Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna, celowo zaszła ze mną w ciażę.. co mam zrobić?

Polecane posty

Gość gość
Da się: człowiek: naiwny, łatwowierny, zbyt ufny, lekkomyslny Spisz sobie, może jak bedziesz chciała po kimś pojeździć to możesz tego uzyć zamiast debila co do d*****nia po dyskotekach : uprawiać seks, kochać się, konsumować itd itd

Gość gość
a ta zdzira bezkarna ??? Nie ośmieszajcie się laski !!! xxx a może tak do więzienia zacznijcie zamykać za zajście w ciążę! bidulek nie wiedział skąd się biorą dzieci? a może w końcu dotrze do facetów, że kobiety nigdy nie uprawiają seksu bez zobowiązań - prędzej czy później przychodzi uczucie i coś trzeba zrobić żeby pojawiły się zobowiązania - najprościej dziecko

Gość gość
Oj ale tu wymiana, wtracę się. Autorze postu: Szkoda dziecka, zawsze chcesz czy nie bedzie w twoim sercu. przemysl to na spokojnie, a nie tu, bo to będzie ważna decyzja

Gość gość
Da się: człowiek: naiwny, łatwowierny, zbyt ufny, lekkomyslny Spisz sobie, może jak bedziesz chciała po kimś pojeździć to możesz tego uzyć zamiast debila co do d*****nia po dyskotekach : uprawiać seks, kochać się, konsumować itd itd x na jedno wychodzi, jak na razie sam widzisz wine tylko w tej kobiecie a autor jest swięty

Gość gość
a może w końcu dotrze do facetów, że kobiety nigdy nie uprawiają seksu bez zobowiązań - prędzej czy później przychodzi uczucie i coś trzeba zrobić żeby pojawiły się zobowiązania - najprościej dziecko p No i trzeba było tak od razu hahahahaha, A tu na kafe każda wyzwolona, niezależna,3 partnerów na raz :) zjadę zaraz !!!!

Gość gość
Wy jesteście za głupie na seks bez zobowiazań !!! Nie rozumiecie o co w tym chodzi ! I jestem kobietą i to stwierdzam;) Ja umiem i wiem jak grac w te gry, a nie jak inne naiwniary

Gość gość
To kara za odarcie z godności drugiego człowieka. Namawianie kobiety do współżycia poza związkiem małżeńskim to podłość. Oboje są obrzydliwi a autor nie widzi nic złego w swojej niemoralności. To dziecko to może szansa dla autora na przemyślenia, wstrząs potrzebny do tego, żeby nauczył się szanować ludzi i nie widzieć w kobiecie jedynie przedmiotu seksualnego zaspokojenia, nawet jak podaje mu się sama jak na tacy. Niemoralne prowadzenie się młodych ludzi jest przerazające. Polska nierządem stoi!!! Kto zna historię, ten wie jak kończą cywilizacje, w których demoralizacja osiągnęła takie apogeum. Upadają, na horyzoncie mamy światową wojnę i morderców z Państwa Islamskiego. Opamiętajcie się ludzie!

Gość gość
Jestem kobieta, panicznie nie chce mieć dzieci i każda wpadka zakończy się aborcja. Współczuję autorowi bo ja kiedyś o mały włos nie została bym wrobiona w bachora tyle ze przez faceta. Mogłeś tej szmacie dorzucić Ru- tabletkę aborcyjna do kanapki np.

Gość gość
Wiesz co moj narzeczony mnie zapewnial xe bedziemy rszem slub itp ja go kochalam on mnie niby tez a jak co do czego to nogo za pas i dzida..teraz ja jestem 16 tydzien ani zlotowki na dziecko nie dal . Nie zwoni nie pisze tydzien ze mna po rozstaniu wrocil do bylej. Nie chcesz z nia byc nie badz ale jej pomoz nawet nie wiesz jak mi jest ciezko ..dzoecko w drldze ja bez pracy ciaza zagrozona i pracowac nie moge siedze na utrzymaniu mojej rodziny jak porzucony pies .

Gość gość
a moim zdaniem to świetna nauczka- faceci jak decydują się na szma`ty (bo porządna kobieta, dama to to nie była skoro spała z tobą bez miłości) to z jakiej racji spodziewałeś się zachowania jak po damie? i świetnie, teraz żadna porządna cię nie zechce z dzieckiem, zmarnowałeś sobie życie bo do zabawy to dzi`fki a do życia to porządne tak??? haha

Gość gość
Mój kolega miał taką samą sytuację. Żeby nie płacić alimentów Bo też miał dużo kasy pospisywal firmę na kogoś z rodziny żeby płacić jak najmniejsze alimenty. Zrobił testy potem genetyczne niby wyszły ze nie jego dziecko ale wydaje mi się ze on kłamie Bo mu wstyd się przyznać i płaci t coś na tego dzieciaka. Jednak kontaktu nie ma w ogóle bp powiedział że to nie jego.

Gość gość
Autorze ją jestem kobietą ale nie popieram czegoś takiego. Może ona nie jest w ciąży? Zapytaj się jej kiedy miała ostatnią miesiączkę, oblicz ktory to tydzień- najwyżej ci pomogę Bo jestem właśnie w drugiej ciąży więc wiem co i jak. Idź z nią do lekarza niech lekarz potwierdzi na usg. Nie wierz w słowa ani pokazany test ciążowy czy też zdjęcie. Laski mogą to załatwić. Musisz iść osobiście. Jak będzie się migala to znaczy że kłamie. Zrób testy dna. Pomyśl kiedy wspolzyliscie i oblicz czy mogło dojść do zapłodnienia. Przecież mogłeś ją reż poprosić regularnie żeby pokazała ci opakowanie czy bierze regularnie tabletki? Mój kolega tak robił.

Gość gość
W takiej sytuacji są w sumie trzy wyjścia: 1. Zaproponuj jej aborcje i zapłać za to, będziesz mieć problem z głowy. 2. Zrób test na ojcostwo, możliwe, że nie jest Twoje. 3. Jeśli jest Twoje i jeśli jest już na świecie to musisisz płacić alimenty niestety, możesz utrzymywać kontakt z dzieckiem, może sam je pokochasz. Jednak nigdy nie bądź z wredną suką.