Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna, celowo zaszła ze mną w ciażę.. co mam zrobić?

Polecane posty

Gość gość
''się bez zobowiązań, za ponoć obopólną zgodą' a to ty nie wiesz,że nawet przy braniu pigułek , mozna wpaść? to ty nie wiesz,że prezerwatywa zabezpiecza dodatkowo tez przed chorobami wenerycznymi? poza tym, o co chodzi? bez zobowiązań, to znaczy,że traktowałes ja jak prostytutkę, bo TYLKO PROSTYTUTKI " daja' bez zobowiązań, za to za kasę... Taaa, brak edukacji seksualnej wyłazi w klechistanie. nie uważałeś, jak robisz, to teraz, brachu, rób jak uważasz. A jak udowodni ci testami DNA, że to twoje dziecko, to będziesz tatusiem:) gratulacje!!!

Gość gość
A gdzie ja napisałam, że nie da się wpaść? Jak najbardziej da się wpaść, zwłaszcza jeśli uprawia się seks bez zabezpieczenia, ale z zabezpieczeniem też. Mówię tylko, że nie da się zajść w ciążę celowo.

Gość gość
QQQ-de ..No ile razy mam pisać, że wiem o tym, mądry polak po szkodzie !!!! Wiem, wiem, wiem,,, przyznaję !!! juz setny raz tutaj przyznaję, że spieprzyłem sprawę i sobie chyba życie !!! Ja proszę o to, żebyście powiedzieli mi co ja mam dalej robić ? nie ucieknę, nie wyemigruję przecież.. Nie uchylę się od odpowiedzialności !! Nie chcę z nią żadnego kontaktu, ale dziecko ?

Gość gość
gość dziś A gdzie ja napisałam, że nie da się wpaść? Jak najbardziej da się wpaść, zwłaszcza jeśli uprawia się seks bez zabezpieczenia, ale z zabezpieczeniem też. Mówię tylko, że nie da się zajść w ciążę celowo. O W tym przypadku " celowo" mogła go okłamywać że jest na pigułkach od początku, a nigdy ich nie zażywać, ot co

Gość gość
Nagraj ją jak wyznaje prawdę i bedziesz miał dowód w sądzie. Tępić takie dziff

Gość gość
Bedziesz sie z tego tłumaczył przez całe życie !!! Tylko se strzelić w głowę

Gość gość
jak facet chciał bez gumy bo go uwierała to dobrze mu tak teraz:D

Gość gość
a ta zdzira bezkarna ??? Nie ośmieszajcie się laski !!!

Gość gość
mógł sie też zabezpieczyć, prezerwatywa chroni też przed chorobami wenerycznymi, ale taki to zawsze myśli głowką zamiast głową i liczy że zamoczy bez konsekwencji, znam takiego co mu sie prezerwatyw nie chciało zakładać i pukał nowopoznaną dziewczyne bez nich, a potem nagle sie otrząsnął i do niej wydzwaniał w strachu czy w ciązy nie jest :D

Gość gość
Jak się współżyje to trzeba liczyć się z wszystkimi konsekwencjami :P Nie obwiniaj teraz tej dziewczyny bo sama Ci się do łóżka nie pchala a żadna antykoncepcja nie daje 100% pewności :P. Dziecko nie jest niczemu winne więc powinieneś wziasc odpowiedzialność za nie jak jesteś normlany facet .. a nie chowaj d**y w piasek . -_-

Gość gość
gościu powyżej - jak chcesz komentować to zadaj sobie odrobinę trudu i poczytaj trochę ten topik, juz mi sie nie chce powtarzać o co pytałem i jaka była sytuacja. Pozdro

Gość gość
to było do mnie czy do innej osoby? czytałam topik i chodzi w nim o to że chowasz du/pe w piasem tak jak osoba wyżej napisała i dlatego komentujemy to odpowiednio

Gość gość
Chowam dupę ??? juz nie wiem ile razy pytałem jak prawidłowo i w miare normalnie ułozyć kontakty z dzieckiem !! To według ciebie chowanie głowy w piasek ? Mógłbym to załatwić inaczej ale nie zrobię tego, nie ucieknę, bo chcę ponieść konsekwencje moich głupich czynów. Ale zostałem okłamany, rozumiesz?

