Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika

cilest czy diana?

Polecane posty

Gość edun007
Sprzedam 2 opakowania Diane. Data ważności: 08.2010. Cena do uzgodnienia.

Gość myszka__001
chcialam sie zapytac po ilu tabletkach diany zacznie dzialac w pelni antykoncepcja zebym sie o nic nie martwila ?

Gość nami__
ja brałam diane 3,5 roku. Nie przytyłam, cera bardzo ładna, biust większy ale NIESTETY chociaż ćwiczyłam zrobił mi się cellulit!!! Więc odstawiłam. Uważajcie dziewczyny bo diane to duża dawka hormonów. A inne negatywy : zerowe libido i suchość pochwy - po odstawieniu o niebo lepiej. a co do działania anty... mój ginekolog twierdzi że to tabletki pewne jak wszystkie inne tylko producenci innych robią na nie nagonkę żeby pozbyć sie konkurencji bo nie mogą sobie pozwolić sobie na obniżenie ceny do poziomu diane bo ta jak wiadomo jest refundowana

Gość kafeteriuszka 9874654
Witam, mam do sprzedania Cilest-doustny środek antykoncepcyjny -21 tabletek.Jest to opakowanie nowe, nigdy nie używane,wazne do 08,2010 roku. Sprzedaje ponieważkupiłam za dużo opakowań a tabletki już mi nie bedą potrzebne. Zainteresowanych prosze o kontakt.Podaje emaila umma@op.pl

Gość manami
Zdecydowanie stawiam na TRI REGOL!!!!! Diana zupełnie mi nie słuzyła, Cilest również. Jednak, nie chcę ich krytykować. Jestem 48 latką. Cilest tak bardzo podniósł mi ciśnienie, że myślałam, że sie "przekręcę". Mój lekarz powiedział, z całym szacunkiem dla pani wieku, ale ... to sa środki dla młodszych pań. Wciąz zastanawiam sie, która teoria jest bardziej trafna. Czy ta mówiącas o tym, że w moim wieku tego typu tabletek juz nie potrzebuje, czy ta mówiąca o tym, że nawet 2 lata po zakończeniu menstruacji kobiety powinny je zażywac. Niem,niej, rezygnować i tak nie mam zamiaru. Rzeczywiście, piersi jakby pełniejsze i bardziej jędrne. Ale, w moim wieku .... potrzebuje tych hormonów. Tych 7 dni przerwy, to dla mnie koszmar. Czuje sie fatalnie, rozbita i taka do "niczego".

Gość eeeeeeeeeeeeeeeee
a ja biore cilest i na mnie nie dziala zafajnie, nie mam ochoty na sex, porobil mi sie cellulit, jestem 5kg większa, syfy jak były tak są. boli mnie brzuch podczas okresu. jedyny plus to taki, ze jest duza ochrona przed ciążą.no coz zalezy od organizmu. ja ide zmienic, ale nie na diane. bo slyszalam ze dobrze jest ja brac tylko przez pol roku

Gość dolarss
Sprzedam tabletki antykoncepcyjne i nie tylko! (1) -Yasminelle -Yasmin -Cilest -Mercilon -Jeanine -Femoden -Diane -35-Gravistat -Evra -Gravistat 150 -Harmonet -Logest -Loette -Marvelon -Microgynon 21 -Minesse -Minisiston -Minulet -Mirelle -Novynette -Regulon -Restovar -Rigevidon -Stediril 30 -Anteovin -Milvane -Tri-Minulet -Trinordiol 21 -TriNovum -Triquilar -Tri-Regol -Trisiston -Cerazette (2)-zastrzyk na trzy miesiące- Depo-Provera Medroxyprogesteronum 150mg/1 ml (3)-wkładka wewnątrzmaciczna Mirena- lewonorgestrelum (4)-krążki dopochwowe Nuvaring etynyloestradiolum + etonorgestrelum Gwarantuję oryginalny lek, oryginalne opakowania i dokładną instrukcję w języku polskim PACZKI WYSYŁAM NATYCHMIAST PRIORYTETEM. GWARANTUJĘ UCZCIWOŚC. Odbiór osobisty Wrocławiu / Olesnicy Lub expresowa wysyłka możliwość sprawdzenia paczki przed odbiorem. Kontakt:gg 1572522 dolarss@o2.pl Telefon 782549605 Chcesz za łatwić sprawe szybko,uczciwie i dyskretnie? Nie zwlekaj ! W razie pytan prosze dzwonic odpowiem na wszystkie pomoge sluze radą ! Daje 100 % pewnosci mozliwosc odbioru osobiscie ! Wszystkie tabletki anty można zalatwić.Przy 3 paczkach taniej !

