Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czystaaa

Faceci nie szanują dziewic

Polecane posty

Gość gość
Typowy Pisior z tej czystej, niedługo będziesz miała raj, Kaczor wygra wybory, rozpęta wojnę z Niemcami i Ruskimi i zostaniesz zbawiona, będziesz jedyną dziewicą w raju :P A my pójdziemy sobie do piekła i będziemy chlać i uprawiać szatańskie orgie :P

Gość czystaaa
Strasznie durna jesteś, choćby z tego powodu nie powinnas sie z nikim wiązać. <><><> A czym Ty takim się zajmujesz geniuszu ? Rozumiem, że rozmawiam z osobą wybitnie inteligentną i wykształconą. Choć zapomniałam, że na tym forum to umiejętność dobrego robienia loda świadczy o geniuszu.

Gość gość
Idź spać bo Bóg każe chodzić spać po zachodzie słońca i wstawać o świcie :classic_cool:

Gość gość
ono nie jest trudne do interpretacji.. ono daje ci po prostu tyle ile jestes w stanie wyniesc poza tym interpretacja zalezy od wielu czynnikow chociazby piecioksiag jest roznie interpretowany przez katolikow i zydow

Gość gość
0/10 fajne prowo :)

Gość gość
Bądźcie płodni i rozmnażajcie się (Księga Rodzaju 1,28) Seks to stworzona przez Boga zdolność, dzięki której jesteśmy płodni i się rozmnażamy. Przejawia się przez namiętność, która prowadzi do małżeństwa... nie ma tu słowa że seks dopiero po ślubie :P

Gość gość
0/10 fajne prowo właśnie fajne prowa powinny być wyżej oceniane :D 9/10 :)

Gość gość
j dałbym nawet 10/10 bo od dziewictwa i seksu doszliśmy do cytatów z Biblii :P

Gość czystaaa
Ci co popisują się lepszą znajomością Pisma Świętego i plują na kościół pewnie nawet nie chodzą do komunii. A tylko w kościele możesz przyjąć żywego Boga.

Gość gość
dajcie jej spokoj cebule... az tak was boli ze ma to czego wy juz nie macie bo oddaliscie za bezcen i juz nie odzyskaci XD

dobra dobra czysta...nie skończyłam czytać tam gdzie mnie po raz pierwszy odrzuciło i obrzydziło czyli na siostrach robiących sobie dziecko z ojcem. przeczytam całość pierwszy i ostatni raz i to i tak będzie więcej niż w przypadku większości dziewic i katolików :P. uważam, że człowiek powinien Biblie, Trylogie i pare innych rzeczy w życiu przejść, a i poznać historię kościoła krwawą jakby nie patrzeć, a do religii nic nie mam, część dziedzictwa kulturowego tak ją postrzegam, dostana w spadku po dziadkach i przodkach...

Gość gość
a gdziekolwiek w biblii m,asz slowo seks? jest co najwyzej pozadliwosc

Gość czystaaa
Dobra jestem dziwakiem !! Mam to gdzieś. Nie zmienię poglądów. Żyjcie dalej w tej swojej rozpuście i wmawiajcie sobie, że Bóg daje wam na to przyzwolenie. Już Elton John mówił, że Jezus poparłby pedałów. Możecie sobie z nim podac ręce !

Gość gość
alez to nikogo nie boli :D tylko zwykle idealy sobie a zycie sobie

Gość gość
no i widzisz... twoj ostatni post jest dowodem na to ze forma przed trescia i o tym caly czas pisze... kto ci powiedzial ze para bez slubu zyje w rozpuscie?

tak czy inaczej współczuje niesamowicie Ci i nic na to nie poradzisz...seks z kimś kogo się kocha i pożąda i kiedy się seks lubi jest boski...tyle tracisz, tyle tracisz. życzę Ci żebyś się zakochała i dowiedziała ile zamiast czekać na cud który się nie zdarzy i płakać, że on woli z własną ręką niż Tobą...chociaż dobrze Ci życzę i tego Ci nie życzę...nie chce być złym prorokiem :P

Gość gość
ona akurat nic nie traci... za to ma spore szanse stracic wiele zludzen kilka lat po slubie

