Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patrzcie, co Żyrinowski powiedział. Otworzył mi oczy.

Polecane posty

Gość gość

Może on ma rację? Powiem szczerze, że ja bardzo lubię Rosjan i to z nimi wolałabym mieć unię, a nie ze szkopami. Lubię też Ukrainę i chciałabym, by nasi sąsiedzi nie walczyli przeciwko sobie.

Gość gość
Link nie chce wejść. Żyrinowski powiedział, że kocha Polskę i nie chce naszej zguby, ale w wypadku wojny nic z niej nie zostanie, że Polska powinna wyjść z UE i NATO, dołączyć do Rosji i ustalić rosyjski drugim językiem urzędowym. Powiedział, że wtedy będziemy rozkwitać. Powiedział też: ''gdyby nie polska polityka, nie byłoby hitlerowskich Niemiec”. – Dzisiaj nie chcemy się kłócić z Polakami. To Polska najbardziej straci na sankcjach''

Gość gość
Żyrinowski to stary alkoholik. Kocha Polskę? Jakieś 15 lat temu już nam groził.

Gość gość
i ma rację ! My kraje wschodnie nigdy nie będziemy tolerowani przez tą chołote z zachodu demokracja która została nam odgórnie narzucona przez zachód doprowadziła do tego co się obecnie dzieje ,do emigracji do mieszania się kultur ,do terroryzmu ,do tego że mamy w Europie pełno ciapaków moslemów i innego dziadostwa ,do ogólnej demoralizacji i głównie do tego że kraje zachodnie wykorzystują kraje wschodu do bogacenia się kosztem naszych krajów !

Gość gość
15 lat temu nam groził, ale miesiąc temu także. Myślę, że rosyjscy politycy są na nas wkurzeni, że wolimy zadawać się z dżęderowską Europą niż z braćmi Rosjanami - bo jesteśmy braćmi Słowianami. Wyjdźmy z Unii i NATO, więc zróbmy Unię Słowiańską.

Gość gość
rosjanie to nie słowianie, tam jest zupełnie inna mentalność kulturowa

Gość gość
Ja się z facetem zgodziłabym się w 100%, ale zaniepokoiło mnie to o zbombardowaniu Polski.

Gość gość
Rosjanie to nie Słowianie? Pierwsze słyszę :) To ''my Słowianie wiemy jak nasze na nas działa'' :D

Gość gość
Zapraszam do lektury pt. SŁOWIANIE DEFINICJA. To nie są bracia słowianie

Gość gość
Ja też kocham Rosjan. Kocham wszystkich sąsiadów z wyjątkiem Niemiec - to prawdziwe zakały, a Rosjanie to bardzo mili ludzie.

>>>Zapraszam do lektury pt. SŁOWIANIE DEFINICJA. To nie są bracia słowianie<<< Zamiast zamulać się czyimiś wypocinami wypij litra na głowę z typowym Rosjaninem, a potem typowym Niemcem. Wtedy zrozumiesz: która nacja jest Ci bliższa :D.

Gość gość
Z tych dwóch żadna :)

Gość gość
Powiem Wam, że odwiedziłam wszystkie kraje sąsiedzkie i od wszystkich biło ciepłem, wszyscy byli bardzo sympatyczni. Tylko Niemcy byli zimni :(

Gość gość
Przecież to nie my pokłóciliśmy się z Rosjanami, ale nasze władze, które są na usługach Niemiec