Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna, celowo zaszła ze mną w ciażę.. co mam zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Spotykaliśmy się bez zobowiązań, za ponoć obopólną zgodą. Winko, kolacyjki, łóżko itd. Zapewniała mnie, że bierze pigułki. Okazało się, że to kłamstwo. Jestem dobrze ustawiony materialnie, dzięki wyrzeczeniom i ciężkiej pracy. Nie wiem co mam z tym zrobić. Nie kocham jej, nie chcę z nią być, tego dziecka też nie chciałem...Ona straszy mnie sądami, alimentami itp.

Trzeba bylo się zabezpieczać. Wszystkie mówią, że biorą pigułki. Mało której rzeczywiście można wierzyć. Teraz jesteś ojcem i musisz płacić. Koniec, kropka. To Twój obowiązek, nawet jak z nią nie będziesz.

Gość gość
To, że zaszła nie oznacza, że pigułek nie brała. Nic nie daje 100% zabezpieczenia. Trzeba było gumki dodatkowo użyć.

Gość gość
Nie zakładałeś prezerwatywy? Jesteś mistrzem naiwności. Nic nie zrobisz. Chyba że nie masz pewności że zaszła z Toba więc mozesz zrobić test. Ale jak Twoje to płacisz.

Gość gość
Nie chcę z nią być, co z tego, że będzie miała dziecko ? to nie była moja decyzja !!! Skąd mam wiedzieć czy jest moje ? Myślałem, że jest fajną dziewczyną ale ona w twarz i z uśmiechem powiedziała mi, że kłamała o zabezpieczeniu i ja mam płacić? Z jakiej racji ???

Gość gość
wlasnie nie chciales gumy i konczyles w niej a teraz problem

Gość gość
z takiej racji ze to twoje dziecko

Gość gość
niezle bagno

Gość gość
no stało się, byłem głupi i to znaczy że całe życie mam za to płacić karę ??? Potraktowała mnie jak dawcę. Pytam co dalej mam zrobić a nie żalić się co mogłem zrobić inaczej . ps. Dla ciekawych- nie, nie kończyłem w niej. To nie jest konieczne do zajścia w ciażę, już nie przesadzajcie.

Nic nie możesz zrobić. Masz dziecko w drodze. Nie musisz z nią być, ale musisz zadbać o to, by w czasie ciąży miała środki do życia i o dziecko, póki samo nie będzie mogło się utrzymać. Koniec, kropka.

Gość gość
teraz nic nie zrobisz poda cie o alimenty

Gość gość
Haha faceci, kiedy wy w koncu zmadrzejecie??? chyba nigdy. Bzykac to sie chce, i to bez zobowiazan.Jak dziewczyna madra to wiadomo że się ustawi. Bo niby dlaczego ma udostepniac siebie akurat Tobie i nie miec z tego zadnych korzysci?? Chciales sie bzykac to ponos konsekwencje, i zachowuj sie jak mezczyzna a nie jakis wymoczek :o Z tym sądem ma rację, a alimenty to pewnie nie małe dostanie. To w polowie twoje dziecko, nie musisz z nią być, ale do wychowania masz przyłożyć rękę i kosztami dzielić się na pół albo i pokrywac bedziesz calosc, jak np ona bedzie siedziala w domu.

Gość gość
czemu musi o nią dbać? płacić na dziecko to jego psi obowiązek ale o nią w ciąży i po przecież nie

Gość gość
Zgadzam się, ale jeżeli go tak perfidnie okłamywała? ja bym uciekła za granicę co za zdzira

Gość gość
Fatalna sprawa, Ty głupi, ona suka, ale dziecko niewinne. Nie znienawidz go

Gość gość
ty myslales, ze znalazles glupia do seksu bez zoobowiazan,a to ona znalazla frajera, ktory teraz bedzie bulil :P

Gość gość
Wiem, że byłem głupi , nie mam czasu na stały związek i stąd ta sytuacja. Mam łapę w nocniku ;(

Gość gość
hahaha z ta ucieczka to ktos pojechał :D co za tchorze... rzygac mi sie chce jak widze ten typ facetow..co z ciebie za mezczyzna?? sorry, ale jak sie bzykales naiwniaku to myslales, ze nawet przy zabezpieczeniu ciaza jest wykluczona ?? jak widac laska nie jest bezplodna i czy celowo czy nie, mogla zajsc.POWTÓRZE : jak potrafiles sie bzykac, to ponies konsekwencje, a nie się migasz. Ty udzialu w tym nie brales a ona przechwycila sperme??

Gość gość
Chociaż jeden nie będzie myślał, że to on dyma, bo właśnie został wydymany :D Trzeba się liczyć z tym, że każdy seks może skończyć się ciążą i nie uprawiać go "bez zobowiązań". bo jak widzisz nazwa nie uczyniła go niezobowiązującym. Zrób test na ojcostwo, może nie twoje, ale jak twoje to sam wiesz.

Gość troluś
Facet, spójrz na sprawę tak: Alimenty to nie pół majątku, minimalna kwota to 250 zł co miesiąc. Żenić się przecież nie musisz. Jesteś zapracowany i nie masz czasu na związki? Wpadłeś, masz dziecko.. i ja bym po tym jak mi nerwy opadną zaczął widzieć pozytywną stronę sprawy. Dziecko jest niczemu nie winne.

Gość gość
Heh, dlatego ja się z byle kim nie bzykam dla samego zaspokojenia, wolę tak niż żeby potem tatuś dziecka rozpaczał na jakimś forum :/

Gość gość
Do przedmówczyni Zrozum, przy moim aktualnym trybie życia po prostu na stały zwiazek nie mam czasu , bo cieżko pracuję i sie spotykałem i nie "dymałem"- nie bagatelizuj, tylko spędzaliśmy ze sobą czas plus seks. Ona twierdziła, że nie chce nikogo, nie szuka związków i tak wyszło. Okłamała mnie i to jest najgorsze.

Gość gość
to tylko lokalny psychol nie marnujcie czasu ludzie:D:D

Gość gość
Pogadaj z nią jeszcze raz i sprowokuj do tego, by powiedziała w rozmowie znowu, że kłamała o zabezpieczeniu( całą rozmowę nagrywaj) nie zapłacisz ani złotówki, bo będzie to niezbity dowód. Tylko dobrze to zagraj i nie zdradź się.

Gość gość
no ok, dzięki, jako lokalny psychol dzieki za rady. i ostrzegam innych. Bez komentarza

Gość gość
Tabletki antykoncepcyjne to najlepszy sposób na ciążę, dałeś się podejść i tyle, sądziłeś ze masz darmowy seksik a tu lipa za którą słono zapłacisz.

Gość gość
i po co wy głupie baby bronicie tej małpy ? chłopak ma dolinę a wy bronicie tych latawic z tykajacym zegarem biologicznym? Trzymaj się Autor!!!