Gość gość
Jezus poparłby pedałów x Właśnie takich mamy w PL katolików, zero tolerancji, gdyby mogli to znów wypuściliby armię inkwizytorów, aby zrobić porządek z heretykami :P Ale jest nadzieja, czas pisiorów się zbliża... kuźwa dobrze że w tym roku wyjeżdżam z PL :)

Gość czystaaa
Ja Ci też będę współczuć kiedy będziesz pokutować za to w przyszłym życiu... Pamiętajcie, że tu jesteśmy tylko na chwile.... Tam - na całą wieczność. Czym jest te 60-70 lat w porównaniu z wiecznością. Nawet jeżeli tracę seks to wierze, ze w imię czegoś lepszego na tamtym świecie. Nie potrzebuje Twojego wspolczucia bo to jest swiadomy wybór.

Gość czystaaa
a do czego homoseksualistom moja tolerancja ? Mnie też nie wszyscy lubią i nie płacze z tego powodu i nie krzyczę, że żądam od wszystkich tolerancji.

Gość gość
A wiesz że na tamtym świecie będziesz pewnie sama, bo my idziemy do piekła :P A nie sorki... przecież twój Bóg i tak wszystko nam wybaczy i zostaniemy zbawieni, będziemy siedzieć na tej samej chmurce i komu wtedy będzie głupio? Tobie że nic z życia nie miałaś, czy nam, tym którzy to zaznali rozpusty? :P

Gość czystaaa
W ogóle ten temat zszedł nie na ten tor co ja chciałam. Nie chciałam dyskusji o homoseksualistach, pismie swietym. Po prostu moje poglady są już ugruntowane i szczekanie na kk nic tu nie zmieni. Chciałam pogadać z ludźmi, którzy potrafią to zrozumieć. A Usłyszałam jedynie, że jestem nietolerancja - o ironio - od osób wyśmiewających moje wyznanie.

Gość małarudamaruda
czysta ja w raj nie wierzę za bardzo, ale serio uważasz, że Bóg skarze mnie a jestem raczej człowiekiem pomocnym innym ludziom i zwierzętom na wieczne potępienie? a słyszałam, że Bóg jest miłosierny i wynagradza za dobro i chce dla człowieka dobrze...jeśli mam być potępiona za bycie szczęśliwą to wolę być szczęśliwa a potępiona...

Gość czystaaa
"przecież twój Bóg i tak wszystko nam wybaczy" <><><> Jakbyś czytała pismo to wiedziałabyś, że nadużywanie Bożego miłosierdzia kiedy wiesz, że świadomie grzeszysz to straszny grzech.

Gość gość
Ja jako niewierzący mam prawo być nie tolerancyjny, ty jako wierząca katoliczka musisz wybaczać, bo tak nakazuje ci twój Bóg, a jego trzeba słuchać :P Ten temat nie ma sensu, bo poklasku od facetów nie usłyszysz, żaden normalny facet nie będzie ryzykował. Szukaj faceta wśród radykalnych katolików wyznających takie same zasady co ty.

Gość czystaaa
jeśli mam być potępiona za bycie szczęśliwą to wolę być szczęśliwa a potępiona... <><><> zmienisz zdanie po tamtej stronie... wolę być samotna te 60- 70 lat i potem nie smażyć się przez wieczność w piekle. Nie jest to tego warte...

Gość gość
Co z tego ze to ciężki grzech skoro i tak na końcu będę zbawiony, bo każdego to czeka, co najwyżej ktoś mnie spyta dlaczego tak postępowałem, ale walnę jakąś ściemę i mnie przepuszczą :P

Gość czystaaa
ty jako wierząca katoliczka musisz wybaczać, bo tak nakazuje ci twój Bóg, <><><> a co ma tolerancja do wybaczania ? Wybaczyć zło wyrządzone mi - ok. Tolerować grzech - to nigdzie nie pisze w Pismie. Przypominam, że Bog zniszczył Sodome i Gomore a Jezus zwyzywał targujących przed Świątynią w niedzielę.

Gość gość
A spać to ci się nie chce już?

Gość czystaaa
Polecam poczytać objawienia dzieci z Fatimy i Świetej Faustyny o piekle. Włos się na głowie jeży, tylko tyle powiem.