Gość gość
Mojego brata też tak dziewczyna złapała, chciała ślubu , dziecka on chciał tego wszystkiego ale po studiach..i co, cudownie " wpadła " rozwaliło się po 3 latach. Tyle z tego ma. Ustal w sądzie spotkania z dzieckiem a jej unikaj jak ognia, życze powodzenia :)

Gość gość
celowo czy nie to teraz nie jest ważne stało się ale ty jako dorosły,wykształcony facet powinieneś wiedzieć że NIC nie daje 100% pewnosci wpadka zawsze jest możliwa,powiem ci więcej mój kolega przez 7 lat nie mógł miec z żona dzieci ponoć z jego winy rozeszli się poznał nową i za 3 miesiące zostanie tatusiem

Gość gość
Zgadzam się ...z tym , że w moich oczach to nie była "wpadka" tylko celowe działanie, dlatego może tak trudno mi to przyjąć na klatę. Rozumiem pojęcie wpadki, okej, ale nie wyobrażałem sobie, że można z szyderczym śmiechem zakomunikować komuś, że się z premedytacją załozyło komus pętlę na szyję poniekąd. Już nie wiem, jak to wyjaśniać ;)

Gość gość
trzeba było założyć prezerwatywe nieopowiedzialny debilu i skończ szukać winy tylko w ten dziewczynie a nie w swoim zachowaniu

Gość gość
musisz uzywać słowa "debil" nie umiesz czegoś ująć w kulturalny sposób? przecież on sie przyznał do winy !!! Weź laska na wstrzymanie !! co ty tak sie burzysz, też miałaś cudowne poczęcie czy co, że tak bronisz tej pseudo-mamuski ?

Gość gość
Sami jestescie sobie winni. Ty bo nie uzywales prezerwatyw, ona bo zostanie samotna matka z dzieckiem. Za bledy sie placi.

Gość gość
musisz uzywać słowa "debil" nie umiesz czegoś ująć w kulturalny sposób? przecież on sie przyznał do winy !!! Weź laska na wstrzymanie !! co ty tak sie burzysz, też miałaś cudowne poczęcie czy co, że tak bronisz tej pseudo-mamuski ? x a ty jesteś facetem który dupczy nowo poznane dziewczyny bez zabezpieczenia że tak go bronisz?

Gość gość
rozwiazania sa aż dwa: albo bulisz alimenty i zyjesz swoim życiem, albo bulisz i ustalasz widzenia z dzieciakiem

Gość gość
a słowa ''laska'' używają prymitywy, mów sobie tak do swojej

Gość gość
a ty swojego nazywaj debilem a nie obrazasz kolesia nie wiadomo po co

Gość gość
bo jest takim samym kretynem jak ty ''kolesiu''

Gość gość
uuuu, wydaje mi się, że cie nerwy ponoszą bo tak samo kogoś wmanewrowałaś i stad te "debile" i oburzenie o " laskę "

Gość gość
Napewno bajer, potem Ci powie ze poroniła :o

Gość gość
Właśnie, może "poroni" dziwnie w 2-3 miesiącu, A kasą na lekarza i witaminki będzie chciała wyciągnąć :P

Gość gość
uuuu, wydaje mi się, że cie nerwy ponoszą bo tak samo kogoś wmanewrowałaś i stad te "debile" i oburzenie o " laskę " x nie nikogo nie wmanewrowałam, nie trzeba być w takiej samej sytuacji by obiektywnie ocenić sytuacje, skoro tak to widocznie ty dupczysz bez gumy dyskotekowe panny

Gość gość
Staram się Autora zrozumieć, a nie wyzywam od debili, bo się nie zgadzam z czyimś postępowaniem. Bo chyba o to chodzi w dyskusji. Nikogo, nie dymam. Mam żonę i się z nią kocham ;) pozdro

Gość gość
kogoś kto w taki głupi sposób postępuje nie da sie nazwać inaczej i nie mówiłam wcale że ta dziewczyna jest bez winy