Gość cilest jest ok.
Dziewczyny brałam cilest przez około 3 lata i mogę napisać tyle,że trochę mi się przytyło (ale to może też od zmiay trybu życia).Cera niezbyt się zmieniła, generalnie ani jednej nudności czy bólu głowy. Piersi się zaokrągliły... Teraz odstawiłam, ale nie dla tego,że było coś nie tak, tylko mam zamiar powiększyć rodzinkę... POZDRAWIAM

Gość blahblah
Diane biore od 5 dni. Na razie moge powiedziec tylko tyle,że moj okres trwal 3, a nie 6 dni i byl malo obfity i mniej bolesny. W moim przypadku to chyba uzasadniony wybór. Przy pierwszej wizycie u ginekologa, miesiąc temu lekarka wykryła u mnie syndrom policystycznych jajników. Do tego mam TRĄD na plecach. Nie mówiąc o tym,że moje BMI to ok 16 i noszę miseczkę A.Powinnam przytyć z 15 kilo. Mam wyjątkowo gęste włosy na rękach i nogach i lekki wąsik, który uznawałam wcześniej za coś zwyczajnego. Diane brzmi jak rozwiązanie na moje wszystkie problemy. Mój okres wahał się od 24 do 35 dni i kilka miesięcy temu zrzygałam się z niesamowitego bólu mimo faszerowania się no-spą. Moja gospodarka hormonalna jest upośledzona, więc końskie dawki są niemalże wskazane. Obawiam się o moją wątrobę, chociaż jestem ścisłą abstynentką, a inne leki biorę sporadycznie. No i nie miałam myśli samobójczych podczas okresu : D Boje się tylko o stosunek bez mechanicznego zabezpieczenia. Czuję się z tym nieswojo i zastanawiam się,czy większość z waszych partnerów przerywa,czy kończy W.

Gość Sandraaaaaaaaa
Ja mam pytanie . Mam dopiero 15 lat . Mam problemyy z cerą . Chciałabym zacząć brać tee oigułki Diana35 . ale nie wiem jak mam mamie powiedzieć że chce iść do ginekologa. I wogóle to tego ginekologa też się strasznie boje . NIe chodzi mi o to żeby brać te pigułki jako środek antykoncepcyjny tylko mam trądzik którego chciałabym sie jak najszybciej pozbyć. No i nie powiem kusi mnie to że zwiększa się biust . Czy myślicie że to dobry pomysł abym zaczęła brać Diane ?? a i czy w przyszłości miałabym jakieś problemy by zajść w ciąże?

Gość tratra
mam pytanie. czy ktoras z was od brania tabletek cilest dostala grzybice pochwy?? ja bralam je przez 6 miseicy i dopiero po tych 6 miesiacach nabawilam sie grzybicy:( i nie wiem co robic. bralam leki ale nie pomagaja. lekarze mowila ze to nie jest przyczyna....

Gość Sylwoos
witam , chciałabym sie dowiedzieć czy Cilest zabezpieczy mnie przed niechcianą ciązą ? Bo sama juz sie pogubiłam . proszę o odopowiedź, pozdrawiam dziewczyny

Hej. mam 16 lat i Brałam diane jakies 3 miesiace i stan cery był okropny piersi urosły i troche przytłam co za tym idzie zrobił sie celuitis raczej nie polecam ale wiadomo co organizm to inna reakcja . Pozdrawiam :)

Gość lemonek111
a co w dianie powoduje taki wzrost biustu? czyzby ten octan?? bo estrogenów to ma ona tyle co cilest a przy cilesie tak nie rosną piersi

Gość Merciless
Hej dziewczyny :) A przy jakiej budowie ciała te piersi Wam sie powiększyły? Chodzi mi o wzrost i wage przed rozpoczęciem brania.

Gość KANKIYA
Witajcie.Biorę cilest od 3 dni i już odczuwam skutki uboczne,bóle głowy i mdłośći(: dodam,że brałam te tabletki 8lat temu i było ok tylko biust mi urósł a raczej "nabrzmiał" i przybyło mi ok2-3kg z powodu zatrzytmania wody w organizmie-wszystko zeszło po odstawieniu leków. Zobaczymy jak będzie tym razem

Gość KANKIYA
HEJKA,skutki uboczne minęły po połowie opakowania,na razie nie przytyłam,piersi nie urosły-nad czym ubolewam,ale biorę dopiero drugie opakowanie i liczę,że jeszcze urosną:) czuję się świetnie,więc ja-polecamCilest :)

Gość diane 35
Po ilu dniach od zarzycia pierwszej tabletki można bez obaw, tzn bez żadnefo dodatkowego zabezpieczenia współżyćze sobą?

Gość Leenya
Hej, musiałam odstawić tabsy i zostało mi jedno opakowanie Tri-Regol. Pigułki z datą ważności 05.2011. Sprzedam za 15 zł. Kontakt leenya@o2.pl

Gość Alechandra
Biorę Cilest 3 lata.miał mi pomóc na trądzik,ale bez środków od dermatologa nie bardzo działa.raz jest a raz nie.ale już się wkurzyłam i niedługo jadę po diane35.lekarka miała mi go dać wcześniej ale bała się bo ma dużą dawkę hormonów.ale mam to gdzieś.chcę w końcu zasypiać bez myśli:ile pryszczy mi jutro wyjdzie?ale po cileście miałam łagodne i krótki miesiączki:)

Gość princes60
hej dziewczyny czy ma któraś z was do sprzedania Diane35? Piszcie na email princes60@interia.pl. z góry dzięki

Gość onyXx
Witam Mile Panie, mam pytanie odnośnie tabletek: Cilest. mianowicie moja Dziewczyna własnie zaczęła je brać i chciałem się dowiedzieć po jakim czasie zaczynają one działać, kiedy już będziemy mogli bezpiecznie położyć się do wyrka Z góry dziękuje i pozdrawiam!

Gość BeatkaC
Cześć, Odsprzedam kilka opakowań tabletek Cilest. Tabletki w pełni oryginalne (z apteki), w oryginalnym pudełku. Jeśli ktoś poszukuje śmiało piszcie na maila: beata.cykowiak@gmail.com