki w Twoją stronę) pewnie boli to, że ktoś nazywa właśnie rzecz po imieniu. Bo jak nazwać faceta, który miał już 12 partnerek seksualnych, albo kolesia, który twierdzi, że "każdego można wymienic na nowy model". A pani twierdzi z postu 12:58 z góry założyła, że oni tak wszyscy się kochali !

Gość czystaaa
Po pierwsze zakochanie się w właściwie zauroczenie się nie jest adekwatne z miłością. Zakochują się w sobie nawet dzieciaki w podstawówce. I nadal nie wiem gdzie kogoś obraziłam. Uważam, że jesteś przewrażliwiona. I nie pisz nic o mojej wierze bo nic o niej nie wiesz. Nikt nie powiedział, że katolik ma przemykać oko na grzechy innych i się nie odzywać i nie wytykać błędów jak Ty byś tego chciała.

Gość czystaaa
Bóg nawet kazał nam nawracać innych, uświadamiać, że żyją w grzechu i wytkać im grzech. A do wulgaryzmów się nie uciekam.

Gość też czysty
do Pani co twierdzi, że każde zauroczenie to miłość. Czyli jak "zakocha się" w sobie para 13letnich gimbusów bo ona ma ładne cycki a on jest taki fajny bo ma najnowszego Iphona i dużo kolegów to według Pan to jest PRAWDZIWA MIŁOŚĆ ?

Gość zaczyna sie od rana
użyłam to słowa zakochanie jako miłość...uczucie wielkie i jak czuje w moim przypadku na całe życie z moim obecnym :P więc w mojej wypowiedzi było adekwatne bo to miłość miałam na myśli...a miłości nie czuje do całego świata tylko do rodziny i swojego narzeczonego, więc wybacz podtrzymuje co napisałam...nie jest łatwo się zakochać w sensie miłości prawdziwej. co to czy nie wiem nic o Twojej wierze...jako dziecko pamiętałam i kwestie księdza i wiernych i byłam w przykościelnym harcerstwie :P. Twoja wiara jest moją wiarą :P. tak Cie boli. i znowu nawołuje Cie żebyś się nie wywyższała pośród ludźmi...mówiąc, że możesz nawracać postawiłaś się na równi z Bogiem, a to grzech...nawracać może Bóg jedynie. I moim zdaniem gorsze są złe słowa powiedziane kulturalnie niż wulgarnie, bardziej bolą zazwyczaj słowa zawiodłem się na Tobie niż jesteś głupią gówniarą, nieprawdaż ?

Gość czystaaa
już nie wspominając o związkach na zasadzie: a) "ona ma wygląd, on ma kasę" albo b) "nikt mnie nie chce, go też nikt nie chce, boimy się samotności to bądźmy razem". Prawdziwa miłość gotowa do poświęceń na rzecz drugiej osoby to bardzo rzadka.

Gość też czysty
nawracać może Bóg jedynie <><><> aleś Ty głupia...to apostołowie chyba pierwsi do piekła poszli łącznie ze Świętym Piotrem.

Gość czystaaa
Myślę, że sam fakt, że przyjemności cielesne odkładam bo chcę zachować tylko i wyłącznie dla ukochanego małżonka jest sam w sobie wyższą wartością. Przedkładam egoizm i własną przyjemność nad zachowaniem swojej cielesności tylko dla małżonka. Mimo, że mam okazje uprawiać seks nie robię tego w imię zasad, w które wierze.

Gość zaczyna się od rana
dzięki. właśnie potwierdziłaś swój poziom, że szacunek Ci się nie należy, ja Cię nie obraziłam a Ty mnie nazwałaś głupią. widać jak traktujesz katolickie wartości...i jest to z Twojej strony tylko zakłamanie...mimo wszystko pozdrawiam.

Gość czystaaa
Słuchajcie nie chce mi sie dyskutować o wierze bo ktoś kto nie wierzy i nie przyjmuje komunii i tak tego nie zrozumie i będę tylko obiektem ataków. Mam ugruntowany pogląd i chciałam tylko wiedzieć, czy faceci naprawdę są takimi hipokrytami, że "nie chcą przechodzonych dziewczyn ale dziewice też im nie paszą" Jak widać chcą półśrodki i na tym skończmy temat.